Zaloguj się

View Full Version : Sprawiedliwo??!

~M!l!w@y~
15-04-2011, 12:03
Witam... A więc pytam się gdzie na tym apo jest sprawiedliwość?

[06/04/2011 09:45] Disc -> Eron Than was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Jak widać nadal nie dostałem unaban a bota nie miałem i dowodów na to że miałem auto manasa nie ma...

[06/04/2011 09:59] Disc -> Szymek knight was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Dnia 07.04.2011 - Szymek Knight Unabaned....

I się kur*** pytam gdzie tu jest ta wasza zaje*** sprawiedliwość?....

Dodam jeszcze, że jak był bug z mad'em Szymek też dostał bana...

[20/03/2011 14:45] Caav -> Szymek knight was banished because of Swiadome wykorzystywanie slabosci gry.

I oczywiście na następny dzień już sobie grał...

Ps. Niech wypowie się ktoś sensowny... a nie jakiś "wasz" pionek...
Znając życie temat zostanie usunięty... (jak każdy, który jest nie na rękę wam)

Pit
15-04-2011, 12:33
O co ci chodzi ? Dostał unbana i tyle, nie ma co się nad tym rozwodzić. Ty dostałeś bana gm uważał, że słusznie, ty oczywiście bez winy.. Chcesz po prostu w łatwy sposób zostać odbanowany. Podpierasz się trefnymi argumentami. Następnym razem nie graj z botem.

Domcio Old
15-04-2011, 12:34
na moje to jest tak ze szymek knight im dawal dowody ze on nic nie zrobil i dostal UB... a ty nie majac dowodow musisz czekac na koniec bana

Lethornek
Nawiązując do poprzedniego bana Szymka z wykorzystywaniem błędu, On nie kupował platinum amuletów tylko tam stał, kupowali Spyra, Kamael ( nie zostali odbanowani ) i zostało to udowodnione.

Co do tego bana wystarczyło dobrze pogadać z Santano ( a nie co drugie słowo ***** ), Bo Disc musi mieć dowody aby komuś dać bana.

Kosik Czarny 2v0
dowodów na to że miałem auto manasa nie ma...

Ps. Gm nie musie mieć dowodów na macro jedynie na cave bota tak. Nawet jeżeli ma to nie musi ci ich pokazywać :)))

Może Szymek udowodnił w jakiś sposób że bota nie miał ? a ty nie... Nie płacz jest dużo czynników działających na to... ;]];];;];];]

Magik
15-04-2011, 12:36
Widocznie były bardzo wartościowe dowody na to, że wyżej wymieniona osoba została ukarana zbyt pochopnie... A przede wszystkim - nie płakała na całe forum.
Zamykam, chociaż bardzo chciałem ten temat usunąć.