View Full Version : szybkie pytanie
Siema.
Czy jak teraz zamówię pacca i wyślę im kasę, to odrazu będę mieć pacca? Czy pacc dochodzi w weekendy?
Drunkusik
16-04-2011, 14:15
Zalezy czy przelewem przez internet czy do banq i przelewem bankowym ;]
Przez internet powinni dac odrazu albo po paru h
A jesli do banq idziesz i wysylasz to pare dni ;/
Nie, nie bedziesz mial od razu.
^Aquilezs^
16-04-2011, 15:48
zalezy od kogo kupujesz, napisz mi gdzie i od kogo to ci powiem w ile go dostaniesz.
Przelewy dochodza tylko w dni robocze :) czyli sobota i niedziela nie co sie rowna = jesli wyslesz wieczorem w piatek to nie dostaniesz pacca w sobote ani niedziele tylko w poniedzialek kolo poludnia.
Przelewy dochodza tylko w dni robocze :) czyli sobota i niedziela nie co sie rowna = jesli wyslesz wieczorem w piatek to nie dostaniesz pacca w sobote ani niedziele tylko w poniedzialek kolo poludnia.
Dzięki, właśnie o to mi chodziło. Czy to jakoś z automatu przyznaje pacca czy oni. I czy w ogóle w weekendy ; )
Reput leci, pozdrawiam ;d
Zalezy u kogo kupujesz :) Wiem ze pacc kody sa z automatu i przychodzi odrazu na twojego e-maila gdy zaksieguja kase na ich koncie. Jest tez mozliwosc kupna przez np PLACE Z ALLEGRO czy cos takiego, i wtedy sprzedwca powinien wyslac odrazu pacca bo mu dochodzi potwierdzenie ze przelew jest w trakcje realizacji ale nie jestem pewien. Jesli kupujesz u resellerow to nie musisz podawac passow a pacc zostaje przez nich przydzielony do konta (oni musza na stronie tibi zalogowac sie i ci przydzielic). W wiekszosci bankow ksiegowanie jest do poludnia a potem do 16. Jesli wysylasz przelew z ING a sprzedwca ma konto w ING i w innym banku to wyslij mu na ING wtedy szybciej powinno przyjsc. Odnosnie ksiegowania kasy poczytaj na oficjalnej stronie banku.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.