PDA

View Full Version : Rook i 120 misji.

.Voorlon.
10-04-2011, 09:37
Witam,
Wpadłem na pomysł, żeby na rooku dodać misje (npc, klikanie, solo roomy)
Ale dało by się je wykonywać dopiero gdy staniemy się rookmanem czyli kupimy u npc "zakaz wyjscia z rooka"
Po wykonaniu wszystkich misji nagrodą mogły by być
-Helmet +5% expa
-Dostęp do npc (cos typu salima) u ktorego można zacząć quest na amulet (cos typu perf, yb, p,w,s amulet tylko bez żadynch bonów) i działał by jak AOL, który da się doładowywać dajmy za 4cc jeden ladunek.

Co o tym myślicie ? :D

Kosik Czarny 2v0
10-04-2011, 09:44
Witam,
Wpadłem na pomysł, żeby na rooku dodać misje (npc, klikanie, solo roomy)
Ale dało by się je wykonywać dopiero gdy staniemy się rookmanem czyli kupimy u npc "zakaz wyjscia z rooka"
Po wykonaniu wszystkich misji nagrodą mogły by być
-Helmet +5% expa
-Dostęp do npc (cos typu salima) u ktorego można zacząć quest na amulet (cos typu perf, yb, p,w,s amulet tylko bez żadynch bonów) i działał by jak AOL, który da się doładowywać dajmy za 4cc jeden ladunek.

Co o tym myślicie ? :D

Dostawało by się ten helmet jak mówisz :))
Ale potem by ten npc miał właściwości np doładowania aol/sl ;]];] i np by było 100x sl ale Uwaga Ten sl byłby jak uw !! Nie można sprzedać ani nic albo zrobić tak, że np. Mr Fsza kupił 50sl i sprzedał to wtedy znika to 50 sl i jest 1x sl :) tak, że tylko na Kupca ten sl działał by :))) i np doładowanie aol - 30cc sl - 2sc :))) Tak jak normalna cena tylko, że musisz mieć orginal sl i dopiero możesz doładować...

I może jakaś misja u npc np. Na aol potem na sl ?? :))))

Jestem na tak!!

Mr Fsza
10-04-2011, 09:55
Jestem na Tak .
ale hota na rooku ma być po upie raczej . i jeżeli ma być po upie to ekipa ma inne plany raczej ; P
a za tym ładunkiem 4cc.. odpada. przynajmniej 15/25 ccc.... ;D
a SL 250cc
na rooku na razie na klikanie można zrobić 7 misji
a npc 2 . ; D
w sumie mogło by być tak ale quest na coś innego może jakaś lepsza broń ; P?
do wyboru AXA/SWORD/CLUB

..:KoMBoj:..
10-04-2011, 12:11
Hota? Okej...
Ale perfect amulety.. itp... ? Weźcie.. Wkońcu to jest rook a nie main .

Jak mają byc takie itemy to odrazu dajcie kaptury pandemy klapy itd...

Jestem na TAk, ale bez amuletów

Deads
10-04-2011, 12:20
Bardzo fajny pomysł.

#Tylko lepiej żeby już ten Update zrobili i dopiero za jakiś czas niech coś takiego zrobią. Jestem na TAK

Karpek
10-04-2011, 12:46

Teraz to się uśmiałem. SL na Rooku powinni mieć tylko nieliczni, a ty chcesz jeszcze nowe, lepsze amulety wprowadzać. BEKA.

#t
Sądze, że jest to żałosny pomysł. Chcielibyście wszystko na Rooku to co jest na Mainie. : o Jestem na nie.

Dideek
10-04-2011, 14:28
Mam pomysł :)
Dajmy exevo gran mas mega vita mort vis max erex na rookgard aby był prawie taki jak main.
#nie

Zafir
10-04-2011, 14:59
Nie zabardzo mi sie to podoba..;/

Zaczekajmy do Up co ekipa wymyslila .

Joogi
10-04-2011, 15:00
Nie wiem czy Ekipa zgodzilaby sie na takie cos ;< Za duzo rzeczy i w ogole jak na rookgard, mysle ze nie powinno byc doladowywan SL i aol, z helmetem mozna zrobic, ale zeby nie moznaby bylo go wynosic na main, tylko po rozmowie z tym npc od zostania rookslayerem ;[

Dementor
10-04-2011, 15:10
No bardzo ciekawy pomysł. Jestem na tak. :D

<Magiczny>
10-04-2011, 15:37
Jestem tylko i wylacznie za 1 propozycja. Troche za pozno na takie propozycje, bo jest juz zaplanowane update na rooku.

Mimo tego jestem na TAK.

Malff
10-04-2011, 15:38
Dobry pomysł ! Jestem na tak

adrian0093
10-04-2011, 15:44
-Helmet +5% expa

Po przeczytaniu +5% expa odechciało mi się w ogóle wypowiadać XD Jak zwykle napisze, że pomysł beznadziejny, nie przemyslany i w ogóle nie nadaje się na rook :eek: 4cc za doładowanie aola, gdzie sam aol kosztuje jakieś (nie wiem ile na dzień dzisiejszy ale stawiam na..) 20cc? Cos ala hota na rooku tak samo nie zdało by egzaminu ponieważ po dodaniu takie hełmu każdy potem chciał by PANDE, KLAPY, BH etc -.-

Jestem na nie ofc..

Sensimila <3
10-04-2011, 19:20
Moim zdaniem, totalnie nie przemyślana propozycja, po prostu napisana żeby była. Wy chcecie z rooka zrobić maina? Bo chyba małymi kroczkami do tego dążycie :/ Gra na rooku miała klimat, dopóki nie zaczeli dodawać run itd.

Oczywiscie jestem na nie.

Ve!treX
10-04-2011, 19:23
primo 120 misji jak dla mnie za duzo , nawet tyle na main nie ma , helmet moglby dawac 10 lub 15% bo na 400 lvl i tak lvl dlugo leci , a z tymi amuletami bez sensu , ale ogolnie jestem na tak xD

Kaziu Extreme
10-04-2011, 19:28
Misji 100 a po nich dostep do questu na ten helmet na 5% do expa i do tego npc tez moglby byc dodany quest;) choc to rook i jest w chuj unowoczesniony prawie jak main to i tak mogliby to zrobic boz rooka juz rooka nie zrobia;).

.Voorlon.
10-04-2011, 19:51
Teraz to się uśmiałem. SL na Rooku powinni mieć tylko nieliczni, a ty chcesz jeszcze nowe, lepsze amulety wprowadzać. BEKA.

#t
Sądze, że jest to żałosny pomysł. Chcielibyście wszystko na Rooku to co jest na Mainie. : o Jestem na nie.

Nie wiem czy Ekipa zgodzilaby sie na takie cos ;< Za duzo rzeczy i w ogole jak na rookgard, mysle ze nie powinno byc doladowywan SL i aol, z helmetem mozna zrobic, ale zeby nie moznaby bylo go wynosic na main, tylko po rozmowie z tym npc od zostania rookslayerem ;[

# Czy tam jest napisane o Sl ?

primo 120 misji jak dla mnie za duzo , nawet tyle na main nie ma , helmet moglby dawac 10 lub 15% bo na 400 lvl i tak lvl dlugo leci , a z tymi amuletami bez sensu , ale ogolnie jestem na tak xD

Rly ?

Oczywiście to nie wszystko!
Licząc każdą dodaną misję jako osobny quest (misje polegające na kliknięciu czegoś, rozmowie z NPC, solo roomy, zabijanie potworów) - w styczniowym update zostało dodanych około 120 questów. Są one w większości przypadków od siebie niezależne, a po wykonaniu wszystkich, można liczyć na główną nagrodę. Oczywiście, nie będę wszystkiego opisywać, żeby nie spoilować. :)

Lethornek
11-04-2011, 17:52
Ten amulet raczej jako SL a nie aol xD

Ale jestem na tak :)

Domcio Old
11-04-2011, 21:07
nie nie nie.... wymyslcie cos orginalnego a nie wszystkie pomysly bierzecie z maina... powtarzam jeszcze raz nie robcie z rooka maina ....

Poiwo
11-04-2011, 22:37
Jestem na taK myślę że na rookard by się takie przydało więcej osób by na pewno na nim rozpoczynało grę
i myślę że wygląd takiego amuletu jak jest napisane w tym temacie.
pod wypowiedzią Mr Fszy.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92366

Awe
11-04-2011, 23:16
nie nie nie.... wymyslcie cos orginalnego a nie wszystkie pomysly bierzecie z maina... powtarzam jeszcze raz nie robcie z rooka maina ....

nom ty spierd*** leszczu jak nie grasz na roku.

#top
Jestem na tak, ale jak ktos wspomniał oddajemy sl jako Łądunek i aol jako Ładunek

Zarexoholik?
12-04-2011, 01:04
Ogólnie to jestem zdania, że rook to wyspa początkujących, ale na APO to oddzielny serwer. Także śmiało można dodać i helmet i amulet.

Krulowiec
12-04-2011, 06:32

Piszę się oryginalny, nie orginalny.

Co do tematu jestem na nie, ponieważ nie wszystko co jest na main musi byc wprowadzone na rook.