View Full Version : ?wi?teczny weekend - wycieczka
Witam!
Założyłem już kilka tematów na forch turystycznych i tutaj też zakładam.
Wybieramy się z rodzinką gdzieś poza miasto przed, po, albo w czasie świąt.
Wycieczka będzie dwudniowa i mam do Was pytanie - gdzie jechać żeby się nie nudzić? Góry są już oklepane, a nad morze trochę za daleko jak na dwa dni.
Mieszkam w woj. świętokrzyskim.
Chciałbym, aby były tam jakieś baseny, pływalnie, baseny termalne. Żeby można zorganizować jakieś ognisko, wycieczke rowerową, jazda quadami itp. Może być też Spa.
Jest 3 facetów i dwie kobiety. Chodzi o to, żeby mama z siostrą się nie nudziły, ani ja z bratem i tatą.
Czekam na wasze propozycje.
#down
Twoja fajność, nie jest fajna. Nie gram w Tibie i nie spinaj tyle, bo Twoja przygoda z tym forum moze zakończyć się wcześniej niż myślisz.
A nielepiej siedziec w domu ? :D Zaoszczedzilbys z rodzina na pacc'a
Tumanbuga
13-04-2011, 14:35
Ciężko dogodzić , osobiście wybrałbym Mazury , o tej porze nie ma żadnych owadów , zarówno ognisko , quady jak i wycieczkę rowerową zorganizujesz. Na terenie Giżycka/Mikołajek na 99,9% znajdziesz też spa , baseny itp. itd. Dodatkowo możesz sobie wypożyczyć sprzęty wodne/połowić.
Ciężko dogodzić , osobiście wybrałbym Mazury , o tej porze nie ma żadnych owadów , zarówno ognisko , quady jak i wycieczkę rowerową zorganizujesz. Na terenie Giżycka/Mikołajek na 99,9% znajdziesz też spa , baseny itp. itd. Dodatkowo możesz sobie wypożyczyć sprzęty wodne/połowić.
No tak, ale jest jeden mały problem. Ja mieszkam koło Kielc i wycieczka na mazury to kilka godzin drogi.
Na innym forum zaproponowali mi Bukowinę Tatrzańską, co o tym sądzicie? Był ktoś?
Jak stać Twoją rodzinkę to jedź do Słowacji do Tatralandii. :D Zabawa gwarantowana + paintball jest, duże zjeżdzalnie i ogólnie masakra :D
Zobacz u wujka google ;)
O kurde, nie spodziewalem sie, ze ktos w ogole moje rodzinne miasto - Gizycko zaproponuje ;D Prawde mowiac to nie ma jest tu co robic, zwlaszcza poza sezonem, odradzam Mazury ;D
Jesli gory macie oklepane, to nie wiem co jeszcze moze byc, najlepiej poszukac jakis ladnych malych miasteczek, gdzie jest co zwiedzic tak na jeden dzien, ladne okolice i te atrakcje ktorych oczekujesz, poszukaj na necie ; q
Lagga v3
13-04-2011, 17:02
jedź na wycieczkę do czarnobyla w jedną stronę .
Jak dla mnie gory nigdy nie beda "oklepane"...
nic innego nie umiem Ci doradzic.
Ja po egzaminach maturalnych ide z ziomkami na piesza wycieczke nad solinska zapore mamy tam jakies 100km, myslimy ze spokojnym marszem w jedna strone obskoczymy w cztery dni....
Poziomek radzi:
15-04-2011, 00:24
Jedź na baseny na Słowację. xD
jakis osrodek w jakiejs nie duzej miescowosci? wszystko tam masz, basen, spa, i wiele innych atrakcji
Elite Vegox
25-04-2011, 12:31
Pojedzcie na Sielpie nie jest daleko,mozna pojezdzic na quadach,crossach na gokartach na pedala :P.Musisz sobie zobaczyc w google co i jak :]
Old Shidishi
25-04-2011, 13:10
Ja bym wybrał leśne otoczenie (jakaś chatka blisko lasku). Spacer, quady i wieczorem ognisko (%) :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.