Zaloguj się

View Full Version : [Forum] przywrócenie pozwolenia do wymian.

Sp3cker
08-04-2011, 09:08
witam wszystkich! Przez małe nieporozumienie z tygrysem zostałem odsunięty od wymian. Wymienia tylko benn , który rzadko wchodzi. Ja jestem od 14 do 23 codziennie , siedzę też rano. Szczególnie że TYGRYS NIE DAJE JUŻ POZWOLEŃ. Są osoby zadowolone , więc proszę o głosy. Pozdrawiam.

Zarexoholik?
08-04-2011, 09:16
Ogarnij się. Nikt ci nie może zabronić wymieniać typie. Płaszczysz się tutaj o jakieś wymiany. Jak ktoś będzie chciał się przez ciebie wymienić to z pewnością do ciebie napisze...

Po twojej wypowiedzi zakładam, że masz max 15 lat i nie powinieneś wymieniać, bo stracisz czyjegoś recka i nie będziesz wiedział co zrobić.

Benn
08-04-2011, 09:18
No cóż to nie było małe porozumienie z Tygrysem, tylko byłeś nie fair wobec wszystkich. Zachowałeś się beznadziejnie głosując z kilku kont na siebie.... W ogóle od początku nie fajnie się zachowujesz, kopiujesz opis wymian itp.
Jak już pisałem po testach w gimbazie będę częściej, poza tym Preciosion wymiania.
Jestem na nie.

Sp3cker
08-04-2011, 09:37
primo mam 21 lat duo zabronił mi tygrys trio jesteś jedyną wymieniająca osoba bo prec kończy z apo p.s będę wiedział co zrobić bo sam dla siebie odzyskałem już 2 postacie i wymieniłem dużo osób i mogę to robić za darmo bo lubię to robić i nie robię tego w celach zarobkowych. Owszem skopiowałem i nie będę tego ukrywać. Przeprosiłem go przy wszystkich i zrobiłem swój opis. Równie dobrze mogłem powiedzieć że mam 2 braci którzy zagłosowali na mnie z tego samego ip. Nie zrobiłem tego. Może tylko benn tak twierdzi że dla zarobku. Napina mile widziana. Zapraszam

<Magiczny>
08-04-2011, 13:47
Urzekla mnie twoja wypowiedz. Niestety tak to jest jak robi sie z siebie pacana :/

Benn i Precisionek wymieniaja i to chyba wystarczy :)

sPoxter
08-04-2011, 13:55
#UP.

Urzekla mnie twoja wypowiedz. Niestety tak to jest jak robi sie z siebie pacana :/

Benn i Precisionek wymieniaja i to chyba wystarczy

Po 1 Precisionek już nie wymienia ;)
A po drugie 1 osoba wymieniająca to trochę za mało.

Dobrze by było jak by mógł wymieniać bo robi to dobrze.:)

KaZeK Banned v1.
08-04-2011, 14:10
Po 1. Precision wymienia dalej.
Po 2. Płaczesz jak dziecko którym JESTEŚ.
Po 3. Próbujesz się wyżalić na forum?
Po 4. Jeżeli będzie to potrzebne, znów wrócę do wymian ;)

Kosa prosił mnie abym to wstawił.
Cze, ziomek jestem pewien w 100% że wymian przeprowadzać już nie będziesz możesz podziękować mi. Mówiłeś że nie robisz tego dla kasy to od razu trzeba było wymieniac za free, a nie robić z siebie błazna i pisać co innego, mówić co innego. Zastanawiam się tylko po co robiłeś 2 nowe konta i głosowałeś na siebie w sondzie, czyżby nikt Ci nie ufał?

Tutaj masz dowód na to że możesz mi dziękować za zakaz na wymiany:
http://img818.imageshack.us/img818/7096/xdddddde.png (http://img818.imageshack.us/i/xdddddde.png/)

sPoxter
08-04-2011, 14:16
Może zrobił jeden błąd, poważny ;d
Ale dla mnie wymieniał szybko i sprawnie.
Precisionek. Spamował w city że już nie wymienia ( jebno* focha :S - Dlaczego? Bo więcej jest osób do wymiany :ss )

Cout
08-04-2011, 14:27
I po co to robiłeś ? ;) . Mogłeś nie głosować na siebie . NIE

.Vimpexx.
08-04-2011, 14:33
witam wszystkich! Przez małe nieporozumienie z tygrysem zostałem odsunięty od wymian. Wymienia tylko benn , który rzadko wchodzi. Ja jestem od 14 do 23 codziennie , siedzę też rano. Szczególnie że TYGRYS NIE DAJE JUŻ POZWOLEŃ. Są osoby zadowolone , więc proszę o głosy. Pozdrawiam.

Miałeś swoją szansę, aby wykazać się czy jesteś dobry, ale wolałeś nabić sobie głosów w sondzie. HEUE!
:confused::confused:

@Topic

Głosuję na 'sory, ale nie'.
:D:D:D:rolleyes:;):p:o:p

Nefresik
08-04-2011, 14:46
Ofc, że Ty możesz wymieniać, ale jak kogoś oszukasz to GM nic nie zrobi. Więc dlatego nikt u Ciebie nie będzie wymieniać. Osobiście nie polecam.

adrian0093
08-04-2011, 14:59
Czy Ty jestes normalny? Chyba nie, typie grozisz mi na priv oszukujesz ludzi na boku, a tu na forum płaszczysz się i o pozwolenie na wymiany prosisz. To jest karygodne typie, mam nadzieje, że nikt nie popełni tego błędu i nie wymieni u Ciebie żednej postaci. Jeżeli chodzi o mnie to nie wymienił bym 100lv u Ciebie. Nie dość, że wylizujesz wszystkie dżemy z dupy Tygrysowi to jeszcze innym na apo żeby u Ciebie wymieniali.. Żeby nie było tego za mało to jeszcze na siebie głosowałeś w ankiecie oczywiście jeden głos z normalnego konta nie wystarczył to trzeba było zrobić noob konta _/

#t
Oczywiście nie polecam wymian u tego 21 letniego pana.

Dementor
08-04-2011, 15:00
Możesz wymieniać bez pozwolenia. :D Mówisz, że możesz wymieniać za free, bo nie robisz tego dla kasy... Nie oszukujmy się, każda osoba, która wymienia, chociaż po częsci robi to dla kasy i nie wciskaj kitu... Jeśli chcesz robić to za darmo to już Cię w ogóle nie rozumiem... :) Co do twoich wymain to poproś o pozowlenie albo wymieniaj bez i już... ;D

Emzeto ^.^
08-04-2011, 15:02
Gadacie ze on dla kasy robi itp a ci co wymieniali to co nie wystawiali na allegro kcc? wystawiali wiec nie pierdolcie ze nie robiliście dla kasy... jakbyście nie robili to by były za free wymiany

@Polecam !

John Cena
08-04-2011, 15:27
Miałeś szanse ,ale ją straciłeś jestem na nie

Dideek
08-04-2011, 15:55
Jak najbardziej nie,masz z 15 lat i nie dojrzałeś psychicznie :)

Mr Fsza
08-04-2011, 16:15
Jasne że NIE. za dużo osób to złe . a jak już by ci mieli dać pozwolenie
to dali by kolejnym osobą na szanse... im więcej osób wymienia to aż się grać nie chce :P

Wnorekkk
08-04-2011, 16:22
Schujałeś, to zostałeś nagrodzony.
Nie powinieneś dostać ponownego pozwolenia.