View Full Version : Klip: Sokol i Marysia Starosta - Sztruks
Link: http://www.youtube.com/watch?v=6ggA85vjjD8&feature=feedu
Nie rozkminiam teledysku,co może oznaczać to,że idą po pustej ulicy,Sokół często idzie tyłem. Proszę o sugestie
Co do samej nuty i projektu Sokoła z Marysią Starostą to zapowiada się na dobry,mocny dojrzały rap.
Jak nie rozkminiasz,to nie pierdol że chujowe i komercja,najlepiej zamilcz... sztruksie.
sokol zawsze spoko, fajny dobry madry rap, taka odskocznia od jarania, jebana, ustawek. bdb kawalek :)
Kawalek nawet ujdzie aczkolwiek po tytule sadzilem ze bedzie cos lepszego.
Lord Szadi
09-04-2011, 20:58
nudne chociaż Sokół i Pono są popularni a nie tak jak inni nagrają pare mixteapów i myślą że są dobrzy
Kawalek nawet ujdzie aczkolwiek po tytule sadzilem ze bedzie cos lepszego.
Czego oczekiwałeś po tytule,bo nie rozumiem? Że będą nawijąć,że zostawili dresy w szafkach na rzecz sztruksów? Ja osobiście gdy I raz odpalałem tą nute (jeszcze jako singiel/nie teledysk) to nie wiedziałem zbytnio czego się spodziewać i oczekiwać w tej nucie,później dopiero rozkminiłem.
Sambo Rasta
09-04-2011, 21:50
@up szafka nie "szawka" i co ty sie dopierdalasz do typa?? jak on tak czuje to jego sprawa
#topic
teledysk nudny ale za to sam kawalek zajebisty ;p
Jebać Sztruks - Fałszywe osoby
#Zajebisty Klip ale tekst jeszcze bardziej wymiata ;-)
Zarexoholik?
10-04-2011, 13:10
Co za sztryms! XD
I co to ma wspólnego z rapem? Syf jak zwykle od korasa. xd
E.Leclerc
18-04-2011, 11:49
Co za sztryms! XD
I co to ma wspólnego z rapem? Syf jak zwykle od korasa. xd
Jakbyś kumał ten kawałek to byś wiedział że to co nawija Sokół jest o Jędkrze :) graj dalej w tibie pozdro
Ten kawałek mi się nie podoba, teledysk tak, idą cały czas przez ulice i tyle. Ale zobaczymy po całości albumu jakie będe miał zdanie o tej płytce.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.