Zaloguj się

View Full Version : ITEMKi Rare.. !

Poiwo
09-04-2011, 17:47
Mam taką propozycje
jak wiecie zbliża się WIELKANOC ...
i moja propozycja polega na dodaniu parę itemek oczywiście
wygląd obojętnie jaki tylko aby nazwa itemka była jedna i niepowtarzalna
aby było takich parę przedmiotów i ilość też nie zbyt duża tylko 10x np każdy przedmiot

Polegało by to na tym że albo GM albo dodać zajączka npc
który by rozdawał itemki.
oczywiście za każdym razem w innym miejscu miał by do rozdania dużo itemek ale mało ilości NP pisał by zostało mi jeszcze 5 bursztynów
17:40 You see a NAZWA. < wygląd > na 5 bursztynów
czyli rozdawał by ilości przedmiotów które mają inną nazwę
a kto pierwszy znajdzie 3 pierwsze osoby dostali by takie przedmioty z nazwą jaką sobie wybiorą .... czyli było by takich przedmiotów dość mało i dlatego miały by też swoją cenne . Czyli przedmioty Rare . które nigdzie się nie powtarzają tak jak są teraz przedmioty Rare na rooku oraz na main .

ale wiecie za każdym razem był by w innym miejscu
i kto by go znalazł dostawał by te przedmioty
było by tylko takich 5 na 5 / 10 na 10 / 15 na 15 / 1 na 1 / i tak dalej ; )

co o tym myślicie .. ; D??.

oczywiście mogło być to przeprowadzane jak PLAGI albo jak kwadrans Marratonu ; PP tak rzadko czyli 1 x w miesiącu i takich 5 rarków co mies i zawsze inny wygląd inna nazwa ; __

to to może być raz na rook ale jak widzie niektórzy nawet nie przeczytali co pisze
tylko od razu zagłosowali jak inni..
za expem było 40 osób na nie a 5 na tak i jakoś zwiększyli z potworków nie wiem czemu tylko moderator usunął tamten temat ;P.
za kwadransem maratonu też byliście na nie.
może coś takie zostanie wprowadzone była by to jakaś rozgrywka.
ale widać połowa nawet nie przeczyta o co mi chodzi tylko 1 linike max.......
tylko aby posta nabić . a jak by takie coś zostało wprowadzone to pierwsi by do tego lecieli ; p

Lord Szadi
09-04-2011, 18:05
Na ten temat nie mam zdania,ale jeżeli jak mają coś robić to coś porządnego np jakieś nowe itemki np:

Święty miecz

Święta zbroja

itp

Jarken
09-04-2011, 18:16
Albo poprostu jeden nowy superitem z prostym questem - soolo room blisko w city nie do przejścia np z 2-3 minosami , masterami.

Ale tu i tak nie zaglądnie administracja bo są za bardzo zapracowani , po co te temamy i nasze spekulowanie? Z góry jest to skazane na niepowodzenie.

adrian0093
09-04-2011, 18:19
Żałosne, jestem na nie.. Jest już tyle rare, że aż śmiech! Wam to nie wystarcza chcecie oczywiście więcej.. Armor który daje +90% expa hmm?

#t
Nie.

Lethornek
09-04-2011, 18:21
Dziwnie to brzmi :l
Wg. mnie nawet jak wszyscy by to poparli - itak nie zostanie wprowadzone :>

Osobiście jestem niestety na nie ;l

Deads
09-04-2011, 18:33
No prezent dla dzieci się przydałby. Jestem na tak

#Administracja w prezencie pewnie zrobi update nie jakiegoś zajączka XD

John Cena
09-04-2011, 18:37
Jestem na nie ponieważ jest już mikołaj

Splaxor
09-04-2011, 18:45
Powiem szczerze, że jest to niepotrzebne. Ekipa na pewno coś szykuje w nowym update, więc myślę, że nasze głosowanie i tak nie ma większego znaczenia.
Co do propozycji to troszkę chaotycznie napisana. Nie trzeba już wprowadzać nowych items, ponieważ jest dobrze tak jak jest.

Mr Fsza
09-04-2011, 19:16
Jestem na TAK... ; D .
skoro tych itemków nie będzie aż tak dużo .
tylko inna nazwa inne właściwości no i 5 sztuk tak wszystkich.

a po co od razu nowe npc można zrobić coś takiego jak z plagami
czy z kwadransem maratonu . kto znajdzie gm'a to dostaje items
i za każdym razem w innym miejsciu no raz albo co dwa miesiące takie może być ; PP

KePuczasta
09-04-2011, 19:27
a kto pierwszy znajdzie 3 pierwsze osoby dostali by takie przedmioty z nazwą jaką sobie wybiorą ....
To ja w takim bądź razie poproszę "Crown" :p
Nie, no proszę już niczego innego wymyślić nie mogłeś?
Szacun za odwagę i chęć zrobienia czegoś dla wszystkich... :cool:
Ale ja jestem na NIE :D

Rohanek
09-04-2011, 19:48
Jestem na nie , to jest troche dziwne.

Zarexoholik?
10-04-2011, 02:33
Jestem na NIE. Po co wprowadzać jakiś syf? Nie lepiej czas poświęcić na lepsze zmiany w update? Nie lepiej dodawać obsranego króliczka. elos

Dementor
10-04-2011, 08:57
Szczerze mówiąc to nie miałbym może i nic przeciwko temu. :) Ciekawe jakby to się przyjęło na serwie. :D W sondzie narazie nie głosuje. :P

KaZeK Banned v1.
10-04-2011, 08:58
No prezent dla dzieci się przydałby. Jestem na tak

Czyli dla Ciebie również ponieważ sam brałbyś w tym udział ;)

#t
Jestem na nie, dodawanie nowych itemków nie ma sensu a poza tym jaki byś dodał SPR? Był temat w którym Santano pytał się spr. dot. up'.
Wiesz w ogóle jakie znaczenie ma słowo 'rare' w slangu Tibijskim? Rarem nazywamy item niemożliwy do zdobycia z Questa, posiadają go max 2-3 osoby.

LoVeR
10-04-2011, 09:29
Toma być coś w stylu Mikołaja na święta .?:D

Jestem za,lubie prezenty. :D

Poiwo
10-04-2011, 09:46
Kazek rare to jest jeżeli itemki nie są do zdobycia jeżeli jest ich 5 - 10 na servie
i nigdy więcej nie będzie...
dużo jest takich przedmiotów . Gm Token,Magiczne buty Wedrowca,Fioletowe Glany,Odyseja,Crown, i wiele innych wiem bo kiedyś Mortiis pisał ...

Dideek
10-04-2011, 09:55
Oczywiscie ze tak propozycja mi się .... NIE PODOBA !
Jestem na nie,rarów itak jest dużo,a poza tym by musieli sporo myslec co by dawal,bo jak np. na wasze rozumowanie 100% exp to co ? Ktos all time na expie 10? By przegonil Xixe i wszystkich w chwile..
To jest żałosne
NIE !

Malff
10-04-2011, 10:10
Jestem na nie czego ?
1. Święta są raz w roku, a ty chcesz to co miesiąc ; )
2. Zjebało by to serwer, równie dobrze jak UW.
3. Administracja jest zajęta UpDate.
4. Skoro rar to powinien być 1 na serwer : |

Cout
10-04-2011, 11:36
Jestem zdecydowanie na nie był mikołaj . ;).

didek
10-04-2011, 12:19
Jestem zdecydowanie na NIE, ponieważ po wprowadzeniu takich itemów zmarnowało by się tylko wolne miejsce na wprowadzanie ważniejszych rzeczy, bo jak wiecie z każdym nowym updatem pole manewru ekipy APO maleje:(, a dodanie własnego klienta który umożliwił by "nieskończenie wiele" możliwości jest niemożliwe.

Sensimila <3
10-04-2011, 19:26
Dodajmy coś co daje 99% expa : o

#T

Oczywiście, bzdura. Administracja, napewno szykuje coś na czas świąt, pewnie coś podobnego co było na święta ubiegłego roku. Wydaje mi się, że już i tak jest wszystkiego za dużo, oczywiście jestem na nie.

WektroN
14-04-2011, 17:03
Od rozdawania itemów to jest mikołaj na senjii..
Zaznaczam nie :mad:

Gebels (:
14-04-2011, 17:10
Jestem na NIE. Zapewne, niższe lvl'e nie miały by szans w poszukiwaniu tych osób, tylko znalazły by je, jak zwykle pieski:rolleyes:.

Carmell
14-04-2011, 17:16
Jestem na NIE .

Niech ekipa zajmnie sie lepiej update ; )
Lepiej kazdy na tym wyjdzie , a jesli chcesz jakis prezent to spytaj rodzicow czy w tym roku przyjdzie do Ciebie zajaczek wielkanocny ; )