PDA

View Full Version : Chris Brown - F.A.M.E

Thor Razar
02-04-2011, 20:54
Chris Brown powraca z płyt± naszpikowan± radiowymi hitami. Znane już single "Deuces", "Yeah 3x" oraz "Champion" (#1 w wielkiej Brytanii), zapewne utoruj± drogę "F.A.M.E." na sam szczyt najchętniej kupowanych płyt r'n'b po premierze. Do współpracy nad swoim najnowszym dziełem Chris zaprosił takich topowych artystów, jak Busta Rhymes, Lil' Wayne, Chipmunk, czy też uwielbianego przez nastolatki Justina Biebera. Mimo hip-hopow; r'n'b korzeni Chrisa, nowy album "F.A.M.E." jest zdecydowanie bardziej taneczny od swoich poprzedników i ma bardzo duże szansę zawojować europejskie kluby.

A więc tracklista:
1. "Deuces" - ft. Tyga & Kevin McCall
2. "Up 2 You"
3. "No Bs" - ft. Kevin McCall
4. "Look At Me Now" - ft. Lil Wayne & Busta Rhymes
5. "She Ain't You"
6. "Say It With Me"
7. "Yeah 3X"
8. "Next to You" - ft. Justin Bieber
9. "All Back"
10. "Wet The Bed" - ft. Ludacris
11. "Oh My Love"
12. "Should've Kissed You"
13. "Beautiful People" - ft Benny Benassi (Bonus)
+bonusowe numery:
14. "Bomb" - ft. Wiz Khalifa
15. "Love Them Girls" - ft. Game
16. "Paper, Scissors, Rock" - ft. Timbaland & Big Sean
17. "Beg For It"

Mi osobi¶cie najbardziej przypadły do gustu: Look at me now, Bomb, no i oczywi¶cie Yeah 3x.
A jaka jest wasza opinia, i czy incydent z rihanna miał wpływ na to co teraz piszecie?

Sambo Rasta
02-04-2011, 20:59
a rap ( hip hop to kultura rap to muzyka) nie moze byc taneczny :D? ale co do topicu naprawde kilka fajnych kawalkow jest wiec propsy ;)

Diablo
02-04-2011, 21:26
[...]8. "Next to You" - ft. Justin Bieber[...]

o ja pierdoleeeeeeee
http://img.zryte.pl/rap_6999.jpg

Romagna
03-04-2011, 06:50
o ja pierdoleeeeeeee [2]

A po za tym.. to kolejna komercja! ;] A i incydent z Rihanna oczywiscie ze ma duzy wplyw.. bo nie tylko stracil w oich oczac ta osoba szacunek, ale i przez to co napisalem pare slow wczesniej ^^"

Zarexoholik?
03-04-2011, 12:14
Jak ja go nigdy nie kojarzyłem z rapem. Dobre pod 15 urodziny Krzysztofa - nic więcej. Żenua.