Zaloguj się

View Full Version : Inny sposob na exp..

Romagna
02-04-2011, 17:05
Nie ma innego sposobu na expeinie ? :/ troche mi szkoda tych biendych stworkow, a wam ?:eek:

MediGlon
02-04-2011, 17:14
ja pierdolę, co za bezbek, wiecej beki juz w Familiadze jest NARRA BRAGGA

Romagna
02-04-2011, 17:15
Zamknij twarz pejowcu !

MediGlon
02-04-2011, 20:46
PODSUMUJMY MIJA TYLE CZASU OD BEEFU.

TEDE: PRZEZ 2 LATA NIE GRAŁ KONCERTÓW, NIE SPRZEDAJE PŁYT, DOSTAŁ DWIE ZŁOTE PŁYTY ZA DWU PŁYTOWY ALBUM CZYLI SPRZEDAŻ x2 WIĘC SPRZEDAŁ PEWNIE MAX 8 TYSI.
WYDAŁ PŁYTĘ N3 GDZIE SPRZEDAŁ 6 TYSI HAHAH , WIEPRZ WSZĘDZIE W TV , NA FESTIWALACH NA VIVIE WSZĘDZIE TYLKO GDZIE SIĘ DA SIĘ PROMUJE , A I TAK NIKT JEGO PŁYT NIE KUPUJE.
PRZYPOMINAM WYDAŁ PO BEEFIE 3 PŁYTY A NIE GRAŁ KONCERTÓW ANI TRAS KONCERTOWYCH, WSZYSCY NA NIEGO WYKŁADAJĄ HUJA , JEDYNIE GARSTKA GIMNAZJALISTÓW Z FORUM GO BRONI NA FORUM. NO BO W RZECZYWISTOŚCI FAKT JEST TAKI ŻE NIKT GO NIE SŁUCHA , BO JAKBY KTOŚ GO CHCIAŁ SŁUCHAĆ TO BY GRAŁ KONCERTY I SPRZEDAWAŁ PŁYTY.

PEJA: CIĄGLE W TRASIE , PRZED BEEFEM KONCERTOWAŁ, PRZED BEEFEM SPRZEDAWAŁ PŁYTY , ZA KAŻDY KRĄŻEK KTÓRY WYDAJE MA ZŁOTO.W TRAKCIE BEEFU ODWOŁAŁ WIEPRZOWI KONCERTY SPRAWIŁ ŻE TEDE NIE GRAŁ KONCERTÓW A ON SAM POJECHAŁ DO WARSZAWY I GRAŁ W JEGO MIEŚCIE DISSY.MIMO AKCJI W ZIELONEJ GÓRZE KONCERTY GRA, WYDAŁ REEDUKACJĘ GDZIE PŁYTA PRZED PREMIERĄ ZDOBYŁA STATUS ZŁOTEJ PŁYTY ZA 1CD,5 DNI PO PREMIERZE PŁYTA ZDOBYŁA STATUS PLATYNOWEJ PŁYTY ZA 1CD,ROZJEBAŁA OLIS , TOP 50 W EMPIKU. NAGRAŁ Z RAPEREM ZE STANÓW.GRA W HUJ KONCERTÓW 14 W JEDNYM MIESIĄCU.WIDAĆ ŻE LUDZIE W CAŁEJ POLSCE SŁUCHAJĄ I CHCĄ SŁUCHAĆ RYCHA O CZYM ŚWIADCZY SPRZEDAŻ PŁYT ORAZ LICZBA GRANYCH KONCERTÓW.

PRZYPOMINAM JESZCZE WIEPRZ LANSUJE SIĘ NA VIVA COMED W SWOIM TOWARZYSTWIE Z NADZIEJĄ ŻE KTOŚ KUPI JEGO PŁYTE A PEJA NA KONCERCIE EPMD, WIEPRZ JEDYNIE ZNA Jay-z HAHAH JAK MIAŁ U RAWICZA PODSUMOWAĆ ROK 2010 TO NIE PODSUMOWAŁ BO ON SIĘ NA MUZYCE NIE ZNA ZNA ABY Jay-Z

Romagna
03-04-2011, 06:48
Peja nigdy nie puszczal koncertow zaa granica, wiec jest nikim sorry.. (przynajmniej w swoim kraju go znaja) :D

MediGlon
03-04-2011, 10:28
peja nigdy nie puszczal koncertow zaa granica, wiec jest nikim sorry.. (przynajmniej w swoim kraju go znaja) :d

peja najlepszy raper gra pełno koncertów, grał w usa, uk, holandii, grecji a tede taka promocja i nic nei gra hahahah 6k n3d sprzedanych przy takiej promocji hahahahah beka z wieprza

Kaziu Extreme
03-04-2011, 10:43
Cwelu PEja nie gra za granica? Co roku jest kilka koncertow, na pewno sa dla poloni angielskiej i amerykanskiej, a ty wyjezdzasz ze nie gra koncertow? Lepiej nic nie pisz. MediGlon ci wszystko wytlumaczyl wiec mozesz sie isc ciac:).

Viseq
03-04-2011, 11:08
Kaziu Extreme, czy wiesz w ogóle co to znaczy 'cwel'? Nie używaj słów których znaczenie jest Ci obce, co więcej, Twoi koledzy nazywają tak Ciebie.

# Zauważcie jedno, peja wydał reedukacje, z czego przesłuchałem ją raz i stwierdziłem, że jest totalnym gównem, wszelakie notesy tedego można słuchać i słucham, poezja. Kolejna sprawa, Peja nagrał z Jeru the Damaja i Ostrym i już kogo to on nie zna? Prawda jest taka, że to ulicznik i jego kontakty są bardzo, ale to bardzo płytkie. Dzięki też temu beefu przestałem lubić peje, jego tok rozumowania, piosenki. Pokazał, że jest mega ograniczony jedynie 'napierdolić grubasa'. Jest w tym sens? Tede nie musi sprzedawać płyt, tyle hajsu zarabia w telewizji, że równie dobrze nie musi wydawać w ogóle. Spójrzcie na raperów z ameryki, złoto, platyna, diamenty, kilometrowe domy, hangary z 100 samochodów, wszędzie ich pełno, nagrywają nawet na ślub księcia, a oni nie są komercyjni? No chłopaki, myślcie. Tede jako jedyny raper w Polsce odkrył, że na hip-hopie można nieziemsko zarobić i udało mu się.:d

Ok, czekam na spinę.

KePuczasta
03-04-2011, 11:38
Temat o Expie a oni się o Peje kłócą...
:):p Lols ;):D
Ale fakt faktem Peja bije wszystkich na głowe ^^
:rolleyes: