View Full Version : Brak cc z luckiego?!
Vernereq
05-04-2011, 09:47
Wbilem sobie po resie, zabilem luckiego na rook, a tu zonk: 2 platynki. O co kaman? Wywaliliscie cc z luckiego?
#down
Koles tez zabil luckiego i sie mnie pytal czy wypadlo cc bo jemu nie, pozatym zawsze lecialo, bo troche czasu przesiedzialem na luckim noob charem ; )
#gulichrupek
Ja tez zawsze jak zabijalem bylo cc, no ale skoro innym tez sie po tym resie tak zdarzylo wiec cos jest nie tak?
#Turok
To dlaczego wylecialy 2 platynki? Omg,przeczytaj wczesniejsze posty a potem komentuj : )
#Vivusek
Jakiego questu?
<Magiczny>
05-04-2011, 09:48
Z luckiego zawsze nie leci cc... zabij nastepnego to wyleci ;o
GULICHRUPEK
05-04-2011, 10:33
Widocznie nie mailes szczescia jakos zawsze jak ja zabijalem bylo cc wiec nei wiem czy to realne
Powinno być może brak szczęścia albo po prostu nie dropi juz cc :).
Demonizas
05-04-2011, 11:38
no to dość dziwnie wygląda... ja zawsze miałem postacie na respie poustawiane więc codziennie po 3 lucky minimum i zawsze miałem cc ;d
Xienus o.O
05-04-2011, 11:45
musieli zmienić bo na stronie pisze ze ZAWSZE leci cc a platynki nie lecą...
wiec proszę o ogarniecie tych którzy piszą ze nie miał szczęścia -.-
Zarexoholik?
05-04-2011, 12:01
Jak ludzie ciągle na tym nabijali sobie kasę to dziwisz się, że to wreszcie zmienili? :o
Turok Rookslayer
05-04-2011, 12:22
Pewnie mialeś pecha, szczęście się nie uśmiechnęło:)
Widocznie administracja postanowiła coś z tym zrobić.
Każdy wie, że na tym potworze łatwo było zarobić i zaczęliście "masowo" na nim lootać - a on miał służyć jedynie do Questu.
Sprawdzałem ostatnio w ramach testu i rzeczywiście coś mniej leciało, jeśli coś zostało zrobione z lootem potwora to bardzo dobrze.
I kolegów, którzy nie grają na tym świecie, prosimy o opuszczenie wątku.
# Malff
Nie sądzę, a nawet jeśli to znasz naszą kochaną administrację ."Niech ta zmiana zostanie tajemnicą" - nie mówię, że tak jest ; )
@up
Taką zmianę powinni ogłosić ;D
@Zarexoholik?
Popieram
@t
Masz pecha ; / Próbuj aż lootnie xD
Nieco zmieniłem loot Lucky'ego. Kiedyś leciał 1cc z każdego - teraz leci 1cc teoretycznie z co drugiego Lucky Rata.
Poza tym, itemy wypadające z niego, lecą trochę częściej.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.