Zaloguj się

View Full Version : Dzia? Zg?oszenia

WieselX
10-04-2011, 19:12
Ponad 7 dni temu napisałem posta w dziale zgłoszenia i do dziś nie mam odpowiedzi -.-. Kto ktokolwiek tam zagląda?

Zarexoholik?
W moim tez 37 odwiedzin a 0 odpowiedzi pozdro -.- na report czekam od 2 dni żeby ktoś odpisał i chuja a potem plączą ze mało osób gra ^^.A chce zgłosić paru botów a tu nic :)

<Magiczny>
10-04-2011, 19:14
Ehh naucz sie ukladac zdania. Mozliwe, ze twoj post jest niewlasciwie napisany :o

Sensimila <3
10-04-2011, 19:15
Dokładnie, może twoje zgłoszenie jest napisane nie poprawnie, bądź poprostu twoje zgłoszenie mija się z celem. Jeżeli jesteś pewny że ma cel i jest napisane poprawnie, to czekaj do odpowiedzi.

Deads
10-04-2011, 19:17
Też tak mam, pisałem zgłoszenie co do warna i do dziś nic nie uzyskałem. Tak samo na priv i nic ;'//

Dideek
10-04-2011, 19:58
Tez kiedys napisalem 2-3 zgloszenia dostalem od po 3 tygodniach kiedy typek juz mial bana za bota :o

Adasik
10-04-2011, 20:19
Pewnie zaraz ktoś z administracji napisze, że mają dużo innej roboty i nie mają czasu na wszystko. Szkoda, że mają czas na przeglądanie zgłoszeń, ale na odpowiedź już nie... Sam wiem jak wygląda sytuacja tego działu: pisane jest zgłoszenie, nabijane są odwiedziny, a liczba odpowiedzi (0) się nie zmienia. Jeśli tak traktujecie pomoc graczy, którzy chcą pomóc pisząc np. zgłoszenie, że gracz ten i ten dzieli konto, a wy nie reagujecie to sami sobie robicie na złość.

Domcio Old
10-04-2011, 21:02
no dobra administracja moze i ma duzo pracy i realne zycie ale czy nie moga poswiecic 2 minut na odpisanie czegos ... czasami tego nie rozumiem

Magik
10-04-2011, 21:29
Ponad 7 dni temu napisałem posta w dziale zgłoszenia i do dziś nie mam odpowiedzi -.-. Kto ktokolwiek tam zagląda?

Zarexoholik?
W moim tez 37 odwiedzin a 0 odpowiedzi pozdro -.- na report czekam od 2 dni żeby ktoś odpisał i chuja a potem plączą ze mało osób gra ^^.A chce zgłosić paru botów a tu nic :)

Ponad 7 dni temu?! 37 odwiedzin?! Wróć do przedszkola i zacznij na nowo się uczyć liczenia...

Pierwszy temat - odwiedzin: 4

10-04-2011, 16:23
Drugi temat - odwiedzin: 2

06-04-2011 20:52
Innych tematów tutaj nie widzę!

O dziwo tematy napisałeś dobrze, a skoro ktoś przeczytał to chyba podejmie jakieś akcje, ale póki nic nie zrobi, to nie ma po co odpisywać. Sprawdzę to co napisałeś w jednym temacie i jeśli ukaram/upomnę tą osobę, to dam Ci tam znać - spokojnie.
Jednak, nie zawsze dana osoba może pomóc (tak jest u Ciebie w temacie drugim), więc niestety, ale na wypowiedz Administratora musisz trochę poczekać! A wyświetlenia się nabijają - rzecz normalna...