View Full Version : Zmeczenie..
Czy wy tez wstajecie zmeczeni z rana, gdy chcecie poexpic na APO ?! :p Ja tak wlasnie mam i nie wiem co zrobic by temu zaradzic (kawa na mnie malo dziala) Pomozcie mi kochani!!:eek:
Ja bym poszedł spać, ale chyba się nie znam.
Lord Szadi
10-04-2011, 10:03
normalnie ja rano wstaje i troszkę expie lub 4um lub inne witryny
Po prostu exp:
"Nie ma opierdalania" :-)
Ja bym poszedł spać, ale chyba się nie znam.
Nie trafisz na mistrzów :\
Jak siedzisz i napierdzielasz 12h~, to nie ma co się dziwić... Zrób sobie przerwę, niech Ci mózg od tego odpocznie -.- Tibia, to gówno. Tylko czas się na tą grę traci, a w tym czasie można iść, spotkać się ze znajomymi, ale po co, jak można sobie 10 lvli nabić?
Chodzi wlasnie o to ze mnie znajomi o 2 w nocy wyrwali z domu i potem spalem tylko 2h xD
Aha. Spałeś 2 godziny i pytasz się na forum jak rano wstać wypoczętym ? Nie czaje społeczności dzisiejszej Polski ;/
Matko D: nie bede tutaj spamowal(...) Napisalem czy macie jakis sposob a nie jak wstac wypoczetym
..:KoMBoj:..
10-04-2011, 12:29
Zwal sobie, lub ogol pachy xDD
@topic
Weź szklanke wody i oblej sobie klate, po sekundzie zmęczenie minie ;]
Zarexoholik?
10-04-2011, 13:17
Jak grasz całą noc i wstajesz po paru godzinach snu to tak jest. Ja wstaję normalnie i nie gram z rana, więc nie mam takich problemów. : [
N-series
10-04-2011, 13:49
strzel sobie herbate z cytryną , potem 2-3 n gine i jesteś jak nowy
Kaziu Extreme
10-04-2011, 14:18
to po co wstawales jak nie jestes wypoczetym?-.- Ja w weekend jesli sie obudze i nie jestem wypoczety spie dalej i pierdole swiat wokol mnie. Wyjatkiem jest pon-pt kiedy musze wstac;/.
Flamaster
10-04-2011, 14:26
Napisalem czy macie jakis sposob a nie jak wstac wypoczetym
Idź do psychologa i powiedz, że jesteś uzależniony od Tibi. Może Cie jakoś z tego wyciągnie i nie będziesz miał wiecej takich problemów...
or kubek kawy :)
To wreszcie masz tak często kiedy grałeś cały poprzedni dzień i z rana chcąc zagrać jesteś zmęczony czy rano byłeś zmęczony, bo spałeś tylko 2h? XD zdecyduj się...
kładź się wcześniej spać i nie graj tyle...a jak wstałeś zmęczony, bo spałeś tylko 2h to jeszcze się połóż? / lub truj się energetykami, walnij mocną kawę, weź zimny prysznic.
Tabletki Sesja. Genialny produkt, który możesz kupić w każdej aptece bez recepty. Wypij do tego Tigera albo Red Bulla.
Prawie jak Kamil
12-04-2011, 06:37
strzel sobie herbate z cytryną , potem 2-3 n gine i jesteś jak nowy
A nie proponujesz iść na siłkę ? KooXie? W twoim przypadku zamienił bym herbate z cytryną na 2 litry wody/mleka z odżywkami ;O albo przypierdolił bym coś an mase.
TOP.
Nie wstawaj tak wcześnie albo nie wychodź do znajomych, oks?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.