View Full Version : Co kolekcjonujesz ?
Witam, postanowiłem zalozyc temat o kolekcjonowaniu/zbieraniu czegos.
Napewno kazdy z was cos kolekcjonuje moze sie tym pochwalicie ?
moze jakis Opis/zdjecie ?
Ja kolekcjonuje Czapki NEW ERA.
Jak na razie mam 4 ale powoli i bedzie coraz wiecej :)
Kolekcjonuje pieniążki mam ich dużo.
jednogroszowki i kiedys znaczki pocztowe, teraz malo co kolekcjonuje, wlasciwie to nic :confused:
tak jak midq zbieram jednogroszowki xD mam ponad 15 zl ;q
kolekcjonuje tez monety xD mam tam ich sporo. niektore to niecale 100 lat maja xD oczywiscie znajda sie tez zlote monety ;]
Autka HotWheels mam ich spoooroo ;] od 10roku zycia ;p
N-series
22-04-2011, 00:49
kiedyś monety,mam ich sporo , ale teraz nic ;P
Sambo Rasta
22-04-2011, 00:56
opakowania od tabaki :D
kiedys plakaty pilkarzy
bilety z meczow pilkarskich btw jak ktos ma z meczow LM / LE / MS (przed 2010) bilety to pw niezle ceny daje :D
Precision
22-04-2011, 07:11
Kiedyś kolekcjonowałem monety o wartości 2zł. Obecnie nic nie kolekcjonuje. ;)
Jak bylem mniejszy to kolekcjonowalem znaczki, mialem tego troche ale potem oddalem. W 2006 zbieralem naklejki z MS 2006 i laczna wartosc okolo 300zl wyszlo. Wczesniej tez bawilem sie autografy: Kubica, Khan, Solskjer, Bocelii i inne jakies. Teraz juz nic
Τettmeier
22-04-2011, 13:07
Kolekcjonowałem kiepy, wkładałem je pod taki gumolit w siłce, gdzie jarałem. Kiedyś nawet je liczyłem, 124 były zasrańce. xd Zbieram teraz puszki po energy drinkach, mam kilkanaście też. :D
Kolekcjonowałem znaczki pocztowe , oraz monety wojenne ;)
Niegdyś samochody z gumy turbo, jakieś karty dragon balla z kranczipsów i wiele innego szajsu. Obecnie nie kolekcjonuje niczego. I chyba tak pozostanie.
G_R_U_L_I_X
22-04-2011, 13:59
Kolekcjonuje monety razem z rodzicami. Ogólna wartość monet wynosi około 700 zł. Ja dokładam od jakiegoś czasu monety, ale rodzice już od 20 lat prawie zbierają.
Blood Raven
22-04-2011, 21:31
Kolekcjonuje kapsle od piwa, mam ponad 1100 kapsli ;p
Kiedyś łuski po nabojach miałem ich w chuy i ciut ciut , potem miałem zajawkę na wszelakie rodzaje biletów miałem ich ponad 300 a teraz mam zajawkę na takie samochody tzw burago. Mam ich 4 ale gdy mam więcej kasy to sobie kupuje. Bilety jak mam też odkładam sobie.
Swojego odległego czasu kolekcjonowałem wszystko co się da, nie będę wymieniał, bo szkoda czasu. Aktualnie kolekcjonuję bilety z koncertów na których byłem.
Nielegal
23-04-2011, 08:47
kolekcjonuje paragony z tesco ^^
Zarexoholik?
23-04-2011, 11:43
Kolekcjonuję chary, kcc, screeny, tibia.spr, tibia.pic.
Belfus Adri
23-04-2011, 12:49
Pudełeczka od tabaczki mam ich juz troszku :)
Lethornek
23-04-2011, 13:22
Swojego czasu kapsle :D Aktualnie nic :<
Lolipops
23-04-2011, 15:42
Może się wam to wydać dziwne ale zbierałem stare gumy do żucia oczywiście tylko moje,a teraz zbieram paznokcie
Zbierałem stare monety wojenne, aktualnie grosze o nominałach 5,2,1 [25zł i wymieniłem]
Może się wam to wydać dziwne ale zbierałem stare gumy do żucia oczywiście tylko moje,a teraz zbieram paznokcie
Też zbieram gumy do żucia, moje i mojej dziewczyny. Drobne 1, 2, 5, 10, 20, 50 groszy. Długopisy, gumki do mazania, nakrętki od tymbarka, kapsle i zawleczki od puszek po piwie, felgi stalowe, wizytówki, gry ps3, kufle, kieliszki do wódki, tablice rejestracyjne, te wiaderka z kfc po kurczakach, sc i itemy na apo, kalendarze, gazety Polityka, Angora, PSX Extreme.
Nielegal
24-04-2011, 14:46
up@
zinterpertowalem to ze mieszkasz na smietniku xD oczywiscie bez obrazy :D
a jeszcze kolekcjonuje boty do tibi
Azbest on de tour
24-04-2011, 14:49
kapsle/nakrętki po tym co wypiję wieczorem
Koszulki sportowcow z autografami , mam ich kilkanascie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.