View Full Version : Plagi posz?y w niepami??
Tu pytanie do Administracji "Tygrysa"
Plagi poszły w niepamięć nie będzie już ich ?
#Maciejas
Nie pytam o Maraton, bo mam na niego wyjebane. Plagi miały być raz na dwa tygodnie jakieś oderwanie się od expu rozrywka.
Everlast
09-04-2011, 15:00
Na pewno jeśli ekipa mialaby więcej czasu nie byloby twojego tematu, tak bardzo ci to potrzebne? ; )
Maciejas
09-04-2011, 15:13
Kiedyś obiecał ze miał zrobić ale nie wiem czy robił ;p
A i odrazu sie zapytaj czy tak samo bedzię z "Kwadransami Maratonu"
..:KoMBoj:..
09-04-2011, 15:40
No miało byc niby codziennie, a jak widac nie ma...
Po co robic Newsy skoro nikomu nie chce się wejśc na 15min i zrobic najazdu jakiegoś...
Turok Rookslayer
09-04-2011, 15:47
Ładnie to ujołeś: ,,Plagi poszły w niepamięć"
Pewnie zapomnieli i tyle.
Dementor
09-04-2011, 15:51
Widocznie administracja jest zajęte update, ale pewnie po wprowadzeniu upa trochę bardziej się tym zajmą. :) Przecież chyba o tym nie zapomnieli. ;) :D
Zarexoholik?
09-04-2011, 16:02
Fakt faktem - miały być. Od dawna już się nic nie dzieje. :O
Maraton to fail, a najazdy były dobre dla oderwania się od monotonnego expienia i bicia garbów.
nie placz zgłedku kochany, najad masz w domu jak Ci znowu babcia zapierodli z patelki i bedzie beka na skajpie!:DDDDDDDDDD
#top
pewnie nigdy Cie nie ma jak jest najazd, a sry siedzisz 15h na dzien wiec nie mozliwe ze był najazd i nie bedziesz wiedziec o nim, wiec raczey nie było
Wiec prosimy o najazd dla Zgredka.
Palladyn Zlosci
09-04-2011, 16:24
Tak, juz od dawna ich nie ma ; (
Krulowiec
09-04-2011, 16:28
Przecież to normalne, że ekipa olewa OTS'a nie rozumiem po co robić kolejny temat : d
<Magiczny>
09-04-2011, 16:32
Zawsze tak jest. Zrobia cos a potem o tym zapomna.
Po co robic Newsy skoro nikomu nie chce się wejśc na 15min i zrobic najazdu jakiegoś...
Tylko że przygotowanie całej plagi zajmuje cały dzień ;)
@Topic
Jestem przekonany, że jeżeli któryś z GameMasterów odpowiedzialny za plagi znajdzie czas to na pewno się pojawią.
Lord Szadi
09-04-2011, 17:09
Jak wam zrobią plagę to zaraz płacz "Dlaczego nic nie ma dla 300 lvl" itp
więc jak zrobią to coś może porządnego :D
John Cena
09-04-2011, 17:37
Plagi miały być ,a od dłuższego czasu nie ma ich
Też właśnie któregoś razu pisałem o tym na game-chatcie, już od jakiegoś czasu ich nie ma. :C
Wnorekkk
09-04-2011, 18:15
Czy Ty myślałeś, że jak coś zapowiadają to będzie to na stałe?
Lethornek
09-04-2011, 18:17
Dids, chcesz rozrywkę :D ? Wyjdź na dwór ;]
Ale w sumie masz rację, miały być plagi :l
$keptikz
09-04-2011, 18:26
No przestancie ;/ Jest tylko 20 GMów/10 tutorow jak maja zrobic najazd/plage? Za malo ich, potrzeba jeszcze 60 tutorów na APO bo tyle ludzi ciezko ogarnac ;( Mysliscie, ze oni nie maja zycia? Beda siedziec cale 20 minut na tibii? Po co wam te najazdy lepiej niech postoi sobie jakis ST pod depo. ;dddddddddd
Tak serio" beka"eka
Jest was tylu, ze najazd powinien byc co 2 dni ;) Update co tydzien.
Mysle tak: Bylo 3 Gmów na 400 osob bylo okej. Teraz jest 20 i nie ma czasu na najazd. Po **** bierzecie tutorów ktorzy w tibii ogarniaja tylko bany bo ich nauczyliscie nic poza tym.
Wezcie 5 helperów (do wymian/2 do mapy/2 do pilnowania) do pomocy tych wywalcie bo dniami/nocami widac ich tylko pod depo bawiacych sie czarami. Niech robia wam nowe tereny a nie siedza i kozacza posada
Nie chodzi o Mortiisa/Tygrysa/Santano bo to ich OTS maja od tego
11:09 Neko Knight: pjonkow wiec to oni powinni robic wszystko za nich;) Tylko szkoda, ze nikt z nich nie wie do czego jest mapeditor. Huehais ;x
No szkoda!
ale taki urok apo. gdy ktos dostanie tutora to ma pewnego gma po tygodniu
za napinanie sie pod depo
#edit
dzieki za warna, ktorego chcesz obronic?
Myślałem, że was to nie będzie dziwić :) Zawsze tak było, że coś obiecywali, a potem gówno z tego było. Zdąrzyłem się już przyzwyczaić. Lepiej już robić te najazdy raz na tydzień bądź dwa, ale robić... Jeżeli nie ma kto robić tych najazdów to niech dodadzą rangi starszym GMom / tutorom.
Kilka dni temu to proponowałem - wyznaczyć jedną osobę z ekipy, która będzie odpowiedzialna za wszystkie plagi, maratony, najazdy i tym podobne sprawy z tym związane.
Co się dziwicie? - administracja nie ma czasu na wasze zachcianki, są ważniejsze sprawy niż to. Poczekajcie, kiedyś doczekacie się tych plag ;) Ciekawym pomysłem byłby też najazd, który trwa cały dzień - przynajmniej zajęlibyście się czymś niż narzekanie.
Pozdrawiam!!!!!
#Kosik
Inaczej, na wasze ciągłe narzekanie - przecież już zauważyłem kilka tematów ...
KePuczasta
09-04-2011, 19:15
Ale weźcie pod uwagę, że administracja i tak ma dużo pracy...;)
A przecież to tylko ludzie - też jak każdy z nas (prawie każdy)
maja życie prywatne... :D
Przemyślałeś widzę cała sprawę dokładnie zakładając ten temat ^^ :p
#Edit
Jeżeli ci coś nie pasuje ten temat to się nie wypowiadaj bemózgu
Weź synek zejdź ze mnie...
"bemózgu" a może nam wyjaśnisz co oznacza to słowo, bo jakoś wiesz hmmm... urugwajskiego (?!) nie rozumiem...
Pozdro Deads :p
Again q.q
09-04-2011, 19:18
nie placz zgłedku kochany, najad masz w domu jak Ci znowu babcia zapierodli z patelki i bedzie beka na skajpie!:DDDDDDDDDD
#top
pewnie nigdy Cie nie ma jak jest najazd, a sry siedzisz 15h na dzien wiec nie mozliwe ze był najazd i nie bedziesz wiedziec o nim, wiec raczey nie było
Najazd ma jak mu babka patelką walnie ? ale o co tu chodzi ? bo nie widzę w tym nic śmiesznego, ironicznego. Widać że twój przedział wiekowy to 10/13 lat. "Pewnie nigdy Cie nie ma jak jest najazd, sry siedzisz 15h na dzien" - Zaprzeczasz szczylu sam sobie. Jesteś nie ogarem capie.
Powinni zrobić automatyczne najazdy raz na dzien obojetnie ktora godzina, potwory ots kingi/queeny/flubbery/****omen/wisemany itp
Kosik Czarny 2v0
09-04-2011, 19:32
Co się dziwicie? - administracja nie ma czasu na wasze zachcianki, są ważniejsze sprawy niż to. Poczekajcie, kiedyś doczekacie się tych plag ;) Ciekawym pomysłem byłby też najazd, który trwa cały dzień - przynajmniej zajęlibyście się czymś niż narzekanie.
Pozdrawiam!!!!!
Administracja sama newsa napisała..
@topic
Niech wyznaczą np. Magik xx kwietnia week xxx kwietnia itd...
Wtedy każdy bd wiedzieć co ma robić i bd się zajmować najazdem nie banowaniem :)))
Pingpondzek
09-04-2011, 19:52
Ekipa najprawdopodobniej pracuje nad update wiec nie ma czasu ale zapewne po update beda plagi tak wiec sie nie martwcie.
"proście a będzie wam dane" ;*
No bez jaj żeby się trzeba było upominać o to co obiecywaliście ??
Wiemy, że jest ciężko lecz po co piszecie o czymś czego i tak nie macie zamiaru dotrzymać ? Zdecydujcie się w końcu bo to już nie 1 raz jak o czymś "zapominacie"...
Domcio Old
09-04-2011, 22:23
a moze ekipa nie ma czasu moze tez maja swoje zycie .... a moze zajmuja sie uptade ;) troche cierpliwosci a napewno niedlugo bedzie jakas plaga
Sorry, ale tak bylo zawsze i tak bedzie zawsze ;). Obiecują nie wiadomo co i nigdy tego nie robią ;)
E.Leclerc
10-04-2011, 00:46
Fakt faktem - miały być. Od dawna już się nic nie dzieje. :O
Maraton to fail, a najazdy były dobre dla oderwania się od monotonnego expienia i bicia garbów.
Killer wez sie lepiej za prace a nie za tibie masz juz 21 lat...;o
Wakacje 2011 z Tibią jak poprzednie 4 elo :D
@Topic
Wszystko miało byc no ale skoro administracji sie nie chce to ok :) szanuje to w koncu jest juz wiosna czas wyjsc na dwor a nie gnic na apo
#top
Ty nic nie mów o siedzeniu na kompie bo z Lethornem ojebałeś szkołe dla tibii i okupowaliście wardy albo nolia darki. Nie interesuj się moim życiem a swoim oślę.
#Wszystko co się robi to tylko na chwile, jeżeli coś postanawiacie to róbcie to i dotrzymujcie słowa.
@Kepuczasta
Bezmózgu / dysmózgu jedno i to samo - Brak mózgu. Po twoich opisach na gadu, wypowiedziach na forum, rozmowach w
końcu doszliśmy do wniosku że jesteś pustą blondynką Barbie XD
Prawie jak Kamil
10-04-2011, 03:41
Killer wez sie lepiej za prace a nie za tibie masz juz 21 lat...;o
Wakacje 2011 z Tibią jak poprzednie 4 elo :D
Killer? Za prace? Wakacje? Jak pewnie wiesz Zarex się jeszcze uczy i mu idzie dobrze, przechodzi do następnych klas, niektórym się to nie udaje ;/ Z tego co wiem wakacje są od początku lipca do końca sierpnia, teraz mamy kwiecień więc nie wiem o co Ci chodzi wzorowy pracowniku Mc Donalda.
Ty nic nie mów o siedzeniu na kompie bo z Lethornem ojebałeś szkołe dla tibii i okupowaliście wardy albo nolia darki. Nie interesuj się moim życiem a swoim oślę.
.
Dziewczyny, spokojnie to jest raz. Dwa to Ty nic nie mów o szkole, oks? Jak wiemy Ty w ogóle nie chozisz do szkoły czego skutki widzimy. O siedzeniu na wardach również nie powinieneś nic mowić bo się tylko ośmieszasz synku.
TOP.
To było do przewidzenia, że nic z tego nie będzie.
Założyłem już taki temat wcześniej i wyszło z tego rozwiązanie, że administracja nie ma czasu na robienie plag, gdyż zajęci są nadchodzącym UpDate ; )
Grapcio ^^
10-04-2011, 11:06
Kij z plagami dajcie update !
Tygrys leci w kulki w innym temacie napisał, ze dziś bd plagi i co?
Ekipa najprawdopodobniej pracuje nad update.
Jak zrobią update to pewnie znowu będą oby :)
Xienus o.O
12-04-2011, 07:39
#Edit
Weź synek zejdź ze mnie...
"bemózgu" a może nam wyjaśnisz co oznacza to słowo, bo jakoś wiesz hmmm... urugwajskiego (?!) nie rozumiem...
Pozdro Deads :p
czym może być zajęty 15-17 letni chłopaczek?? scoop/febris/week (chyba 19)
cavv 16
magik 12
mogę zrozumieć Tygrysa ze nie ma czasu bo musi iść na browara z ziomkami w koszulach w kratkę i przykrótkich spodniach... tzn informatykami
czy wy się nie nauczycie ze jak na apo coś jest obiecane to nigdy tego nie będzie ??
Wczoraj ok godziny 23:00 był jakiś najazd
wogole juz nie ma tych plag. Administracja powinna robic je raz na dzien conajmniej
No zdaly by sie te najazdy, robcie je w wieczornych godzinach najlepiej xDD
Pogromczyni zla
12-04-2011, 13:10
wogole juz nie ma tych plag. Administracja powinna robic je raz na dzien conajmniej
Raz na dzień? Myślę, że zbyt często by były. Wystarczy jaką zrobią chociaż 2 razy w tygodniu. Takie jest moje zdanie.
darkdevil
14-04-2011, 11:02
Jestem za wypowiedzią Skeptikz-a..
Zostało wybranych bardzo dużo gm'ów, st oraz tutorów.. Ale dobrym pomysłem była własnie ta wypowiedź że administracja powinna wybrać pare osób którym zostanie przydzielona praca, 2-3 tutaj.. 2-3 tam.. I wszystko było by dobrze. A 2 sprawą jest to że zbyt wiele rzeczy dodajecie do serwera i zaczyna się robić nudny.
CZemu? Ponieważ najważniejsze rzeczy nie są dodawane a gówna są.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.