Zaloguj się

View Full Version : Pablopavo "10 piosenek"

Sambo Rasta
02-04-2011, 12:23
Serdecznie polecam wszytkim fanom muzyki jamajskiej... Jak wasze odczucia po premierze ??

Teza
02-04-2011, 12:44
Sprawdzone, słabsy. ; c lub nie moj gust.

Sambo Rasta
02-04-2011, 12:51
Nie wiem czy sluchasz takiego bednarka np wiec sie nie wypowiadam na ten temat , moze niektorych nie bedzie zachwycala bo to takie glebsze reggae a nie np raggamuffin w stylu vavamuffina grubsona czy ndk ;p

Teza
02-04-2011, 13:02
'Głębsze reggae' , 'sluchasz bednarka'.

Ty poryty psychofanie. ; d To nie jest jakies pro zajebiste reggae. To jest po prostu jego własna twórczość, ale co taka skretyniała pierdoła moze wiedziec o muzyce. : >

Jeśli juz o czymś, to Rob Nesta, synuś.

Sambo Rasta
02-04-2011, 13:31
Ta Marleya to ty sluchales 2 piosenki i wymiatasz ;O i wiem o tej muzyce troszke wiecej od ciebie ;O

a mi chodzilo ze nie iwem moze ty sluchasz takiego gowna jak Bednarek ;O

@down a ty offtopujesz ;O

widac po twoim podpisie jakie poziom reprezentujesz "|<0Ch4m fF45 5ł0dZ14|<1" Słitaśne Gimnazjum ;O

Sweetka
02-04-2011, 13:58
Ta Marleya to ty sluchales 2 piosenki i wymiatasz ;O i wiem o tej muzyce troszke wiecej od ciebie ;O

Wez sie ogarnij bo 1 temacie nabijasz po 5 postow , naucz sie edytowac

Teza
02-04-2011, 16:40

widac po twoim podpisie jakie poziom reprezentujesz "|<0Ch4m fF45 5ł0dZ14|<1" Słitaśne Gimnazjum ;O

Jp jp, 2.0 w szkole i sztuki na ośce? ; > Urocze pokolenie. Szkoda słów, szczeniaku.

Again q.q
02-04-2011, 17:20

Naucz się składać zdania, ok? Mogę napisać chooy wie jaki podpis i to ma reprezentować mój poziom? Da się określić poziom kogoś na podstawie kilku słów czy innych chooyi mooi?

Top.
Nie słucham tego typu muzyki, ale kilka piosenek zobaczę i ciekawe czy mi sie spodoba :O

Sambo Rasta
02-04-2011, 20:33
Jp jp, 2.0 w szkole i sztuki na ośce? ; > Urocze pokolenie. Szkoda słów, szczeniaku.

zapraszam na skype sprawdzimy kto jest dzieckiem ;) a jp to ty masz w gimnazjum ;O ***** dziecko ogarniete tibia... ;O napisz na pw podam nick :)

Teza
02-04-2011, 21:33
zapraszam na skype sprawdzimy kto jest dzieckiem ;) a jp to ty masz w gimnazjum ;O ***** dziecko ogarniete tibia... ;O napisz na pw podam nick :)

Niee, za słodki jesteś, pedałku. Nie chciałbym się zakochać. ; >

Sambo Rasta
02-04-2011, 21:58
"Ale zyje tu dzicz co agresją tryska..."

nie wiem skad wnioskujesz o pedalstwie ale ty wiesz lepiej ...

Frustrat....

Teza
02-04-2011, 22:10
Frustrat....

Nie wiem czy sluchasz takiego bednarka np wiec sie nie wypowiadam na ten temat , moze niektorych nie bedzie zachwycala bo to takie glebsze reggae a nie np raggamuffin w stylu vavamuffina grubsona czy ndk ;p

Podpisałeś na siebie wyrok który intensywnie spierdolił wszystkich użytkowników z nóg. XD

Sambo Rasta
02-04-2011, 23:21
Dobra ... brak słów może jebnij sie w dekiel i pomysl troche... a moderatora prosze o usuniecie tematu...

Loffam Kamila Bednarka