PDA

View Full Version : Polepszenie loota z bossów - Master Atom, Minos.

Kapitan Alkohol.
17-04-2011, 22:03
Elos ludzie ! W tym temacie chciałbym zaproponować polepszenie loota z potworów, na których nie hunci się codziennie, a raz na jakiś czas i to nie solo, a w ekipach kilku osobowych. Z Apocalypto leci broszka warta 20kcc, a można go zabic solo na 1400 lvl'u. Natomiast z przykładowo Master Atoma, którego trzeba bić w minimum 2 osoby - 2300+ ek i 2000+ ed leci loot o maksymalnej wartości 3-4kcc. Wielu z Was powie że jeżeli doda się do loota z potworków np pandemke to zwiększy się ilość kasy na servie - jest to błedne myślenie bo kiedy spadnie z potwora item o wartości 20kcc to nie przybywa na servie 20kcc w kasie, bo ktoś za swoją kase musi to kupić więc ilośc ogólnej kasy się nie zmienia.
Reasumując, proponuję polepszenia loota z :
- Devil Atoma - respi się co 10 min, zabije go solo gracz o minimum 2000 lvl - dodać broszkę raz na losowo 100 devili.
- Master Atoma - respi się co 20 min, bije się go w ekipie 2 osób po minimum 2000 lvl - dodać pandemonium armor/burning heart losowo na 70 masterów.
- Minos - respi się co restart, bije się go z blokerem 2700+ lvl i 2 uherów po minimum 1900 lvl - dodać pandemonium armor/burning heart/brooches losowo na 50 minosów.

Na te potworki nie idzie się expic, tylko pohuncic i zarobić. Jeżeli raz na xx godzin spadnie 1 pandemka to nic w porównaniu z tym że co niektórzy co 1 godzine loocą 1 broszke wartą tyle samo co p arm/bh.
Proszę rozważyć tą propozycję i glosować w sondzie ;)

ThoX!c
17-04-2011, 22:12
Jak najbardziej się zgadzam. Propozycja bardzo dokładnie przemyślana. Nie mam nic więcej do dodania, autor zawarł wszystko w swojej wypowiedzi ;D
Pozdrawiam

Kaziu Extreme
17-04-2011, 22:17
Jestem jak najbardziej na tak:). Nie tylko z z tych bossow mogliby polepszyc;). Chyba kazdy boss powinien miec najlepszy loot ze swojej odmiany potwora ale Demodras a dragon lord roznica w loocie w chuj xd. to tylko przyklad ze mogliby cos w bossach pozmieniac. Co do twojej propozycji nie mam zastrzezen zawsze przemyslana i minimum 85% glosow na tak;).

Domcio Old
17-04-2011, 22:22
bardzo przemyslala propozycja ;) jestem na tak jak sie idzie zarobic to powinni tego loota polepszyc troche :)

Hide
17-04-2011, 22:26
- Minos - respi się co restart, bije się go z blokerem 2700+ lvl i 2 uherów po minimum 1900 lvl - dodać pandemonium armor/burning heart/brooches losowo na 50 minosów.

Minos respi się co 1h ;d

A co do tej całej propozycji, to masz całkowitą racje, bo w tym momencie te boss'y są praktycznie nie potrzebne. Jeżeli wiem, że np. na respie zarobie trochę mniej lub tyle samo i jeszcze wbije sobie lv, wybór jest prosty, więc po co one są?
Jestem ZA ;)

Adasik
17-04-2011, 22:26
Zgadzam się. Paradoksem jest lootwanie broszki wartej 20kcc z apocalypto, na którym można siedzieć samemu mając 1500lvl~, a z potworów, na które potrzeba blokera z uherem jest dużo słabszy loot. Jestem na tak.

Karpek
17-04-2011, 22:30
Devil Atom - Myślę, że loot z niego jest dobry i nie trzeba go polepszać... a broszka niech leci tylko z Apocalypto. I tak już prawie w każdym domku na APO jest po kilka broszek... : s

Master Atom - Moim zdaniem Burning Hearth i Pandemonium Armor powinny lecieć z największego Bossa na servie - Minosa. Co do Mastera to dobrym rozwiązaniem byłyby te itemy:

Eagle Shield
Sapphire Armor
Gold Ring
Crystal Arrow

Minos - to co pisałem wyżej. Z niego właśnie powinny lecieć te najlepsze przedmioty:

Burning Hearth
Pandemonium Armor
Magic Sapphire Helmet [?]
No i do tego jeszcze jakieś pierdoły typu softy itp.

Garrebh
17-04-2011, 22:44
Jestem na tak, bardzo fajny pomysł, dobry.

KePuczasta
17-04-2011, 22:51
Co do broszek to rzeczywiście mogło by być ich więcej...
Bo przecież potrzebne, są do ładowania perfekta xD
Bo jak narazie lecą raz na "ruski rok" - tylko z 2-óch na krzyż Apo w dodatku które są non stop zajęte... -.^'

adrian0093
17-04-2011, 23:02
Wszystko ok, ale wydaje mi się, że co do lootu z devila to jedynie można powiększyć kase do 1 - 18sc ponieważ sam siedziałem pare tasków na apo i 20 broszek w sumie więc wystarczy to, że z apo one wypadają XD!

Jestem na tak :P

Lethornek
17-04-2011, 23:43
Pierwszy raz się z Tobą zgodzę ^^

Skoro loot ma być polepszony na main nie zapominajmy o bosach na rooku :>

Splaxor
18-04-2011, 00:02
Jak najbardziej zgadzam się z propzycją. Tylko, że można jeszcze dodać takie items jak napisał Karpek.

Azonka
18-04-2011, 00:07
Swietna propozycja!

Super przemyslana, cudo!
Jak najbardziej na tak.

W koncu po cos te bossy sa.

Lord Szadi
18-04-2011, 06:17
Zgadzam się było by większe urozmaicenie i co za tym idzie zabawa :dTAK

Arad
18-04-2011, 07:07
Jestem na tak. Tylko można by było zmodernizować to trochę:):):)

Cout
18-04-2011, 07:32
Jestem zdecydowanie na tak , bo tak jak napisałeś nie są to potwory do expienia . ;)

Sensimila <3
18-04-2011, 07:35
Zgadzam się, ale z polepszeniem loota, bardziej pasuje mi wersja Karpa.

Carmell
18-04-2011, 07:40
Jestem na Tak .

loot nie jest sprawiedliwy ;d

M4A1
18-04-2011, 07:53
Propozycja bardzo dobra i powinna byc wprowadzona tak jak napisales. Loot z tych potworow jest nijaki i nikt na tym nie hunci bo sie tylko traci czas.

Everlast
18-04-2011, 10:42
Jeżeli mój glos coś wprowadzi to jestem jak najbardziej za ;d narazie nie mam poziomu żeby to ocenić ale jeżeli napisales owy temat to coś musialo ci leżeć pod butem Krystianie XD !

Pozdrawiam Autora.

Legendoos
18-04-2011, 11:49
Jestem za.

Loot z tych potworów jest żałosny z devila można więcej wynieść niż z mastera na którego sie dłużej leci i jeszcze potrzeba sio/uha.
Z omena też mogliby poprawić loota bo jest słaby.

Vinai
18-04-2011, 12:07
Jestem jak najbardziej na Tak ale niech wypadają te itemy które powiedział Karpek

Deads
18-04-2011, 15:47
Hmmm, były już takie tematy. Każdy dobry potwór / Boss ma lot dobry przez jakiś czas. Teraz jest dobrze i nie ma co zmieniać, daleś propozycje taką bo bloczycie za hajs Minosa + Mastera elo

#NIE

Mr Fsza
18-04-2011, 16:08
Im mocniejszy potwór lot powinien być dużo lepszy ;P .
Jak Najbardziej jestem na Tak . ; D

Uebo
18-04-2011, 16:38
jestem na TAK może częstotliwość spadania przedmiotów zmniejszyć ale ogólnie jest KOX

Falk avar
18-04-2011, 16:54
Jak najbardziej na TAK

Gebels (:
18-04-2011, 17:37
Devil Atom - Myślę, że loot z niego jest dobry i nie trzeba go polepszać... a broszka niech leci tylko z Apocalypto. I tak już prawie w każdym domku na APO jest po kilka broszek... : s

Master Atom - Moim zdaniem Burning Hearth i Pandemonium Armor powinny lecieć z największego Bossa na servie - Minosa. Co do Mastera to dobrym rozwiązaniem byłyby te itemy:

Eagle Shield
Sapphire Armor
Gold Ring
Crystal Arrow

Minos - to co pisałem wyżej. Z niego właśnie powinny lecieć te najlepsze przedmioty:

Burning Hearth
Pandemonium Armor

Podpisuję się pod tym, co napisał Karpek. Jak na Master Atoma, jest to za dobry loot :rolleyes:.

Delorian17
18-04-2011, 17:55

Eagle Shield
Sapphire Armor
Gold Ring
Crystal Arrow

Burning Hearth
Pandemonium Armor
Dokładnie Xixe!
Fakt że na takich potworach powinien być zdecydowanie lepszy loot.
Taki 1500 lvl dajmy że posiedzi kilka h i może zloocić kilka brooches, a taki bloker Minosa hefajstosa i motylka.
Jestem na Tak, ale na propozycje Xixe ;)

Rohanek
19-04-2011, 18:09
Albo najlepiej niech dadzą np takie cos ze robisz taska przykładowo na 1000 kingow i za to bossa zabijasz i leci cos fajnego. Tylko zeby za kazdy inny ciezszy potwor był ;p

Elitarny
25-04-2011, 17:04
Na TAK , np: Atoma nie jest łatwo zabic a leci prakcztynie z niego tylko kasa , polepszyc loot to dobry pomysł :D:D

Grapcio ^^
27-04-2011, 07:52
Co prawda nie chodze na te potworki :P Ale bylem kilka razy na Devil Atomie i wiem że takie coś by się przydało.

Jetsem na TAK

John Cena
27-04-2011, 12:55
Zaznaczyłem tak, i nie mam nic do dodania bo zostało to napisane wyżej

Kimus The Master
03-05-2011, 20:07
1000000% na TAK!!
Byłem ostatnio na Master Atom i wypadło mi całe 1sc/sl/56cc