Poiwo
09-04-2011, 17:47
Mam taką propozycje
jak wiecie zbliża się WIELKANOC ...
i moja propozycja polega na dodaniu parę itemek oczywiście
wygląd obojętnie jaki tylko aby nazwa itemka była jedna i niepowtarzalna
aby było takich parę przedmiotów i ilość też nie zbyt duża tylko 10x np każdy przedmiot
Polegało by to na tym że albo GM albo dodać zajączka npc
który by rozdawał itemki.
oczywiście za każdym razem w innym miejscu miał by do rozdania dużo itemek ale mało ilości NP pisał by zostało mi jeszcze 5 bursztynów
17:40 You see a NAZWA. < wygląd > na 5 bursztynów
czyli rozdawał by ilości przedmiotów które mają inną nazwę
a kto pierwszy znajdzie 3 pierwsze osoby dostali by takie przedmioty z nazwą jaką sobie wybiorą .... czyli było by takich przedmiotów dość mało i dlatego miały by też swoją cenne . Czyli przedmioty Rare . które nigdzie się nie powtarzają tak jak są teraz przedmioty Rare na rooku oraz na main .
ale wiecie za każdym razem był by w innym miejscu
i kto by go znalazł dostawał by te przedmioty
było by tylko takich 5 na 5 / 10 na 10 / 15 na 15 / 1 na 1 / i tak dalej ; )
co o tym myślicie .. ; D??.
oczywiście mogło być to przeprowadzane jak PLAGI albo jak kwadrans Marratonu ; PP tak rzadko czyli 1 x w miesiącu i takich 5 rarków co mies i zawsze inny wygląd inna nazwa ; __
to to może być raz na rook ale jak widzie niektórzy nawet nie przeczytali co pisze
tylko od razu zagłosowali jak inni..
za expem było 40 osób na nie a 5 na tak i jakoś zwiększyli z potworków nie wiem czemu tylko moderator usunął tamten temat ;P.
za kwadransem maratonu też byliście na nie.
może coś takie zostanie wprowadzone była by to jakaś rozgrywka.
ale widać połowa nawet nie przeczyta o co mi chodzi tylko 1 linike max.......
tylko aby posta nabić . a jak by takie coś zostało wprowadzone to pierwsi by do tego lecieli ; p
jak wiecie zbliża się WIELKANOC ...
i moja propozycja polega na dodaniu parę itemek oczywiście
wygląd obojętnie jaki tylko aby nazwa itemka była jedna i niepowtarzalna
aby było takich parę przedmiotów i ilość też nie zbyt duża tylko 10x np każdy przedmiot
Polegało by to na tym że albo GM albo dodać zajączka npc
który by rozdawał itemki.
oczywiście za każdym razem w innym miejscu miał by do rozdania dużo itemek ale mało ilości NP pisał by zostało mi jeszcze 5 bursztynów
17:40 You see a NAZWA. < wygląd > na 5 bursztynów
czyli rozdawał by ilości przedmiotów które mają inną nazwę
a kto pierwszy znajdzie 3 pierwsze osoby dostali by takie przedmioty z nazwą jaką sobie wybiorą .... czyli było by takich przedmiotów dość mało i dlatego miały by też swoją cenne . Czyli przedmioty Rare . które nigdzie się nie powtarzają tak jak są teraz przedmioty Rare na rooku oraz na main .
ale wiecie za każdym razem był by w innym miejscu
i kto by go znalazł dostawał by te przedmioty
było by tylko takich 5 na 5 / 10 na 10 / 15 na 15 / 1 na 1 / i tak dalej ; )
co o tym myślicie .. ; D??.
oczywiście mogło być to przeprowadzane jak PLAGI albo jak kwadrans Marratonu ; PP tak rzadko czyli 1 x w miesiącu i takich 5 rarków co mies i zawsze inny wygląd inna nazwa ; __
to to może być raz na rook ale jak widzie niektórzy nawet nie przeczytali co pisze
tylko od razu zagłosowali jak inni..
za expem było 40 osób na nie a 5 na tak i jakoś zwiększyli z potworków nie wiem czemu tylko moderator usunął tamten temat ;P.
za kwadransem maratonu też byliście na nie.
może coś takie zostanie wprowadzone była by to jakaś rozgrywka.
ale widać połowa nawet nie przeczyta o co mi chodzi tylko 1 linike max.......
tylko aby posta nabić . a jak by takie coś zostało wprowadzone to pierwsi by do tego lecieli ; p