Zaloguj się

View Full Version : Najazdy

Malff
05-04-2011, 12:52
Chciałbym się spytać co z tymi najazdami ? Miały one być, a nie ma -.-. Pisać ogłoszenia każdy potrafi, ale dokonać najazdu już nie ma kto. Najazdy powinny być regularne np co tydzień, a nie co miesiąc - dwa.... Chcę poznać wasze opinie na ten temat, bo dla mnie jest to żenujące ogłaszać coś, a nie wykonywać tego w grze ...

Vernereq
05-04-2011, 12:56
No racje masz, mialy byc te plagi regularnie a tu nic, pewnie tak samo bedzie z maratonami expa.

Emzeto ^.^
05-04-2011, 12:57
Bo jak zwykle nie maja tej 1h na tydzien wolnej : / a ile to zajmuje max 1h? nawet nie :)

[Tygrys] Chyba coś Ci się pomyliło kolego... Plagi trwają znacznie dłużej niż 1h...
Aha ale juz nie przesadzaj ze kazdy zajety jest... duzo was jest... : / jak nie ogarniacie to nie piszcie newsow takich bo tylko nadzieje robicie : / i nie banoj ;p ja cie to uraziło

Prawie jak Kamil
05-04-2011, 13:00
Zgadzam sie, mogli by to ogarnąć i zaprezentować potwory, które będą przy updatecie :]

Tygrys
05-04-2011, 13:04
Przykro mi z tego powodu, ale na razie brakuje mi - ogólnie nam - na to czasu. Postaram się jednak zrobić plagę w tym tygodniu.

Wiem, że miały być raz na tydzień/dwa. Ale mam masę roboty przy upie i w życiu...

ViVuSeK
05-04-2011, 13:05
Zostawilibyście wreszcie administrację i zajęli się swoimi sprawami.
Mogą z tym wszystkim nie nadążać, bo mają więcej na głowie niż wam się wydaje. Moim zdaniem powinni określić jedną osobę, która będzie za to odpowiedzialna i wszystko będzie dobrze. Narzekacie i niczym nie pomagacie, tylko takimi tematami utrudniacie im pracę.