View Full Version : Santano nieobecno??/ rozwi?zanie problemu
Jak zapewne niektórzy z was zauważyli że od jakieś czasu Santano jest nieobecny lub nie ma czasu dla nas : [. Strasznie nie ogarnia.
A w niektórych sprawach tutorzy nie są wstanie nam pomóc.
Np.
- bugi z questami.
- sprawdzanie logów.
- Najazdy : [
- Maratony : <
- Plagi
-Zgłoszenia.
Więc mam taka propozycję żeby awansować jednego z tutorów który spędza najwięcej czasu w grze.
Moim zdaniem to Magik zasługuje na awans, zawsze pomoże i jest online!
Jaka jest wasza opinia na ten temat?
Down#
Ja czekam na odpowiedz w sprawie bugu na m axe, już tydzien.
Zero odpowiedzi, nie mogę wykonywać misji na magic axe, uw, nie mam dostępu do double.
A moim zdaniem awansowanie jednego z tutorów jest dobry rozwiązaniem.
DO NIEKTÓRYCH OSOB KTÓRE MAJA PROBLEM Z CZYTANIEM
Oświadczam iż nie napisałem, i:
-Że Santano nic nie robi :p
-Nie Płacze.
-Rozumiem że Santano robi update(ale mógłby ktoś go wyręczyć.
-Nie gram nałogowo : [
- Najazdy : Tygrys, Mortiis, Caav, Week, Sherlock.
- Maraton : Tygrys
- Debugi : Tygrys, Mortiis.
- Plagi : Widocznie Tygrys nie ma czasu.
- Sprawdzanie loegów : Tygrys, Caav
#Santano to nie ***** Kurcze Robot!! Zajmuje się Update żebyście nie płakali że znowu w tym miesiącu nie płakali -.-.
Santano jest wiecznie zajęty, co nie oznacza że nic nie robi. Po prostu pracuje nad rzeczami niezauważalnymi dla Was.
Moon Red
12-04-2011, 22:26
Nikt, ponieważ nie zajmują się serwerem 8.42.
Santano robi upa oczywiście na 7.6 (żeby gracze z 8.42 się czasem niż zdziwili że robią coś na 2 serwie.
Santano jest wiecznie zajęty, co nie oznacza że nic nie robi. Po prostu pracuje nad rzeczami niezauważalnymi dla Was.
Nie napisałem że nic nie robi, tylko nie ma czasu a ktoś musi to ogarniać :/
Santano sam oświadczył, że chwilowo nie będzie miał czasu, także nie wiem o co chodzi. :| Na pewno gdy zrobi to co miał zrobić, wróci do nas i będzie wam odpowiadał, nie nękajcie ludzi - każdy ma też prywatne życie.
<Magiczny>
12-04-2011, 22:33
Swiat nie toczy sie tylko wokol tibii.. Sa tutorzy to pomagaja a jak Santano bedzie miec czas to wszystko nadrobi- no stress
Goatee 2.0
12-04-2011, 22:41
Może jeszcze dajcie magikowi goda? Wtedy juz kompletnie gra na apo nie będzie miała sensu.
KaZeK Banned v1.
12-04-2011, 22:47
Awans? Co masz na myśli? Dać komuś dostęp do serwera gdzie będzie mógł go modyfikować ? Lekki ogar.
Na awans zasługuje Sherlock!
Zajmuje się Update żebyście nie płakali że znowu w tym miesiącu nie płakali -.-.
Świetna składnia. [x9999999]
#t
To, że Santano nie jest aktywny na forum, nie znaczy, że nic nie robi. Za to Tygrys trochę częściej siedzi i na pw odpisuje w miare szybko. Ale co do najazdów i plag się zgadzam - mogliby poświęcić kilka h na jeden dzień i zrobić te zasrane plagi chociaż raz na tydzień, dwa. : |
Jeżeli chodzi o sonde, to według mnie nikt jeszcze nie zasługuję na awans - przynajmniej na razie. : ]
Xienus o.O
12-04-2011, 22:52
przecież każdy z nich (może nie week) ma gma ;/
na co ty chcesz ich awansować?? na goda???
@up
sherlock??
dlaczego??
Lethornek
12-04-2011, 22:56
Zaznaczyłem Magika ;P
Nie zapominaj że santano ma też swoje życie, itak pewnie całymi dniami pracuje nad update, Mortiis ma jakieś prywatne mapki a Tygrysek - napisz wiadomość na pw forum, na następny dzień odpisze.
Więc płacz off :l
Co do GMów to żaden nie wyróżnia się tak, aby go awansować to raz. Ekipa musi mieć do kogoś o wiele większe zaufanie to dwa. Raz dwa to trzy, a cztery oznacza, że nic z tego nie będzie.
Co do Santano. Dla was zawsze ktos coś robi wtedy i tylko wtedy kiedy jego praca jest widoczna. Jeżeli akurat zajmuje się czymś czego nie widać od razu to wg was nie pracuje...
Powinniśmy się cieszyć, że sukcesywnie co jakiś czas mamy update...
Co do Magika to lubię go, ale głosy zdobędzie tylko i wyłącznie dlatego, że najczęściej wypowiada się na forum :) (sorki Magik) Na szczęście ta sonda nie ma żadnego znaczenia.
KePuczasta
12-04-2011, 23:12
Ja stwierdzam, że na awans zasługuje Magik jak i Week...:p
Obydwoje zawsze są obecni (przynajmniej często) i nie robią problemów gdy ktoś prosi o pomoc... :D
Ja osobiście zaznaczyłam Magika -.^ ;)
#Santano to nie ***** Kurcze Robot!! Zajmuje się Update żebyście nie płakali że znowu w tym miesiącu nie płakali -.-.
Masz racje, że Santano to nie robot... ;)
Ale ja cie już bardzo dawno temu prosiłam żebyś się nauczył pisać,
bo twoja składnia zdań jak i ortografia doprowadza mnie kiedyś do zawału serca... :D
E.Leclerc
12-04-2011, 23:24
Magik?? Chyba Cie czlowieku suty pieką, ten gosc na pewno nie zasluguje na pozycje taka jaka ma Santano...nie jest obiektywny a to jest jego najwiekszy minus :)
Santano tez jest czlowiekiem jest wiosna, moze spedza czas ze znajomymi, a nie jak polowa tibijczykow cale dnie przed komputerem...
Mam pytanie. Dlaczego nie ma mnie w sondzie? : //// A tak serio to Santano aktualnie pracuje nad updejtem i zbytnio nie ma czasu. Z tego co słyszałem to niedługo kończy, więc poczekajcie. ;x Nie wiem jak teraz, ale jak grałem to Tajger zaglądał na forum codziennie, więc można było do niego pisać. ;d Co do awansowania obecnych GM'ów to chyba jeszcze na to za wcześnie.
#off
WYJĆ NA DWUR :))))) XDD
Przemusiek
13-04-2011, 00:01
Według mnie Sherlock ponieważ najczęściej go widzę jak upomina ludzi na GC , Pomaga ludzią i wgl :))
Dementor
13-04-2011, 01:36
Według mnie to Magik. Jest on najbardziej wyrozumiały i pomaga w każdej nawet czasem i błachej sprawie. Jest on czasem również trochę surowy, chodzi o bany i warny, ale właśnie to należy do jego obowiązków i robi to chyba najlepiej jak tylko się da. :) Nie odpowiada na prośbę o pomoc ujemym reputem tak jak to się raz już z tym spotkałem... Głos oczywiście na niego. :D
przecież każdy z nich (może nie week) ma gma ;/
na co ty chcesz ich awansować?? na goda???
Week ma gm'a.
#
Santano też ma prywatne życie może praca/szkoła i nie siedzi jak wy 25/8 -.-.
Magik to kozaczeq,on ogarnia jedyny ^^ i troche Week/Caav
Lord Szadi
13-04-2011, 07:29
Najwięcej osób zaznaczyło Magik'a ale oni pracują na update żeby nie wyszło zjebane a pózniej że zjebany up bedzie.
Palldino
13-04-2011, 07:32
santano byl ost na najedzie 8.4 moze pomaga w upie 8.4? XD
Prawie jak Kamil
13-04-2011, 07:35
Fajna składnia [10000000]
TOP.
Płaczesz, że nie ma Santano ale jak wróci będziesz płakał, że Cie zbanował, więc ogarnij płacz.
Niech zrobią update, a przed tym mogli by ogarnać jakiś najazd z nowymi potworami ;O
Turok Rookslayer
13-04-2011, 07:55
Najbardziej zasługuję Sherlock.
Magik pomaga ludzią etc. i to na niego oddaje swój głos . :p
Widziałem Santano ostatnio w grze na chwilkę wszedł. Po za tym, na forum jest On aktywny z tego co widzę po pisaniu postów.
Santano jest zajęty, zapewne szykuje kolejnego Update.
Pozdrawiam!
Old-Don Ja
13-04-2011, 08:30
Santano jak na razie nie jest widoczny w grze, bo jest zajęty update.
Na pewno nie polecam awansować sherlocka, ja bym wołał go wywalić na tibie 8.42 i liczyć by można wtedy na powrót znanego MC MACKA! W czasie gdy był Gm dało się wyjaśnić wszystko, natomiast z Sherlockiem nie da się pogadać, jak dla mnie ta osoba nie powinna mieć Gm.
wedlug mnie magik , najczesciej daje warny na forum i zajmuje sie takze gra , zasluguje na awans
Yyy, nie maja czasu bo? po robią duży update zobaczy sami już niedługo ^^:)
sqlterpa
13-04-2011, 08:53
Ojej! To straszne! Nie ma Santano! trzeba kogoś awansować! zauważ ile Tygrys siedzi na tym forum, bo to chyba o to chodzi, że Santano nie odpisuje? przeciez napisał gdzieś tam, że będzie niewidoczny przez jakiś czas i wyłącza sobie opcje wiadomości :c
a za pewne produkuje się nad upem więc albo rybki albo akwarium.. płaczecie że nic nie robią a potem, że nie siedzą na servie LOL!
co do maratonów :
a mianowicie chodzi o to, że raz w miesiącu (lub np. co dwa miesiące),
1. "Kwadrans MARATONU" odbył się dnia 01.04.2011r. o godz. 16:41-16:56
mają być co tydzień? :O
wg. mnie nie ma potrzeby nikogo awansować, bo to bezsensu, awansuja a potem bedzie placz, że normalnie robią to co do nich należy, a Wy odczytacie to jako nadużywanie pozycji, bo np Ciebie zbanuja ;c
Muszę Was zaskoczyć, ale Santano jest cały czas - tylko nie w grze.
Pobite gary, większości osób z ankiety nie da się już awansować, nie w grze.
Po prostu musicie poczekać i uzbroić się w cierpliwość, ewentualnie spróbować uzyskać pomoc od kogoś innego.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.