Zaloguj się

View Full Version : Odzyskanie postaci

Kocica Knight
17-04-2011, 18:07
Witam, chciałbym odzyskać moja postać lecz nie pamiętam emaila. Hasło do mojej postaci zostało zmienione przez APO. Nie wyrabiałem RK'a i teraz nie wiem czy będę mógł odzyskać moja dawna postać. Czekam na szybką odpowiedź :)

Kaziu Extreme
17-04-2011, 18:17
Napisz do Santano na priv. Poda ci email jesli znasz numer konta;).

Kocica Knight
17-04-2011, 18:24
Napisz do Santano na priv. Poda ci email jesli znasz numer konta;).

Obawiam się, że ten mail jest już usunięty ponieważ w ogóle się nie logowałem na moje stare emaile ;/

KaZeK Banned v1.
17-04-2011, 19:04
Obawiam się, że ten mail jest już usunięty ponieważ w ogóle się nie logowałem na moje stare emaile ;/

To spróbuj zrobić e-mail o takim samym loginie.

Benny
17-04-2011, 19:20
Pisz raport to na pewno Ci udzielą porady.Zobaczą czy Ip takie same i Ci powinni oddać pasy.

Dementor
17-04-2011, 19:20
Musisz się jakoś postarać o e-mail, bo teraz jak zostały usunięte rk to nowe hasła zostały właśnie wysłane na maile, więc popróbuj i jakoś to posprawdzaj. :)

Azonka
17-04-2011, 19:36
Z tego mam rozumiec, ze pamietasz tylko account name oraz nick?

Moze sie uda. Pisz do administracji.

Kocica Knight
17-04-2011, 19:39
Musisz się jakoś postarać o e-mail, bo teraz jak zostały usunięte rk to nowe hasła zostały właśnie wysłane na maile, więc popróbuj i jakoś to posprawdzaj. :)

Niestety nie będę miał tego maila bo jeżeli ta postać ma maila na wp to ktoś mi zmienił hasło do tego maila a jeżeli na o2 to został usunięty ten adres email a ponownie nie da się założyć takiego samego emaila :( Nie wygenerowałem sobie Rk'a znam tylko nick poprzednie hasło numer do konta nic więcej ; / no ewentualnie pocztę na wp moge podać dwa loginy ;/

Nebass
17-04-2011, 19:43
Niestety nie będę miał tego maila bo jeżeli ta postać ma maila na wp to ktoś mi zmienił hasło do tego maila a jeżeli na o2 to został usunięty ten adres email a ponownie nie da się założyć takiego samego emaila :( Nie wygenerowałem sobie Rk'a znam tylko nick poprzednie hasło numer do konta nic więcej ; / no ewentualnie pocztę na wp moge podać dwa loginy ;/

Miałem taką sytuację na 8.42
podałem acc, stare hasło, e-mail. wymieniałem nawet nicki postaci znajdujących się na koncie, ale Mortiis nie zrobił nic, abym mógł odzyskać swoją postać,
Pisałem na pomoc*********.pl

#dementor
nie ma szans =/

Dementor
17-04-2011, 19:44
No jak tak to spróbuj porozmawiać z administracją. Jeśli podasz poprawne dawne hasła i login do e-maila to może się uda. :P

Delorian17
18-04-2011, 18:41
Jedyne co to uratuje Cię to jak będziesz miał takie samo ip jak wtedy.
Bo nr konta też moge do jakiegoś chara sobie wziąść i powiedzieć, że to jest mój char xD
Napisz raport tam się dowiesz wszystkiego :D

Kocica Knight
18-04-2011, 19:51
Jedyne co to uratuje Cię to jak będziesz miał takie samo ip jak wtedy.
Bo nr konta też moge do jakiegoś chara sobie wziąść i powiedzieć, że to jest mój char xD
Napisz raport tam się dowiesz wszystkiego :D

Mam to samo ip kompa jedynie bo ip internetu mi się zmieniło bo się przeprowadzałem ostatnio :) ale napisałem już emaila do Ekipy APO i czekam na odpowiedź :P