View Full Version : Taski
Jak wiemy taska zdobywa kreatura która zadała ostatni cios. Moim zdaniem lepiej byłoby zrobić aby kreatura która zadała najwięcej obrażeń lub można byłoby zrobić aby tylko gracze mogli zdobywać taski, a nie tak jak jest teraz że potwór dobija drugiego potwora i task przepada.
Zarexoholik?
19-04-2011, 17:33
Za późno na zmiany. Niektórzy zdążyli zabić kilkadziesiąt tysięcy wardów (gz deads).
Jak dla mnie to nic nie wymaga zmian.
Assassin Mateusz
19-04-2011, 17:43
Jestem za opcja "Gdy potwór dobije drugiego potwora to gracz dostaje taska".
Mysle, ze powinni nad tym popracowac juz na poczatku, bo jest to troche denerwujace. :P
Też jestem za tą opcją kiedy potwór dobije 2 potwora to i tak zalicza do taska , bo masz taska na 500 kingow a zanim je zabijesz to mozesz i nawet 100 więcej przez takie dobijanie.
Jasny xD
19-04-2011, 19:06
Wątpię ze przejdzie ta propozycja.
Task dla kreatury która zadała najwięcej obrażeń
Joł !
Nie jest to żadna niesprawiedliwość, ani niedopatrzenie administracji podczas tworzenia tasków. W tej chwili jak powiedział kolega u góry, nie opłaca się już po prostu nic zmieniać, skoro większość graczy zrobiła już taski. Niech wszystko zostanie bez zmian.
"Gdy potwór dobije drugiego potwora to gracz dostaje taska".
Jestem za tym ponieważ to mnie denerwuje ;p Ale chyba jest już chyba nic z tym nie zrobią jak nie zrobli tego do tej pory ;p
Arcano Druid
19-04-2011, 22:04
powinno byc zaliczane za wiekszy dmg ze wzgledu na to ze czasem tzw. "nooby" dobijaja innym potworki...
Nie jest to żadna niesprawiedliwość, ani niedopatrzenie administracji podczas tworzenia tasków. W tej chwili jak powiedział kolega u góry, nie opłaca się już po prostu nic zmieniać, skoro większość graczy zrobiła już taski. Niech wszystko zostanie bez zmian.
Tak, może i ta połowa już zrobiła, ale nie zapominaj, że ciągle są nowi gracze, np. ciągle pytają na game-chacie jaką profesję wybrać, jakie miasto, gdzie expić, co znaczy, że są newbie ;) a serwer jeszcze postoi parę lat więc wymówka, że połowa już zrobiła to żadna wymówka ponieważ niektórzy dopiero zaczynają, więc ja jestem na tak, więcej ciosów, a nie ostatni, bo nooby na prawdę dobijają te potwory.
Mówisz o graczach z wysokim poziomem, a nowi gracze? Np. OTS King - nie masz many żeby dobić na blacku i 2 kingi gina od jednego i za 3 kingi masz 1 taska... Fajnie?
Nie pasuje mi żadna z propozycji :o Wleci ci np. Sarumar na respa i nie złapiesz ani 1 punkta taska, a tak przynajmniej może uda ci się dobić moba :D
Uważam, że nigdy nie jest za późno na zmiany jeżeli są to zmiany na lepsze. Uważam, że powinno zaliczac potworka nawet, gdy inny go dobije.
Co do wardów i APO to nie ma problemu, ale przy Pathfinderach jest juz problem, że jeden dobije drugiego.
Prawie jak Kamil
20-04-2011, 04:52
Zaznaczyłem 'nie mam zdania' . Jest dobrze tak jak jest.
First Boonek
20-04-2011, 06:27
Za późno na zmiany. Niektórzy zdążyli zabić kilkadziesiąt tysięcy wardów (gz deads).
Jak dla mnie to nic nie wymaga zmian.
Ale wardy sie nie dobijaja miedzy soba :]
#t w dupie to mam szczerze mowiac Xd trzeba robic tak, zeby sie dobijalo i tyle :O niech zostanie jak jest :]
Goatee 2.0
20-04-2011, 06:39
Najlepiej jakby zrobili aby w ogóle potwory nie mogły atakować siebie nawzajem. To byłaby najrozsądniejsza propozycja.
Gebels (:
20-04-2011, 08:53
Może i jest to trochę irytujące, ale jestem na nie. Przez dłuższy czas, nikomu to nie przeszkadzało, tylko niektórych "denerwowało". :rolleyes:
KePuczasta
20-04-2011, 10:20
Xel ty jak coś zajebiesz, to jak łysy grzywką o kant kuli xD
Weź pod uwagę, że wyjechałeś z tą propozycja "troszkę"
za późno...
Niech lepiej zostanie tak jak jest... :p
Bo weź pod uwagę, że więszość Graczy ma już 100 pkt z tasków
wiec dlaczego teraz by miało być wszystko zmieniane?!
Każdy powinien mieć na wszystko takie same szanse, wiec raczej jestem
za nie ułatwianiem tej gry aż tak bardzo xD
Lethornek
20-04-2011, 14:53
Niestety na nie, dlaczego ?
Exp sobie np. 1.6k ek na wardach z takim 2.5k+ ed/ms
Nie zabijesz wtedy ani jednego potworka, zapewniam Cię o tym.
To samo na jakiś kingach itp. wbije Ci ms/ed 200 lvli więcej i masz po taskach.
Już późno na takie zmiany
trochę cierpliwości przy wykonywaniu task.
Ale jak to dodadzą
to będzie źle przy robieniu misji na klikaniu przy dobiciu bosów .
więc dlatego jestem na NIE
Jest tak od zawsze.
To by bylo nie fair w stosunku do innych.
Trzeba sie troszke wiecej pomeczyc.
adrian0093
21-04-2011, 17:18
Dla was jest jeszcze za trudno? Ludzie, kiedyś na Ots Kingi biegało się całą ekipą, a jak spadło great axe to każdy gleba ze szczęścia BUEHEHE XD
#t
Jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.