View Full Version : Zmiana NuDnego Depa
Moim zdaniem Depo na roku i na Mainie jest już stare i nudne. Może jakiś update zmiana na inny kolor na roku tu już gra po 10 osób bo kto chce grac na kilku letnim Depo które sie nudzi. (byście cos zrobili) . Ludzi robią sobie pvp na dachu ponieważ arena jest zbyt mala mogli byście się postarać.
Update ma być pod koniec Kwietnia, a depo jest dobrze jak jest jeżeli depo w city ci się nie podoba idz na COD, SKY lub inne wyspy na których jest depo
#Nie
<Magiczny>
16-04-2011, 09:11
Nie musi ci sie podobac dp :o wazne, ze jest gdzie wlozycz itemki.
Jestem na NIE, zrob sobie spr.
Nie trzeba zmieniać wyglądu, jest dobrze.
Czego byś tam chciał, fontanny ? - może kiedyś administracja o tym pomyśli i rozbuduje depozyt, ale jak na razie są ważniejsze sprawy niż to, uwierz mi. Jestem na nie, niepotrzebne.
Turok Rookslayer
16-04-2011, 09:18
Jestem na NIE, niech lepiej zrobią coś innego.
Nie potrzebna robota dla administracji. Niech zajmą się balansem, nowymi respami i questami.
NIE.
również jestem na nie chwilowo jest to zbędne, przerób sobie tibia.spr i z głowy :)
administracja po pierwsze musi myśleć co zrobić żeby graczy nie tracić
Jakoś dawno nie było zmiany wyglądu Depa dróg itp itd wszystko jest tak samo
Lethornek
16-04-2011, 10:03
NIe ma takiej opcji. Dobrze jest jak jest. Nie podoba Ci się to nie graj !
Na rooku gra 10 osób ? Chyba tyle stoi w dp a 100 expi !
Na Nie.
KePuczasta
16-04-2011, 10:05
Troszkę można by było coś zmienić...
Ale to przecież nie od nas zależy...
Tak jest ładnie itd, ale zawsze może być lepiej xD
Kasta :*
16-04-2011, 10:07
Od razu usunąć całą mapę i zrobić nową.....
Pfff, głupia propozycja, jestem na NIE
Pogromczyni zla
16-04-2011, 10:07
DP jest dobre takie jakie jest, nie potrzeba zbędnych dodatków. Jeśli wygląd Ci się nie podoba ściągnij lub poproś kogoś o zrobienie spr. Jestem na nie.
Nie , jest dobrze mnie się podoba :P
Większość jest na Nie można Zamknąć
Dalem tylko propozycje
Całkowicie bez sensu. Po jakie licho depo ma miec inny wyglad? Lepiej zajac sie tworzeniem nowych terenow/questów/mobków, niz marnowaniem czasu nad kolorowaniem obecnej mapy.
@topic
NIE!
Zarexoholik?
16-04-2011, 14:54
Aha, mi się nie nudzi? Dodam, że depo na mainie wyglądało zupełnie inaczej. Jakbyś grał tu od początku to byś go nawet nie poznał. Wtedy ludzie mogli płakać, że jest nudne, ale teraz? Jestem na NIE.
Jestem na nie,depo wygląda ładnie,i nie trzeba go zmieniać :)
John Cena
16-04-2011, 16:23
Jestem na Nie ponieważ depo to depo tam się tylko itemy wkłada więc po co go zmieniać może w przyszłości
ahhahaahhahahahahahahahahahahahahahaa
dojebales
moze zmienmy cala mape. tyle lat to sie znudzila. idz sie schowaj
Fakt już długo się trzyma to dp ale Ja nie narzekam i jest dobrze .Nie .
Jestem na NIe jest dobrze i mi się podoba więc nie narzekam .
tyle lat i nikt na dp nie narzeka .
niech się zajmują upem bo nigdy go nie będzie ; )
First Boonek
16-04-2011, 22:27
Moim zdaniem Depo na roku i na Mainie jest już stare i nudne. Może jakiś update zmiana na inny kolor na roku tu już gra po 10 osób bo kto chce grac na kilku letnim Depo które sie nudzi. (byście cos zrobili) . Ludzi robią sobie pvp na dachu ponieważ arena jest zbyt mala mogli byście się postarać.
bijemy sie na dachu bo na arenie to cipy sie bija ;c i nie dlatego ze jest mala tylko dlatego ze sie tam nie pada :\ a na cod za daleko (ta w ev byla w sam raz) a co do depo no mogli by cos zmienic, dlugo juz wyglada jak wyglada xd
A po co depo ma być ładne ? wchodzisz zostawiasz łupy i wychodzisz, nie spędzasz tam bóg wie ile czasu
Jestem na nie.
Jestem na nie , jest wiele rzeczy ważniejszych ;).
Może jakiś update zmiana na inny kolor na roku tu już gra po 10 osób bo kto chce grac na kilku letnim Depo które sie nudzi.
Rozjebales mnie koles, HAHA.
Osobiscie to ja jak wchodze na otsa to patrze czy depo jest:
* duze
* udekorowane
* zmieniane co miesiac/rok kolory podlog itp.
Na tak. W koncu ktos wpadl na pomysl co zrobic, zeby stare APO 7.6 wrocilo.
16-04-2011, 23:41
Jest to raczej zbędne. Lepiej byłoby zrobić coś bardziej pożytecznego. :) Jestem na nie. :)
Domcio Old
17-04-2011, 00:13
aha to czyli po twoim poscie wnioskuje ze jak ci sie depo nie podoba to juz nie grasz na jakims tam ots ??? hahahaha oczywiscie jestem na nie ;) po co zmiania depo niepotrzbne wgl
Magiczna
17-04-2011, 01:35
Jeżeli aż tak przeszkadza Ci wygląd depo zainwestuj w spr, które zmienia wygląd np kolor depo. :) Nie.
Montreso
17-04-2011, 02:03
No i co potem ?? zmienią teraz a za tydzień kolejny temat o tym żeby zmienić wygląd bo ten już komuś się znudził ... jest dobrze i cześć
Weź nie kombinuj... tibia.spr i masz po sprawie.
nie
Gebels (:
17-04-2011, 10:35
Jestem na nie. To depo jest już dość długo, ale nie lepiej żeby administracja się zajęła czymś bardziej pożytecznym? :rolleyes:
pożytecznym? Jak wy wszyscy tylko siedzicie na tym forum i po co ,nie ,ale na co, niepotrzebne i jak tak dalej będzie to apo zejdzie na psy (a powoli już z chodzi ).
Magiczna
17-04-2011, 11:09
Teraz pod koniec kwietnia ma być update więc będzie dobrze. A Tobie jak się chcę pograć w piłkę to wyjdź na dwór. :)
Nie, już niech GM'owie spolszczają do końca to apo jak już, a nie dp będą przerabiać ^^.
A czy widziałeś zeby na rl tibi zmieniali wygląd depo tylko pod tym względem ze komuś się znudziło ?Xd
Jestem na niech niech się lepiej zajmą aby więcej osób grało...
Depozyt może być taki jak jest mi to nic nie przeszkadza jak ci się nudzi w City płyń na Exp a jak ci się nudzi w Exp idz na Ev. i tak w koło ; )P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.