View Full Version : Z dziewczyn? ??
Lord Szadi
09-04-2011, 18:26
Powiedzcie o czym rozmawiacie z dziewczynami których jeszcze dobrze nie znacie,w jaki sposób je poderwać aby nie potraktowały cię jak głupka ??
Mateusz Soprano
09-04-2011, 18:35
Na pewno nie takim avkiem ani podpisem na twoim profilu.
Masz tutaj kilka stron, napewno ci sie przydadza :)
http://lmgtfy.com/?q=jak+poderwa%C4%87+dziewczyne
Azbest on de tour
09-04-2011, 18:51
Powiedzcie o czym rozmawiacie z dziewczynami których jeszcze dobrze nie znacie
to samo wychodzi
O wszystkim i o niczym, najważniejsze, żeby nie wymyślać i nie robić się za kogoś, kim się nie jest, bo wyjdzie w praniu i się mocno zawiedziesz : D
Lord Szadi
09-04-2011, 18:55
chodziło mi o dziewczyny które dopiero poznaliście :)
KePuczasta
09-04-2011, 19:05
O boshe... :eek:
Panowie po prostu wystarczy być sobą... :p
Jeśli jesteś Ogarnięty resztę zrobi chemia... ;)
Nic na siłę, bo zrażacie do ciebie laskę i na starcie
macie dużego minusa, jeśli zachowujecie się według was "cool"
laski to wyczuwają i na starcie łapiecie dużego "-" minusa
a to wam przecież nie potrzebne..?! :rolleyes:
#Answer for you more low
I am saying how he is like...
In the end I am a woman!!
Coterson
09-04-2011, 19:21
http://i51.tinypic.com/161i5tv.png
Zalezy czy chcesz ja poderwac :D i czy juz wczesniej rozmawialiscie ze soba.
Na podryw najlepszy jest jakis glupi tekst ktory ja rozsmieszy np. widzisz laske w parku i pytasz sie jej
-przepraszam gdzie jest park?
ona zapewne zapyta:
-jaki park?
na co ty odpowiadasz
-Jurajski, bo mam jajo na sprzedaz.
Czym glupszy tym lepszy :) wazne by przelamac te pierwsze lody.
Pozniej pytasz ja czym sie interesuje. Warto wyczuc czy jest wolna. Jak naprzyklad powie ze lubi spiewac to pytasz czy sama dla siebie czy dla kogos. Jesli bedzie cie gasila lub rozmowa sie nie kleji to albo nie jest zainteresowana toba albo ma chlopaka.
Pamietaj ze rozmowa nie opiera sie tylko na pytaniach, pozwol jej o cos zapytac i podkladaj tematy. Zapytaj jakich chlopakow lubi, na co zwraca uwage, czego slucha, co robi w wolnym czasie. Pozniej gdy sie lepiej poznacie to pytasz o jej doswiadczenia, wymarzona randka.
I nie rozmawiaj z nia przez gg czy cos w tym stylu bo jak sie spotkacie to w ogole inna sytulacja i dretwo bedzie. Spotkaj sie z nia pare razy i np pozniej skype :) Jesli pasujecie do siebie to rozmowa o niczym jest interesujaca. Musisz znalesc wspolny jezyk i pytaj o jak najwiecej. Jesli masz problem z pamiecia zapisuj sobie to o co pytales zeby dwa razy nie pytac np o ulubione danie czy cos w tym stylu.
Na poczatku nie poruszaj tematow intymnych (seks, calowanie itp.).
Jesli masz osobowosc i nie grasz w tibie 24h/7 to napewno ci sie uda rozwinac ciekawe tematy.
O jeszcze o szkole mozna zapytac.
Powodzenia!
KePuczasta
09-04-2011, 20:11
Zalezy czy chcesz ja poderwac :D i czy juz wczesniej rozmawialiscie ze soba.
Na podryw najlepszy jest jakis glupi tekst ktory ja rozsmieszy np. widzisz laske w parku i pytasz sie jej
-przepraszam gdzie jest park?
ona zapewne zapyta:
-jaki park?
na co ty odpowiadasz
-Jurajski, bo mam jajo na sprzedaz.
O LoL... :eek:
To ile ty masz lat? 5?! :confused:
Za dużo filmów typu "Old Kino" się na oglądadałeś... :D
Na takie texty zarwiesz laskę ale z przedszkola albo jakąś niedorozwinietą xDD :o :rolleyes:
POWODZENIA I POZDRO!!
Nielegal
09-04-2011, 20:22
moj dialog na podryw
Zla wersja podrywu
Ja:Witaj
Jakas Dziewica:Czesc
Ja:Dajesz?
Jakas Dziewica:Co daje?
Ja:No dupy
Jakas Dziewica:Nie
Ja:E to pa
Dziewica:Czesc
Ja:Dajesz
Dziewica:Dalam
Ja:To chodz do lozka bejbe
Dziewica:A dasz 5kcc na apo
Ja:No okej
pamietaj jak jakas dziewczyna nie daje,nie lubi cyberkow,a ni sie nie lize to jest zla
<Magiczny>
09-04-2011, 20:26
moj dialog na podryw
Zla wersja podrywu
Jakas Dziewica:Czesc
Ja:Dajesz?
Jakas Dziewica:Co daje?
Ja:No dupy
Jakas Dziewica:Nie
Ja:E to pa
Dziewica:Czesc
Ja:Dajesz
Dziewica:Dalam
Ja:To chodz do lozka bejbe
Dziewica:A dasz 5kcc na apo
Ja:No okej
pamietaj jak jakas dziewczyna nie daje,nie lubi cyberkow,a ni sie nie lize to jest zla
Masz wielka wiedze o podrywaniu 13latek.
@t
Bycie soba wystarczy.
O LoL... :eek:
To ile ty masz lat? 5?! :confused:
Za dużo filmów typu "Old Kino" się na oglądadałeś... :D
Na takie texty zarwiesz laskę ale z przedszkola albo jakąś niedorozwinietą xDD :o :rolleyes:
POWODZENIA I POZDRO!!
Nie. Chodzi o to zeby bylo cos glupiego. Poza tym lepsze to niz tekst pana wyzej (Nielegal).
Podchodzisz do laski i mowisz -czesc. i co dalej? Ona zapyta czy sie znacie a ty mowisz ze nie. I koniec rozmowy. A tak to ja rozsmieszysz.
Poza tym taki tekst to jest dla zabawy, wtedy latwiej cos wyrwac jak podejdziesz do tego na luzie i ze smiechem + glupia mina.
Nie potrzebuje powodzenia bo z wyrywaniem nie mam problemu ;) zapraszam do krakowa i rezem mozemy isc cos wyrwac. Ty na swoja metode ja na swoja.
Kazdy ma wlasna i dlatego nie jest to nudne.
Nielegal
09-04-2011, 20:29
wiem ze mam wielka wiedze w podrywie 13latek jak sam mam 14lat xD
Naprawde dobre miejsce na zasiegniecie takich rad.
T_
Poprostu badz sobą , gadaj o czym uwazasz proste
wiem ze mam wielka wiedze w podrywie 13latek jak sam mam 14lat xD
Jesli ma sie gadane to wiek nie ma znaczenia. Wazne jest to co masz w glowie a Ty najwyrazniej tylko tibie.
Lord Szadi
09-04-2011, 20:48
Ale nie myślicie że to troszkę głupie podejść do dziewczyny która się nie zna i pytać się np: co lubi ?? i trochę to krepuje chyba wiecie sami
Nie. Chodzi o to zeby bylo cos glupiego. Poza tym lepsze to niz tekst pana wyzej (Nielegal).
Podchodzisz do laski i mowisz -czesc. i co dalej? Ona zapyta czy sie znacie a ty mowisz ze nie. I koniec rozmowy. A tak to ja rozsmieszysz.
I ona uzna Cię za debila. Świetne pierwsze wrażenie!
Jak podchodzi i mówi jej cześć, to może zbajerować, że widział ją tu kilka razy i zawsze go to intrygowało czemu tu przychodzi blablabla, trzeba poleciec na wolnym jak Eldoka
Precision
09-04-2011, 20:54
Moim zdaniem temat nie ma sensu. Dziewczyna nie poleci na byle jaki tam podryw. Musisz z nią dużo gadać, a może się coś rozwinie. Jak do siebie pasujecie to Wam się uda. Ona też musi chcieć przyjaźnić się z Tobą..nic na mus.
#edit
Opisałem to w ten sposób bo raczej inaczej się nie da. Ja potrzebowałem dwóch miesięcy..
Staraj się z nią jak najwięcej gadać, bądź wesoły, ale nie przesadnie. Doradzaj jej w jakichś sprawach, to tyle. Nie będę więcej opisywał bo do każdej dziewczyny trzeba podejść inaczej.
Lord Szadi
09-04-2011, 20:56
Moim zdaniem temat nie ma sensu. Dziewczyna nie poleci na byle jaki tam podryw. Musisz z nią dużo gadać, a może się coś rozwinie. Jak do siebie pasujecie to Wam się uda. Ona też musi chcieć przyjaźnić się z Tobą..nic na mus.
oo to jest odp ale proszę o więcej może będą takie jeszcze
Mądre!!
I ona uzna Cię za debila. Świetne pierwsze wrażenie!
Jak podchodzi i mówi jej cześć, to może zbajerować, że widział ją tu kilka razy i zawsze go to intrygowało czemu tu przychodzi blablabla, trzeba poleciec na wolnym jak Eldoka
Wyszstko zalezy od tego w jaki sposob to powiem. Zalezy od dziewczyny :)
Pogromczyni zla
09-04-2011, 21:54
Jako dziewczyna dam wam parę rad. Przede wszystkim jak wielu z was napisało - trzeba być sobą. Nigdy nie udawajcie kogoś kim nie jesteście, ani nie czujcie się "spięci" będąc z dziewczyną; my to zawsze wyczuwamy. Drugą z najważniejszych rzeczy - nie bójcie się, że walniecie coś głupiego :/ Wtedy rozmowa się przeważnie nie klei bo zamiast gadać o wszystkim i o niczym rozkminiacie pól spotkania czy coś powiedzieć czy nie, byle nie wyjść na głupka.
Everlast
09-04-2011, 21:55
Jeśli próbujesz kogoś do siebie poznać , bądz sobą ponieważ gdy chcąc/nie chcąc coś wam się uda to wyjdzie i będzie ci mowila że sie "zmieniles" bo byleś inny , jeśli już z nią rozmawiasz daj jej coś powiedzieć podkladając tematy , wtedy stwierdzisz czy jest tzw. "Ogarnieta do rozmowy" daj jej możliwość wygadania się i doradzaj coś odpowiedniego gdy to jest potrzebne , nie staraj się jej wejść jak najglebiej w d*** bo cie oleje.
# Tak jak napisal Precel do każdej trzeba inaczej podejść z każda innaczej i o czymś innym się rozmawia , to zależy od tego czy dziewczyna jest glupia lub też czy da się z nią rozmawiać o sprawach zyciowych
Tak to widzę z perspektywy chlopaka.
Metaxa Grzesiek
09-04-2011, 22:00
Gadaj z nia o wszystkim i przede wszystkim SZANUJ JA!! Zachowuj sie normalnie. Nie licz na to ze da Ci dupsko tak szybko traktuj ja jak by byla najwazniejsza na swiecie. Malymi kroczkami poderwiesz ja :) O to sie nie mart:D
Mateusz Soprano
09-04-2011, 22:22
Dziewczyna nie poleci na byle jaki tam podryw. Musisz z nią dużo gadać, a może się coś rozwinie. .Ona też musi chcieć przyjaźnić się z Tobą..nic na mus.
Opisałem to w ten sposób bo raczej inaczej się nie da. Ja potrzebowałem dwóch miesięcy..
Hah,panie drogi zamiast mu dawać rady spytajcie lepiej jaka jest ta dziewczyna.Byłem w mieście na kursach gdzie dziewczyny są nawet gorsze od chłopaków przeklinają wyzywają itp.I jakimś programem na komórce wyszukał wszystkie laski i chyba ściery które są w okolicy.Spotkał się wiecie gośc przystojny kolczyk w głowie blondyn wysoki.I za parę dni kilka lasek u nas w pokoju a ten gość leży sobie na łóżku z jedną z panienek i przytuleni i całuje ją.A na następny rok jak pojechaliśmy to miał ją gdzieś spotykał się z nią i z innymi laskami ale się nie całowali,krótko trzymał jak to się mówi.
Więc widzisz, że połowa twojej wypowiedzi jest nie prawdziwa bo trzeba być brzydkim i trafić na jakąś dobrze wychowaną dziewczynę która ma coś w głowie aby z nią długo gadać zarywać by coś zaiskrzyło a znajdziesz jakaś która o siebie nie "dba" to ją w ciągu tygodnia zaliczysz.
pogadaj z nia o tym, zeby isc na piwo w weekend, pozniej gadka sie ulozy
Więc widzisz, że połowa twojej wypowiedzi jest nie prawdziwa bo trzeba być brzydkim i trafić na jakąś dobrze wychowaną dziewczynę która ma coś w głowie aby z nią długo gadać zarywać by coś zaiskrzyło a znajdziesz jakaś która o siebie nie "dba" to ją w ciągu tygodnia zaliczysz.
Jakbyś nie zauważył, autor pyta o czym rozmawiać z dziewczyną, a nie jak zaliczyć jakiegoś pustaka.
Tak samo, jakbyś nie zauważył, napisał Precision.
Dziewczyna nie poleci na byle jaki tam podryw.
Twoja odpowiedź na jego post, nie ma najmniejszego sensu, ponieważ rozmawiamy o, jeszcze raz to powtórzę, DZIEWCZYNACH, nie pustych lalkach.
@top
Jak już pisali, trzeba być sobą. Możesz coś fajnego wykombinować, żeby ją sobą zaciekawić. :)
Ja kiedyś, żeby poznać dziewczynę z mojej szkoły, dowiedziałem się kiedy ma urodziny i dałem jej kwiatka. Co prawda okazało się, że ma już chłopaka, ale zrobiłem jej miłą niespodziankę. Z własnego doświadczenia wiem, że dziewczyny to lubią. ^^
xD Lukki.Banned xD
10-04-2011, 00:47
Nie ma no to odpowiedzi. W takiej sytuacji po prostu trzeba być sobą tak jak Ci poradzili. Jeśli czujesz że przy niej musisz być inny, sztuczny to daj sobie z nią spokój.
pogadaj z nia o tym, zeby isc na piwo w weekend, pozniej gadka sie ulozy
Mysle ze wypad na piwo to nie odpowiedni pomysl na poczatek :D
@TOP
Jeszcze mi sie cos przypomnialo. Ja zwsze zakladam ze dziewczyna jest w takiej sytulacji jak ja i tez nie wie co powiedziec i sie troszke stresuje. To pomaga, jesli mamy swiadomosc ze ktos nas rozumie :)
Jasny xD
10-04-2011, 02:01
Daj jej 2 piwa i spokój.
#Answer for you more low
I am saying how he is like...
In the end I am a woman!!
Po twoich opisach na gadu raczej normalna nie jesteś w przypadku jakiegoś chłopa nie umiałbym się z Tb dogadać.
#Pisz jakieś głupoty, trzeba wariować żeby nie zwariować ;D. śmieszne teksty dla beki zawszę pomagają na stówkę laski nie lubią przymułów
Demonizas
10-04-2011, 02:07
nie mogę... pytasz się ludzi z Tibi jak poderwać dziewczynę? Jaja sobie robisz? tu prawie nikt nie ma dziewczyny i przez tibię zapewne szybkie jej mieć nie będą... radzę Ci poszukać dobrych rad na innych forach ^^
KePuczasta
10-04-2011, 08:00
Nie potrzebuje powodzenia bo z wyrywaniem nie mam problemu ;) zapraszam do krakowa i rezem mozemy isc cos wyrwac. Ty na swoja metode ja na swoja.
Raczej nie wyrwiemy nic razem, bo ja JESTEM DZIEWCZYNA i na swoje texty jak dla mnie to podejrzewam, że rozgarniętych lasek nie podrywasz... :p
#DEADS
A cb chłopcze "karmelowy" chu* powinny obchodzić moje opisy na GG (weź je proszę usuń,bo raczej Ci nie potrzebne) bo wybacz ale z tego wnioskuję to cb nawet w tym temacie nie powinno być bo ty nawet nie wiesz co to DZIEWCZYNA nie wspominając o tym żebyś jeszcze jakąś miał...
Po twoich opisach na gadu raczej normalna nie jesteś w przypadku jakiegoś chłopa nie umiałbym się z Tb dogadać.
Dogagać?! A nawet jesli Ci się trafiła jakaś "laska" to nie wiem jaka przygłupia, że z tb wytrzymuje?! Zero szacunku do kobiet... Do swojej "Laski" też się zwracasz per "idiotko" jak do all innych?! Ty byś się z plastikową lalką Barbie nie potrafił dogadać...
Pozdro!! :D
#Boonek
"Proszę szefie wybacz, nie chciałam..." Pff... Rozkazywać to ty sobie możesz - kolegą na podwórku MisQ... ;**
@KePuczasta
Nie rozsmieszaj mnie ;)
A to why? :p właśnie chodzi o to żeby było śmiesznie...
First Boonek
10-04-2011, 08:34
#up dobra japa PER IDIOTKO
#t badz soba, chyba ze jestes kretynem to nawet nie zaczynaj
Gadaj z nia o wszystkim i przede wszystkim SZANUJ JA!! Zachowuj sie normalnie. Nie licz na to ze da Ci dupsko tak szybko traktuj ja jak by byla najwazniejsza na swiecie. Malymi kroczkami poderwiesz ja :) O to sie nie mart:D
Haha, jasne. Nie znasz laski i już wiesz, że jest tą kropelką w morzu... Ogarnij.
Jak nie poznałeś laski na imprezie, tylko w szkole/czy tam innych miejscach, na trzeźwo, to na pierwszą rozmowę polecam zorientowanie się, czy jest warta zachodu. Porozmawiać z nią spokojnie, na takie luźne tematy, a nie zaraz "jesteś piękna, ubóstwiam Cię". Nie weźmie Cię serio, jak od razu z takimi tekstami wyjedziesz i będzie myśleć, że chcesz ją tylko zaliczyć (oczywiście nie każda). Powoli, nie spiesz się, bądź miły, kulturalny, dowcipny, dziewczyny to lubią. Poczucie humoru, jest bardzo ważne. Nie opowiadaj gotowych kawałów, ale dbaj o to, aby skończyła z Tobą rozmowę i odeszła z uśmiechem na ustach, to bardzo punktuje :D Ważne, żeby się nie nudzić. Jak Cię jedna oleje, to nie poddawaj się, z jedną nie wyjdzie, to z innymi próbuj, nie zakładaj z góry, że Cię każda oleje, bo jedna tak zrobiła. Bądź pewny siebie. Przy pierwszych razach będzie na pewno ogromny stres, serce będzie biło jak dzwon, ręce się trzęsły, ale to normalne na początku, z czasem minie.
Jak jakaś kujonka, to możesz z nią gadać o szkole, bo to temat rzeka i na pewno takie będzie interesowało, ale niektóre kujonki bez chłopa głupieją i picze je swędzą i to ostro :D
Mysle ze wypad na piwo to nie odpowiedni pomysl na poczatek :D
No nie, na pierwszym spotkaniu, to też bym nie polecał :p Przy drugim, trzecim spotkaniu, można zaproponować, a na początek poznać się, numer wyciągnąć, zobaczyć jaka ona jest i można zacząć powoli działać.
To tylko i wyłącznie moje zdanie, nikt nie musi go podzielać.
@Up
Jeszcze wypadaloby sie dowiedziec jaki ma stosunek do alkoholu zanim sie zaproponuje bo nie kazda dziewczyna pije.
@KePuczasta
Nie rozsmieszaj mnie ;)
Po prostu bądź sobą. Nie udawaj kogoś innego, kim nie jesteś, nie popisuj się i nie wywyższaj. Bądź wyluzowany, nie myśl tylko o sobie, a także uważaj na słowa jeśli jesteś w jej towarzystwie. Czyli, że nie co drugie przecinek tylko najlepiej wgl. tego nie używaj..
Bądź opiekuńczy i dawaj jej się zdobywać po kawałku (tzn. nie leć na każde jej zawołanie). One kochają zdobywać chłopaka ;).
Pozdrawiam .
party starter
10-04-2011, 11:14
dobre forum wybrales na zalozenie takiego tematu :) zastosowalem wskazowki kilku kolesi wyzej i juz dwie laski zaliczone
Maatinii
10-04-2011, 11:41
Jak podoba Ci się laska to tego nie okazuj za bardzo, najlepiej tak jak byś ją olewał. Zawszę się to sprawdza.
Lolipops
10-04-2011, 11:44
Ja to gadam co mi ślina na język przyniesie ,zazwyczaj po alkoholu.
Moja rada dla ciebie jest taka:
"gadaj o wszystkim z wyjątkiem tibii i Apo"
Pozdrawiam
~Bocianex~
10-04-2011, 14:56
Mozesz z nia porozmawiac o locie z pathfinderow albo o zwiekszeniu expa z bally.Ja tam rozmawiam z dziewczynami o moich wypadach na kingi i zawsze sie sprawdza
[...] Bądź opiekuńczy i dawaj jej się zdobywać po kawałku (tzn. nie leć na każde jej zawołanie). One kochają zdobywać chłopaka ;).
Przecież to autor tematu ma zdobywać dziewczynę, a nie ona jego... Właśnie się pyta jak z nią rozmawiać, żeby ją do siebie przekonać.
@Up
Jeszcze wypadaloby sie dowiedziec jaki ma stosunek do alkoholu zanim sie zaproponuje bo nie kazda dziewczyna pije.
Jak nie na piwo, to na soczek, pizze, kebaba, czy cholera wie na co zaprosić i też by źle nie było.
Jak podoba Ci się laska to tego nie okazuj za bardzo, najlepiej tak jak byś ją olewał. Zawszę się to sprawdza.
Jeśli lasce na Tobie zależy, to sposób "miej wyje**ne a będzie Ci dane" może się sprawdzić, natomiast, jeśli jej się nie podobasz, to nawet nie zauważy, że zniknąłeś jej z życia ;x
Trzeba się wyluzować jak to mawiał słynny Pan Laska :D
Jeżeli jesteś na jakiejś imprezie, to najlepiej zorientować się z kim przyszła Twoja wybranka. Jeżeli jest sama, to droga stoi otworem. Jak nie znam dziewczyny, która mi się spodobała to po prostu podchodzę(trzymając coś w ręce - sok, drinka czy cokolwiek) i pytam - Dlaczego Cię jeszcze nie poznałem? No i rozmowa sama się rozkręca. Inna opcja, czaje czy laska pali papierosy, jak pali to lepiej dla mnie. Ona tańczy, to ja zaczynam tańczyć z nią, czekam na wolną piosenkę i pytam czy umie palić po studencku. Jeżeli powie, że nie, to Ty mówisz, że możesz ją nauczyć. W 99% laska okłamuje Cie mówiąc, że nie umie palić. Ona dobrze wie jak to się robi, tylko czeka na Twój krok. Jeżeli powie, że umie, no to sprawa jest jasna ;]
Dziewczyna nie poleci na byle jaki tam podryw. Musisz z nią dużo gadać, a może się coś rozwinie. Jak do siebie pasujecie to Wam się uda. Ona też musi chcieć przyjaźnić się z Tobą..nic na mus.
.
Ale pierdolisz. Nie trzeba się przyjaźnić żeby zamoczyć...
Szybki jak szyba
10-04-2011, 15:33
-Zakurwim w dens bejbe?
-Ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić?
-Masz suty jak wentyle od tira.
I mój ulubiony :
-Elo jak się masz rącza gazelo?
@top
A tak serio to nie musisz się pytać o takie rzeczy na forum... Pewnie nigdy laski nie miałeś a wyrwałeś jakąś pierwszą i podpytać się chcesz xdd To wyjdzie samo, nie spisuj sobie na karteczce "kwestii".
-Zakurwim w dens bejbe?
I mój ulubiony :
@top
A tak serio to nie musisz się pytać o takie rzeczy na forum... Pewnie nigdy laski nie miałeś a wyrwałeś jakąś pierwszą i podpytać się chcesz xdd To wyjdzie samo, nie spisuj sobie na karteczce "kwestii".
Cienkie te twoje teksty D: Najlepszy jest taki... Czesc jestem KubuŚśŚ i lubie pomidorowa. :]
wedlog mnie jesli nie masz od poczatku tematow do rozmow z dziewczyna to nawet jesli cos z tego wyniknie to daleko was to nie zaprowadzi...
@Soprano
Znowu sie osmieszasz... jak wszyscy tutaj, nigdy w zyciu cipki nie widzieli i sie jaraja jak sobie potrzymaja za reke czy cos...
I sluchaj bo nie sztuka szukac panny na bzykanie a sztuka znalezc kobiete ktora bedzie Cie rozumiec, bedzie wiedziec kiedy Cie cos boli, ma Cie znac, ma byc przyjacielem wiec koles dobrze mowi i nie pierdol glupot. Bo jakies kurwy z rynsztoka co blow joba robia za piwo, faktycznie od tego sa kobiety?
@Prawie jak Kamil
BURAK JESTES
adrian0093
11-04-2011, 05:38
Wypowiadacie się, a wy przecież z domu nie wychodzicie XD!
#t
Bądź sobą? Jeżeli tego nie potrafisz to zakop się pod ziemie i odliczaj czas do końca świata, siema _/
-Zakurwim w dens bejbe?
I mój ulubiony :
Zapomniałeś o kultowym tekscie na podryw:
- Dokąd kopytkujesz piękna gazelo?"
@top
Po prostu bądź sobą.
Porozmawiaj z nią o swoich osiągnięciach w Tibii, na pewno na to poleci.
Drako o.o
13-04-2011, 03:09
Hej,
Gdzies to przeczytalem ale nie wiem gdzie, gadka na podryw :
"- Hej, palisz plastik?
- Nie?
- No widzisz! Tyle nas laczy"
a tak naprawde to kazda dziewczyna jest inna, ma inny gust, poczucie humoru oraz udodobania badz soba :)
Prawie jak Kamil
13-04-2011, 12:12
Ty z nikim się nie umiesz dogadać. Nawet nie wiem o co Ci teraz chodziło.
#Pisz jakieś głupoty, trzeba wariować żeby nie zwariować ;D. śmieszne teksty dla beki zawszę pomagają na stówkę laski nie lubią przymułów
A myślisz, że kretynów lubią? [mowa o tobie]
Dla beki? Samo to, że zaczął byś rzucać swoja wypasioną składnie panna już by miała beke.
Pisz jakieś głupoty? Ty inaczej nie potrafisz.
Porozmawiaj z nią o swoich osiągnięciach w Tibii, na pewno na to poleci.
Co swoją na to złapałeś ?;>
Czy pokazałeś jej "zdjęcia swoich klubowych kolegów"?
to samo wychodzi
Podbijam.
Po prostu idziesz i się niczym nie przejmujesz ;O
Sambo Rasta
19-04-2011, 21:13
hej mała jestem dejmien pejwien zakurwim w dęsa? hehe
a tak powaznie to po co gotowe scenariusze ;) Spontan stary Spontan a jak nie masz z nia o czym gadac to znaczy ze nie warto sie zaglebiac ( w kazdym sensie ;D )
"Grałem w the sims randka i wiem jak wyrywać dziewczyny dziwko"
Po prostu bądź sobą, spróbuj znaleźć jakiś wspólny temat, który widać, że ją zaciekawi.
Powiedzcie o czym rozmawiacie z dziewczynami których jeszcze dobrze nie znacie,w jaki sposób je poderwać aby nie potraktowały cię jak głupka ??
Myśle, że trzeba tak rozmawiać żeby nie potraktowała Cię jak głupka.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Eh, bella epoque ;) ...
@topic
Po pierwsze, wyjdźcie do ludzi,
Po drugie, bądźcie sobą,
Po trzecie, dorośnijcie troszkę.
Wszystko : o
Sambo Rasta
20-04-2011, 01:32
a i kolego zalezy ile ma lat xD jak mniej niz 17-18 to szybko ci nie da haha :D wiec nie ma co sie starac :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.