Zaloguj się

View Full Version : Jak zrobic wlasny serwer cs?

Savater
02-04-2011, 14:23
Witam. Czy moglby ktos pomoc mi zrobic wlasny serwer 1.6 ns? Chcialbym pograc z kolegami tak max do 10 osob(po 5 na team).

Deads
02-04-2011, 14:39
New Game lub Detection Server czy coś takiego, a jeżeli chcesz mieć stały bez lagów itp zamów sobie na jakiejś Hostowni.

Savater
02-04-2011, 14:50
Na new game to moge tylko z bratem przez lana. A detection serwer nie mam czegos takiego... Kiedys mialem na starym kompie ale tez only przez lana moglem :/

Flamaster
02-04-2011, 15:23
Trudno wpisać w Google ?...
Zainwestuj w hosting np. Gry Wilan (http://www.gry.wilan.pl/)
Nauczcie się samodzielności :-)

Okey
04-04-2011, 03:49
Wystarczy, że wejdziesz w folder cs'a i odpalisz hlds (Half Life Dedicated Serwer). Wybierasz grę (Counter Strike), serwer name (ustaw jaką chcesz mieć nazwę serwera), map (chyba wiesz co to), network (nie zmieniaj, ma być internet), max. players (maksymalna liczba graczy która może wejść na serwer), UDP Port (nie zmieniaj tego), RCON Password (wpisz jakieś hasło, nie będziesz musiał podawać go w grze). I gotowe! Kopiujesz IP Adress, rozsyłasz kolegom i gracie (jeżeli masz poprawnie skonfigurowane ustawienia sieciowe, jak je skonfigurować - poszukaj u wujka (www.google.pl))

n0name1
04-04-2011, 14:26
Tak jak wyżej Ok Ej napisał tylko gdyby nie potrafili wejść to w network zmień z Internet na LAN bo ja tak miałem raz .