Zaloguj się

View Full Version : Nowy mapy?

<Magiczny>
15-04-2011, 14:39
Co myslicie o dodaniu jakis nowych map? Caly czas tylko widze dd2, inferno, awp i tak w kolko...

Jak tak to jakie?;c

Myslalem nad:

De_Eldorado
De_rats
de_vegas

Wypowiadac sie!

First Boonek
15-04-2011, 14:44
Nie wiem co to sa za mapy, ale w kazdym razie z tym ze ciagle jest to samo musze sie zgodzic, na innych servach widzalem fajne napierdalanki (mala mapa, bronie na ziemi i ogien) Xd fajnie jakby dodano z 2 takie mapy bo w koncu gdyby ludzie ich nie chcieli to by nie glosowali na nie :D

ogolnie jestem na tak za dodaniem jakichkolwiek map ;o

Boonek nie wiesz co to są za mapy ,a ile grasz w cs'a ?

Małą chwile xd

n a j o m i .
15-04-2011, 15:46
Taaaaaaaaaaaaak!
Chociaż no jak już napisał Boonek, na APO CS grane są ciągle te same mapy i wątpię aby to się zmieniło. Było już wiele propozycji za dodaniem nowych map etc. A co do tych map, które wymieniłeś, to jestem tylko za eldorado.

#edit
W sumie pomyślałam chwilę i przecież eldorado a westwood to w miarę podobne mapy. Ale no nie oszukujmy się - na APO CS będzie grane ciągle to samo: nuke, inferno, dust2 + coraz częściej awp_india.

Savater
15-04-2011, 15:47
Mozna tez dodac de_sunntower (chyba tak xD),

Patryk1551
15-04-2011, 15:50
Jestem na nie, nie lubię dziwnych mapek już westwood mnie bardzo denerwuje, bo na moim jakże zajebistym sprzęcie mam tam lagi, a na eldorado to chyba z respa nie wyjdę ;d. Z resztą te mapy są chujowe de rats jakaś kuchnia, na której połowa by od razu wyszła a druga połowa w trakcie gry. Mogli by dodać de_dust2002 to jest jeszcze taka lajtowa mapka i można pograć.

n0name1
15-04-2011, 15:56
Boonek nie wiesz co to są za mapy :o ,a ile grasz w cs'a :D ?
Jestem na tak za eldorado .Piękna mapka w klimatach de_westwood.
De_rats .Hmmm raczej wole de_rats_1377 czy jakiś taki numerek.
Vegas może być.
Te same mapy są ,ponieważ są to mapki lubiane ,a każdy gra dla ranku i chce łatwe mapki ,które ogarnia .Ja bym był za dodaniem jeszcze różnych ciekawych map gdzie np.można rozwalać elementy otoczenia :D

#Down
Beznadziejne niby eldorado i rats ?? Bo co nie ogarniacie większej ilości dróg ??? ;>

Huskar
15-04-2011, 16:15
Jestem na nie , jak ludzie na APO CS nie chcą grać cpl mila to myślisz ,że będą grali na ratsach czy innych wymienionych przez Ciebie gównach? Mało grasz na serverze więc mało wiesz stary : c

Posiu
15-04-2011, 17:30
tak nowe mapy by się przydały, ale i tak nie zostaną dodane

#T

jestem na tak ; f

Savater
15-04-2011, 18:00
Najlepiej bedzie jak jakis admin zrobi vote i niech glosuja. wybrane mapy beda grane.

Azonka
15-04-2011, 18:22
Nie, bo sa beznadziejne :<

Dust, inf, nuke <33

Demon
15-04-2011, 19:48
a ja proponuje wprowadzenia only esl maps, bo na innych mapach jedna z druzyn poprostu moze tak zamknac mape, ze np. tt nie ma szans dojscia do bs'a: o [mowa o aztec/dd1]

Laluś
15-04-2011, 19:55
bo na innych mapach jedna z druzyn poprostu moze tak zamknac mape

Chyba zapomniałeś, że to serwer APO...

@top
Bezsensu jest dodawanie map z kosmosu, skoro nawet nie są wszystkie obecne na serwie grane..

Ktoś II
15-04-2011, 20:06
Eldorado i rats mogą być, bo istnieje małe prawdopodobieństwo, że gracze je wybiorą podczas głosowania. Vegas jest zbędna.

Patryk1551
15-04-2011, 20:38
No to Ktosiu II zastanów się, po co one mają być skoro i tak nie będą ich wybierać?
Ja i tak bym był za daniem stałych map bez vote, nie pamiętam jak to się zwało.
I by było dd2, inferno, nuke, train, cpl mill, cbble, tuscan, westwood, india bez tych jednostronnych map azteców i d1, bo przecież jak tam ct jest ogarnięte to tt może od razu stać na respie.

n a j o m i .
15-04-2011, 21:06
Nie rozumiem po co się wysilacie, skoro mapy nawet gdyby zostały wgrane, to myślicie, że gracze APO CS będą je wybierać? Bo ja w to wątpię... Są jeszcze na serwerze mapy jak de_cbble, de_tuscan, które są wybierane raz na 2-3 tygodnie. Gracze APO CS grali i będą grać te same mapy, a jak będzie inna, to 3/4 osób wyjdzie z serwera.
Mimo tego jestem za dodaniem nowych map.

Okey
15-04-2011, 21:52
Na ten serwer nie ma sposobu... Gdyby wprowadzić mapcykl to nie byłoby graczy natomiast, gdy jest vote grane są w kółko te same mapy. Nikt nic na to nie poradzi. To WY wybieracie na czym gracie.

Jestem za dodaniem nowych map i wierze mocno, że ktoś będzie je wybierał.

Jestem za dodaniem takich map jaj:
de_piranesi
cs_assault
as_orlig
de_chateau
de_survivor
aim_map dla małej ilości graczy, skoro jest india to to też powinno być

chyba tyle.
nie licząc as_orlig wszystkie mapy są na serwerze ;>

deeL `
15-04-2011, 23:48
Jestem za dodaniem takich map jaj:
de_piranesi
cs_assault
as_orlig
de_chateau
de_survivor
aim_map dla małej ilości graczy, skoro jest india to to też powinno być

chyba tyle.

Patryk1551
16-04-2011, 00:07
aim map jest już xd
assualt też i to jest mega chuj mapa
piranesi i cheatau też są chyba
orlig jest chujowy a survivora nie kojarzę.

Old Shidishi
16-04-2011, 13:00
Z mojej strony poleciłbym dodać de_irak ;)

`Arcuś
17-04-2011, 09:43
Po co wam nowe mapy skoro w kółko gracie dd2 > inferno > nuke > aztec.

TuK!
17-04-2011, 12:30
Ja bym proponował dodać następujące mapy;
de_rats
de_rats_1337
de_irak
de_inferno2010
de_dust2002
Mapy są dobre do grania!
Bo monotonne jest granie;
de_dust2 --> de_westwood(jak wy to wybieracie to mnie szczyka) --> de_nuke --> de_aztec

Mr Fsza
17-04-2011, 12:55
Jestem na Tak przydały by się nowe mapki ; P.
a jakie to mi obojętne oby były fajne ; 0

SedaN*
17-04-2011, 14:23
Było już wiele akcji, nawet czasami my - adminowie sami z góry narzucaliśmy inne, mniej grane mapy, ale co z tego wychodziło? ilość graczy zmniejszała się o 3/4, więc? Możesz pograć, ale nie na tym servie. Po co dodawać mapy, które i tak nie będą grane? Nawet poprzednie map cykle nie pomogło.