View Full Version : 50 Cent [?]
Ryśku xD
14-04-2011, 21:10
http://www.youtube.com/watch?v=Dwimc4cvUmQ&feature=fvwrel
:D:D:D:D
Szybki jak szyba
14-04-2011, 21:17
czemu to małe coś pajacuje przed kamerką i wstawia swoje filmiki do neta?
@top
ani troche beki się nie dopatrzyłem.
@down
ta bo zaraz mu bd zazdrościł internetowej sławy haha, to tak jakbym zazdrościł Crayonowi, że pół forum go liże po kutasie.
Placekap~
Powinieneś mu zazdrościć tego, że pajacowaniem osiągnął sławę. Zrozum, że jak będziesz taki sam, jak wszyscy inni, to nigdy nie osiągniesz nic wielkiego.
topic
Widziałem ten filmik i zaskoczyła mnie obecność 50 cent'a. Nie ma co się smiać z niego, bo na pewno każdy z was chciałby, żeby 50 cent wpadł do waszego domu i nagrał z wami filmik. Tutaj jest filmik jego z davidem guetta. (http://www.youtube.com/watch?v=MyNSx7TXVqE&feature=iv&annotation_id=annotation_822848#t=3s)
Było już na forum... tylko nie wiem co tam tobi 50 Cent z tym zyebem :confused:
Wytłumaczy mi ktoś? xd
#edit
ok, już wiem c:
Tumanbuga
14-04-2011, 22:26
Bezbek . Dla wiadomości ten człowiek jest poważnie chory i dlatego właśnie tak wygląda , nie ma się co śmiać. Koleś próbuje cieszyć się i robić coś z życiem , to chyba nic złego tym bardziej w przypadku kiedy zdrowie ma ograniczone?
MPS VI - Lizosomalne choroby spichrzeniowe, inaczej tezauryzmozy – to grupa około 30 chorób, których charakterystyczną cechą wspólną są zaburzenia funkcji lizosomów polegające na określonym deficycie aktywności enzymów lizosomalnych lub białek transportowych bądź receptorowych błony lizosmalnej. W wyniku tych zaburzeń dochodzi do gromadzenia się substratów lub produktów reakcji głównie w lizosomach. W odpowiedzi na to uruchomione zostają liczne procesy kompensacyjne, kiedy jednak ich możliwości zostaną wyczerpane pojawiają się charakterystyczne objawy kliniczne.
Lizosomy zawierają kwaśne hydrolazy, które biorą udział w rozkładzie związków wielkocząsteczkowych do ich podstawowych składników budulcowych, takich jak peptydy, aminokwasy, monosacharydy, kwasy nukleinowe, kwasy tłuszczowe.
Choroby te charakteryzują się tendencją do stopniowej progresji i zwykle pojawiają się w okresie kilku miesięcy od porodu, stopniowo postępują, doprowadzając w większości przypadków do zgonu w okresie dzieciństwa lub dojrzewania płciowego.
Choroba spichrzeniowa powinna być podejrzewana u każdego chorego, u którego obserwuje się postępujące zaburzenia neurologiczne, powiększenie wątroby i/lub śledziony, oraz zaburzenia kostnienia szkieletu.
Istotą choroby jest brak enzymu, którego niedobór doprowadza do nadmiernego stężenia nierozkładanej substancji i jej odkładania (spichrzania) w organizmie. Od rodzaju spichrzanego materiału, tradycyjnie chorobę dzieli się na następujące jednostki chorobowe:
Demonizas
14-04-2011, 22:43
Placekap~
Powinieneś mu zazdrościć tego, że pajacowaniem osiągnął sławę. Zrozum, że jak będziesz taki sam, jak wszyscy inni, to nigdy nie osiągniesz nic wielkiego.
topic
Widziałem ten filmik i zaskoczyła mnie obecność 50 cent'a. Nie ma co się smiać z niego, bo na pewno każdy z was chciałby, żeby 50 cent wpadł do waszego domu i nagrał z wami filmik. Tutaj jest filmik jego z davidem guetta. (http://www.youtube.com/watch?v=MyNSx7TXVqE&feature=iv&annotation_id=annotation_822848#t=3s)
Podpisuje się pod tym ^^, oglądałem dużo jego filmików i jak był w jakimś show, pokazali jego ojca (też chyba chory) i go, wygląda na 12 lat ze wzrostu lecz ma około 16, szkoda mi go ;/
Lord Szadi
15-04-2011, 12:58
heheh spox filmik ale fryzurę dowalił :)
Czemu to jest w dziale 'Humor' ?
Co tutaj jest śmiesznego, chłopak jest chory i próbuje coś zrobić z swoim życiem c:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.