View Full Version : Wiecej Graczy
Nie gram juz w tibie okolo 3 miesiace. Ale wpadlem na pewien pomysl. Jak czytam wypowiedzi na forum, nowe newsy na stronie to przyszlo mi do głowy aby powstal 2 serwer 7.6. Tygrys i ekipa nie maja juz pomysłów na przyciagniecie nowych graczy. Wymyslaja jakis exp x 50. A jesli by powstal 2 serwer 7,6 duzo osob by powrocilo. Znam duzo osob co juz nie gra na apo ale mowili ze jakby powstal nowy serwer zaczęliby gre. Kazdy by mial szanse byc w czołowce. Duzo nowych graczy. Prosze o wypowiedzi graczy jak i równiez kogos z ekipy.
Helyezze
15-04-2011, 16:05
Chyba Cię głowa boli, były już takie tematy.
Nie zrobią nowego serwera bo by na 7.6 z 30 graczy zostało tak jak to było z 8.42 jak wprowadzili rox
1st_|Tago|_
15-04-2011, 16:07
Po 1 Jak chcesz byc w czolowce to kup chara.Po 2 Tygrys i Mortiis maja pomysly na przyciegniecie ludzi na serwer.Jestem na nie.
Domcio Old
15-04-2011, 16:13
oczywiscie jestem na nie.... tych pomyslow juz bylo full :/ to nie przyciagnie graczy a raczej zmaleje liczba tych co graja na terazniejszym 7.6 a tamten nowy sever i tak by sie znudzil wiekszosci :.../
John Cena
15-04-2011, 16:14
.Jestem na nie,było by tak jak na apo 8.42 Po 2 Tygrys i Mortiis nie mieli by czasu na prowadzenie dwóch identycznych serwów
były już takie tematy i raczej nie będzie drugiego servera ..
potem wszyscy z tego przeszli by tam ; D.
Apo traci ludzi bo nie ma wcale reklam. ogólnie nie ma reklam tibi już .
a nawet jeśli jest tibi reklama to nie ots ; )
Jak by mieli zrobić nowy server to bardziej pod najnowszą wersje tibi .
Po 1 Jak chcesz byc w czolowce to kup chara.Po 2 Tygrys i Mortiis maja pomysly na przyciegniecie ludzi na serwer.Jestem na nie.
Po 1 nie gram juz na tym apo bo 3k lvl'e to juz sie nudzi. Po 2 Nie jestem allegro.Po 3 jesli maja pomysly to czemu nikt nie dochodzi?
Jak dla mnie nie ma już szans na nowych graczy, ponieważ Tibia 7.6 nie jest juz tak popularna jak kiedyś kiedy nie było nowszych klientów. Teraz każdy większość graczy woli grać na wersji 8.xx
To, że zostali tu już starzy gracze i nie przychodzą nowi to nie wina ekipy serwera, ani reklamy tylko wersji Tibii.
Drunkusik
15-04-2011, 17:16
Chyba sobie zartujesz co by zrobili ci co graja pare lat na tym serverze ...
Jestem absolutnie na Nie
Jestem na NIE!
Dość, że na servie 7.6 gra i tak coraz mniej ludzi, to po powstaniu nowego grało by jeszcze mniej zamiast po 200 graczy na jednym servie, to po 100 na dwóch.
jestem na nie , wszyscy co latami osiagali najwyzsze miejsca maja sie przerzucic na nowy serwer ? lol
To dobry pomysł ale moim zdaniem powinien powstać serwer 7.92 poniewaz tam zaczyna sie addon i wiele innch a minusem jest to zeby miec np UE trzeba miec pacca ale wszedzie jest dostep i to mozna bylo by zmienic na odwrot tak jak jest na apo 7.6 bylo by mniej botow itp itd.
ale by powstal serwer 7.6 to jestem na Nie:(:(:(
Jasny xD
15-04-2011, 22:55
Jestem na NIE. Mortiis da rade
Oczywiście jestem na TAK.
Wiele osób odeszło, gdy wprowadzili np. uhy/manasy pod hoty.
Gebels (:
15-04-2011, 23:11
Jak dla mnie nie ma już szans na nowych graczy, ponieważ Tibia 7.6 nie jest juz tak popularna jak kiedyś kiedy nie było nowszych klientów. Teraz każdy większość graczy woli grać na wersji 8.xx
To, że zostali tu już starzy gracze i nie przychodzą nowi to nie wina ekipy serwera, ani reklamy tylko wersji Tibii.
To nie jest wina starego klienta tibii ;). Problem jest w reklamie, według mnie jest jej stanowczo za mało, stanowczo za mało konkursów dla mniejszych lvli, żadnych promocji jakichś na przyciąganie ludzi. Powinno być tak np. przyciągasz 5-10 osób na serwer, żeby się chociaż zalogowały i za to dostajesz jakaś nagrodę, oczywiście liczę tutaj osoby o innym ip niż tylko jedna, która robiła by za te 10 ;). Oczywiście podałem tylko przykład, można by było tego o wiele więcej nawymyślać.. :rolleyes:
Propozycja nie przemyślana, były ich seetki. Na NIE.
Oczywiście jestem na TAK.
Wiele osób odeszło, gdy wprowadzili np. uhy/manasy pod hoty.
Co prawda, to prawda. Przez te głupie i nie potrzebne HOTY, apo straciło już swój klimat.. To jest tibia 7.6 a nie jakieś zabawy w hotkeye .. :/
Pozdrawiam,
Gebels.
Lethornek
15-04-2011, 23:14
Jest to zbędne :) Znasz pare osób które by grały ? Ile ? 5 ? 10 ? To zróbcie sobie OTS'a i będziecie grać. 7.6 i 8.42 wystawczają
Na nie
KePuczasta
16-04-2011, 04:15
Ja pier***?! :eek:
Nie wiem skąd Ci się chłopie ten pomysł wyje*** i uwierz - nie chce wiedzieć!!
Dobrze jest, tak jak jest... :p
Jeszcze ten serv lekko dopracują i będzie "idealnie" xD
Definitywne NIE ...!
Pogromczyni zla
16-04-2011, 10:19
Całkowicie bezsensowny pomysł. Gdyby wprowadzili nowy serwer na 7.6 i 8.42 grało mniej osób, a chyba chodzi o zwiększenie liczby graczy, prawda? Niektóre wprowadzone nowe rzeczy spowodowały, że 7.6 straciło swój klimat, jakby wprowadzić kolejny serwer apo całkowicie by go straciło. Jak chcesz większy exp po prostu graj na innym servie, apo nie jest jednym z noob otsów.
Kasta :*
16-04-2011, 10:38
Jestem na TAK, tylko mam pewne sugestię:
1) A wiec exp x2 i mapa całkiem różniąca się od obecnej 7,6 ;)
2) Zrobić APO WAR 7,6. exp x5 pvpenfo x500.
Dementor
16-04-2011, 10:43
Przy takim rozwiązaniu to praktycznie każdy z dotychczasowego APO 7.6 by przeszedł na nowy. Więc czy jest jakiś sens coś takiego robić? Ogólnie jestem raczej na nie. ;)
Jestem jak najbardziej na Tak ale i tak to nie wypali , tyle osób by wróciło bo teraz niechcą grać bo są prawie 3k lvl to totalny bezsens...
Palldino
16-04-2011, 11:33
no i po co pisze jedne i te same propozycje ktos pisal ze nie powstanie nowy ser 7.6 :)
pixelmax95
16-04-2011, 11:37
Mało graczy bo ten serwer niema żadnej reklamy. To tyle.
Drugi serwer będzie takim samym niewypałem jak ROX. Jestem na nie.
Zarexoholik?
16-04-2011, 14:56
Od razu ten temat powinien zostać usunięty, a ty powinieneś dostać warna - dlaczego? Ponieważ takich tematów było już z 50 i za każdym razem ludzie byli przeciwni. Nie potrafisz korzystać z opcji SZUKAJ?!
Nie ma sensu robić nowych serwów, lepiej popracować nad obecnymi.
Jestem na [b]niep/b].
Było jaśnie objaśnione, że drugi serwer 7.6 nigdy nie powstanie.
Za dużo roboty z drugim serwerem to byłoby na pewno, jest jeszcze serwer 8.42 więc odpada, chyba że wiele osób chciało zrezygnować z niego. Zresztą wszystko pewnie byłoby to samo co na normalnym 7.6 więc niczym by się nie różniło ;)
Japier***e ..
Takich tematow byly dziesiatki ..
Jestem na nie , na daje sobie glowe uciac ze nie przejdzie ten pomysl..
Elitarny
25-04-2011, 16:57
Jestes nie normalny ? Jestem na NIE na starym 7.6 grało by z 50 osób , i tak juz gra mało to po co to jeszcze pogarszac ?:confused::confused:
Bylo juz 4735834 tematow o tym.
Administracja tlumaczyla, ze nie uda jej sie utrzymac dwoch serverow.
Na nie.
<Magiczny>
25-04-2011, 22:44
Lepiej dopracowywac obecne servery zamiast bawic sie z nastepny...
Wielkie NIE
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.