View Full Version : Argenty?ski Taniec z Gwiazdami...
Demonizas
06-04-2011, 18:50
http://www.sadistic.pl/argentynski-taniec-z-gwiazdami-vt56693.htm
Tego filmiku nie można nazwać śmiesznym bo nie jest śmieszny... ale nie wiedziałem gdzie to umieścić ;p a jest naprawdę... interesujący ;x
yhy
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=85208&highlight=taniec+gwiazdami
Dexterro
06-04-2011, 18:59
Pierwsze - było
Drugie - pod inną nazwą, też ktoś myślał, że to taniec z gwiazdami, jesteście pojebani
Trzecie - masturbuj się dalej, a potem na kingi zarabiać
Czwarte - to nie żaden taniec z gwiazdami tylko Gala de Strip Dance :|
Piąte - wypad stąd marszczykoniku
# edit
Ja pierdziele. ` Tego filmiku nie można nazwać śmiesznym bo nie jest śmieszny... ale nie wiedziałem gdzie to umieścić ;p a jest naprawdę... interesujący ;x `
Jeżeli uważasz, że interesujący to co robiłeś podczas jego oglądania, napewno podziwiałeś sposób wykończenia studia i zastosowane materiały, a może to w jaki sposób ten koleś trzyma mop czy co to tam jest. ? Jak już coś wstawiasz to sprawdź informacje o filmiku a nie wstawiasz temat z taką nazwą i wprowadzasz ludzi w błąd. To samo było w poprzednim temacie z tym samym filmem. Ludzie pisali ` taki taniec z gwiazdami to mógłbym oglądać ` etc. z tego zlewam. Pewnie byś z rodzicami taki TZG oglądał, na 100%. Ogarniaj opcje szukaj, przecież to nie boli. Za ten temat powinieneś dostać warna...
Ogółem zauważyłem, że ostatnio bardzo często się wypowiadasz i twoje posty wraz z nickiem mnie śmieszą. Na końcu posta napisałeś ` dziękuje,dobranoc ` nadal nie rozumiem jak o 17 można napisać dziękuje dobranoc, ahh, ogarnij jeszcze opcję edytuj, też przydatne.
First Boonek
06-04-2011, 19:04
Bylo juz na forum, ale mniejsza.. xD fajny filmik... w polsce kosciol by ich wpierdolil zywcem XD!
Demonizas
06-04-2011, 19:12
Pierwsze - było
Drugie - pod inną nazwą, też ktoś myślał, że to taniec z gwiazdami, jesteście pojebani
Trzecie - masturbuj się dalej, a potem na kingi zarabiać
Czwarte - to nie żaden taniec z gwiazdami tylko Gala de Strip Dance :|
c
Synek... za kogo Ty się masz? co Ty mi tu piszesz? zlewam takich cwaniaczków jak Ty... co to wgl jest? "Trzecie - masturbuj się dalej, a potem na kingi zarabiać" "Piąte - wypad stąd marszczykoniku" nie za dużo przypadkiem Tibi? w bańce Ci się pojebało pokręciło? ja tu nic "Zboczonego" nie napisałem więc jak chcesz być fajny/inteligentny to zastanów się zanim coś napiszesz bo tym postem tylko się skompromitowałeś'
Dziękuje, dobranoc
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.