View Full Version : poker face
niezla mialem beke ze stara jak to na tvn'ie ogladalismy
http://www.youtube.com/watch?v=ctxPeuuoKig&feature=topvideos
Hahahaha :D Widzialem to w tv ;D beka na calego.. siostra mojego kumpla tez tam byla i mi mowila ze dostala X kasy za jakas historyjke wymyslona ^^"
A pokazac sie z takim gosciem na ulicy to hardkor :D
Demonizas
10-04-2011, 12:10
ale jej dowalił xD, ciekawe co ona sobie myślała ;p
Mateusz Soprano
10-04-2011, 15:43
Skoro was to śmieszy to widać że na chacie podobnie stara z nożem w głowie stary z widelcem w oku a sam łyżka w odbycie i zamiast kompotu czy herbaty krew pijecie nie?
Ja bym tego typa i tą wampirzyce wychlastał po pysku w ogóle jakbym miał takiego syna czy córke to za drzwi i niech sie na oczy nie pokazuje mało mamy w kraju pedałów? Kolczyki w głowach fryzury-metal,bieber,dredziarz.Mało wam? Potrzeba satanistów okultystów wampirów?Ja się boje co gdyby nie porządni ludzie starsi w kapeluszu płaszczu czy chociażby jacyś robotnicy czy pracownicy biurowi którzy muszą wyglądać jakoś nie zależnie czy to strój roboczy czy garnitur, ale zawsze to jakoś wygląda.Już lepiej mieć strój pracownika drogowego pomarańczowy jakiś niż się ubierać jak dzisiaj się gówniarzeria ubiera.
@down.
A ja twoim rodzicom.
@Up
Wspolczuje twoim przyszlym dzieciom ;/
Lord Szadi
10-04-2011, 17:25
też to widziałem w tv jacy ci ludzie są obłąkani niemożliwe staje się możliwe.
Daburian
10-04-2011, 18:03
Masakra.. wżyciu nie wyszedłbym z nim na ulicę xD
Ktoś tam na górze napisał, co ona sobie pomyślała, więc raczej nic, bo koleś nie wiedział co powiedzieć, więc jeżeli była trochę inteligenta, to zignorowała ten tekst:confused:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.