View Full Version : Amulet rook
DLA DEBIL* AMULET OFF MAGIC DLATEGO ZE SA IHY NA ROOKU I ŻEBY SIĘ WIĘCEJ IHAC!
Bum, tak wiec cena amulet of loss spadła z 30cc na cenę 10cc! Widziałem nawet po 5cc! Tak wiec proponuje dodać nowego npc, który za liczbe 100 amulet off los oraz 1 starlighta wręczy znam nowy amulet. Wyglądałby jak perfect amulet. Co do właściwość to proponuje:
a)Amulet of Speed (prędkość +20)
b)Amulet of Skills (axe, sword, club, fist +2/3)
c)Amulet of Energy(+10% obrony od magi)
d)Amulet of Magic (+3/5% do magi)
Działałyby one jak Starlight :)doładowanie wynosilo by 10 aoli lub 100cc za 1 użycie :)
Hmm jednak coś mi przyszło do głowy mianowicie żeby nie robić maina amulet miałby max od 3 do 5 użyć i naładowanie go wynosiło by 800cc lub 50 aoli!
Dlaczego tak? bo na rooku rzadko kiedy się pada :)
Powiecie chyba Cie pojeba*, ależ nie żeby znowu kolejny przedmiot po 2 dniach nie kosztował 100cc :)
@Down
Nefresik widzę, ze całkowicie nie zrozumiałeś mojej propozycji ^^ :) to sa tylko przykładowe ilości :) Poza tym chodzi mi kur o cena aoli a nie cene sli tak jak ty to napisałeś -.-.
@Down
Mr fsza podał bardzo fajny wygląd amulet :) ten taki czerwony, ale wiesz mi chodzi o zwiększenie ceny aola! więc propozycja odpada ;/
PS.
Tygrys zrób kur* raz to co my chcemy kur! każdy z rooka Ci to powie!
Emzeto ^.^
11-04-2011, 20:38
Jestem na Tak ; ] dobry pomysł spadło by sc z rooka ;p
Świetny pomysł jestem za ,ale co do wyglądu się nie zgodze ;D
Kaziu Extreme
11-04-2011, 20:41
Jaka panika lol aol 5cc omg ;o zaraz sie potne bo 3 dni temu dalem 25 :[..
Omg kazdego itemu z czasem jest duzo i jego cena spada wiec normalne ze cena aola mogla spasc do tych 5cc, a to koncem swiata nie jest lecz ty wyjezdzasz z amuletami aka main ok ok robmy main z rooka ale wolniej plax;). Ofc nie.
Nefresik
11-04-2011, 20:45
Taki mały dzołk, burzysz się, że aol jest po 10 cc, ale doładowanie 10 aoli, lub 100 cc, czyli chcesz utrzymać tą cenę ? wtf... Według mnie są to zajebiste amulety, więc 100 aoli, lub 10 sl, lub 3000 cc i wymiana była by taka :
Trzeba oddać jakiemuś npc 66 sl'i oraz 1000 cc i żeby mieć amulety :
A)Amulet of Speed : 10 time ringów, 3 sl, 30 aoli.
B)Amulet of Energy : 10 energy ringów, 3 sl, 30 aoli
C)Amulet of Magic : 1 x runę Explosion, 1 sl, 10 aoli
D)Amulet of Energy : Wszystkie amulety x 25, 1 sl, oraz jakiś rarę dodany do demon lorda rookera, lecący b. rzadko ;>
Turok Rookslayer
11-04-2011, 20:47
Jestem na tak, ale te 1oo aoli to przesada, max 5.
Lethornek
11-04-2011, 20:47
5cc za aol ? Przesadziłeś :>
co do przesadzania jeszcze to 10% obrony od magi :D 3/5% max
Co do reszty raczej ok :>
Jestem na tak, ale te 1oo aoli to przesada, max 5.
Nie :) chodzi o to zeby cena aoli poszła w gore -.- jak ja dziennie wyciągam około 2-5 aoli!
Moja Propozycja
Propozycja co do amuletu .
Jestem za wprowadzeniem na rooku kupna takich amuletów
działających jak AOL [amulet off loss] cena 30cc ? wygląd http://i56.tinypic.com/2cnz9qs.gif
oraz amuletu działającego jak SL. [ starlight]cena 500cc?
wygląd http://i56.tinypic.com/2u4mzhk.gif
oczywiście aby można było kupować takie amulety trzeba będzie zrobić bardzo trudne misje amulet w sensie AOL od 50 lvl będzie można zakupić a natomiast amulet działającego jak SL DAj my na to od 250. ? oczywiście misje aby zakupić będzie bardzo długa i trudno . i dojście też nie łatwe .
dlaczego dałem taki wygląd
http://i56.tinypic.com/2cnz9qs.gif tak tylko wygląda Gm Token Nagroda od Gm
ale zapewne zaraz napiszecie taki wygląd zrobić na main a na rook podmienić coś innego ok Rookard był pierwszy i niech zrobią taki wygląd amuletu na rooku na main macie już soft amulet itp . !
http://i56.tinypic.com/2u4mzhk.gif
http://i56.tinypic.com/2cnz9qs.gif
co o takich amuletach jak napisałem . ?
moja propozycja lepsza ;)?
albo też mogła by być misja jak by dodali na rooku więcej misj na klikanie oraz npc.
walka z bosaMI i jak się będzie miało pewną ilość zrobionych misji na klikanie albo noc i bosów możesz zakupić amulet po każdej walce z bosami dostaniesz nagrodę którą potem oddasz npc i będziesz mógł zakupić Amulety. kupować dożywotnio !
Przeczytaj to ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Domcio Old
11-04-2011, 21:05
zaznaczylem nie wiem ;d bo to juz jest robienie z rooka main :< powinnien wam na rooku wystarczyc aol i sl.... cieszcie sie ze macie sl tak wgl ....
Dobra propozycja, do jego zdobycia można by w dodatku dodać 100sztuk axe ringów, 100 sztuk sword ringów, 50 stealth ringów, 50 energy ringów.
Wiesel jeżeli ci chodzi o zwiększenie ceny aola to dlaczego aż tak się rozpisałeś ...
a ogólnie będzie nowy npc który będzie skupował takie przedmioty
jestem na Tak fajnie by było jak by był taki amulet
ten czerwony co Mr Fsza napisał oraz ten szary też może być jeżeli nie wykasują Gm Tokena. ; D
i myślę że 600cc za taki RoOK Amulet działający jak Sl był by dobry oraz
Amulet Rook działający jak Aol.
słyszałem że będzie się dało wycinać skórki po upadate więc może
pewną liczbę skórek , walki z bosami , misje na klikanie oraz npc; D
Krulowiec
12-04-2011, 06:37
Nie gram na rooku, ale z tego co widac np. 777 lvl jest bardzo latwo, a wbic 100 jezeli mamy full eq i kase na s ringi wbijemy w pare dni, NIE.
Jestem na TAK!! Tey mam tych aoli w ciul i nie wiem co z nimi zrobic.
Jestem na tak bo pomogło by to w zbiciu pieniędzy na rooku. ;)
Podoba mi sie ta propozycja ale mozna ja dopracowac jeszcze. (chodzi mi o cene przedmiotow)
Pogromczyni zla
12-04-2011, 13:02
Zaznaczyłam odpowiedź nie wiem, ponieważ nie jestem ani za, ani przeciw. Jednak kilka zastrzeżeń. Tak jak Domcio Old myślę, że byłoby to robienie z Rooka Main. Aol i SL i tak jest wystarczający. Rozumiem, że osoby grające na Rooku pragną jakiś urozmaiceń, jednak to jest rook, a nie gorsza wersja main.
Po co ten amulet (Magia) jeżeli na roku macie jedynie czar utevo lux, utevo gran lux.
Jestem za zrobieniem jednego amuletu np : Mniejsze zadawanie hitów przez potwory.
Deads mamy jeszcze ich i amulet off magic właśnie dlatego :)
Co do właściwość to proponuje:
d)Amulet of Magic (+3/5% do magi)
użycie :)
A po co na rooku ataki do magi ??
A tak reszta fajna , jestem na tak
John Cena
12-04-2011, 14:04
Zaznaczyłem nie ponieważ na rooku nie ma czarów bitewnych jak na mainie i niepotrzebny jest taki amulet
A po co na rooku ataki do magi ??
A tak reszta fajna , jestem na tak
Żebyś się pytał. Magi daje większe leczenie z runy IH!!!
Zaznaczyłem nie ponieważ na rooku nie ma czarów bitewnych jak na mainie i niepotrzebny jest taki amulet
Napisałem odpowiedź wyżej.
Pomysł jest nawet ciekawy, ale trzeba go dopracować.
Doładowywanie amuletów to dobry pomysł, ceny można zmienić, natomiast część z rodzajami amuletów odpada. Mogą przejść jedynie te związane z magią, speed jest według mnie niepotrzebny, a amulet of skills odpada.
Spier*
Amulet OFF LOS ?
Powinno byc:
Amulet OF LOSS
#
Jestem na nie,nie podoba mi się ta propozycja poniewaz gram na mainie i nie chce aby GM'owie marnowali(na moje rozumienie) czas na Rookgard.
#
Tak :]
Delorian17
12-04-2011, 21:28
Nie gram na rooku, ale powiem że propozycja jest dobra.
Fajnie przemyślana zawsze to jakieś urozmaicenie.
Jestem na TAK :)
KePuczasta
13-04-2011, 05:11
Ciekawe ale wątpię żeby przeszło...
b)Amulet of Skills (axe, sword, club, fist +2/3)
max +2, a najlepiej +1.
Propozycja wg. mnie dobra.
Gebels (:
14-04-2011, 17:23
Jestem na tak. Ogólnie dobra propozycja z tym amuletem, szczególnie właśnie chodzi o to, żeby tych aoli było mniej i ceny były wyższe..
Jestem na nie, nie podoba mi się pomysł z dodawaniem amuletów na rooku. Macie Aole, Sle, czego chcieć więcej?
Noe aka Capitan
15-04-2011, 00:28
Wiesel ogarnij się z tymi propozycjami aol jest w stałej cenie 20-25cc a jak nie potrafisz sprzedać to twoj problem JESTEM NA NIE
Co to wypowiedzi fszy rozwiń wątek bo mnie to zaciekawilo :)
Dzine :) nolia ma na sell ponad 2 gbp aoli ja podobnie Jagielka tak samo Nixoma również i po 10cc nie możemy sprzedać kur* ruda nie odzywaj się jak nie grałeś pół roku na apo wiec morda
@up
Adasik ty naprawdę jesteś debilem nie potrafiącym czytać, po co wam nowe amulet a ku*wa po ty żebyś się pytał nie umiesz czytać to się kur*a nie wypowiadaj
Drunkusik
19-04-2011, 08:28
Wydaje mi sie ze zamierzasz zrobic z tego servera Diablo 2 :)
Ale pomysl jak najbardzieje na TAK
na rook nie powinno być nawet sl, a wy już jakieś perfect amulet? niedługo nie będzie różnicy między rook-main
Jestem na tak , ale już jak pisali wyżej to w sumie prawda że po co Amulet co daje więcej obrazen do Magi jak na roku niema czarów bitewnych ;p
Ciekawa propozycja, ale trzeba ja dobrze dopracowac.
W sumie to jestem na tak.
Nie podoba mi sie ta propozycja. Jak chcesz się więcej ihać to chodź w blue robe i mystic turbanie.
Ogólnie za dużo syfu sie robi na rook. W up ma być jakieś ani2, teraz amulety chcecie dodać. Parodia.
Arcano Druid
20-04-2011, 18:01
Jestem na TAK !
Bardzo dobra propozycja i fajne amulety... Powinni to wziasc pdo uwage :P i do tego jakis quest ;d
Jestem na nie, rook to wyspa dla początkujących. Niedługo dojdzie do tego, że rook będzie chciał pvp, czary ofensywne.
Moim zdaniem bardzo dobra propozycja. :)
Amulety po 3-5 użyć, za dużą cenę- to się sprawdzi ! :D
TAK
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.