View Full Version : None StarLight On Rook
Witam może zauważyliście ,że na rook brakuje "SL".Każdy chce kupić ale nikt nie sprzedaje. Zostało to wywołane po przez duże osłabienie loota z DLR. Planuje aby coś z tym zrobić.
-Usunąć all itemy z DLR i zrobić aby leciala tylko "SL"-dosyć często
-Zwiększyć wypadanie "SL" z Dark Princeski.
tamte tematy przez przypadek napisałem do Delete!
-O wypowiedz prosze graczy z rooka!!! inni nie są brani pod uwage!
Mnie też to zastanawia skoro "Starlight - często - 1".
Vernereq
22-04-2011, 14:19
Trudno. To jest rook, sla nawet nie powinno byc dostepnego, powinien byc rarem, a wy je sobie nosicie normalnie jak na mainie. Nie.
Więcej tematów się nie dało zrobić?!
#Jestem za poprawieniem lootu z Demon Lord Rookera, sam niedawno grając troche na roku zabiłem parę DLR i muszę przyznać że loot nie jest za najciekawszy. Na 30 ciał DLR wypadły jedynie 2x aol i 1 fire axe, a wiadomo że zabicie tego potwora nie jest takie ,,lajtowe"
adrian0093
22-04-2011, 14:20
Dobrze jest tak jak jest, na rooku nie powinno być w ogóle itemu typu Starlight.. Już lepiej gdyby było coś typu blessy na rl :eek:
Lepiej gdyby się ktoś pomęczył i musiał latać po blessy po całej mapie bo przecież, aż tak często się tam nie pada na tym rooku całym :0
#t
Jestem na nie..
Lethornek
22-04-2011, 14:31
@up Adi złodzieju dlaczego Komanowi 700 kcc zajebałeś ukradłeś ?
Nie rozumiem po co się wypowiadają osoby, które nie mają pojęcia o grze na rooku a ich największy lvl to 15 -.-
Z DLR ( kiedyś ) leciało ok, jest to boss nr. 2 na rook i jedyny którego można ( na 400+ lvlu ) samemu zabić, zobaczcie death liste top 10 na rooku... Chyba każdy ma na swoim koncie Demon Lorda...
Więc loot z niego powinien się zwracać, dzis zabiłem 5x DLR ( straty ) 10bp ih, 400 burst arrow, ( zysk ) 3x BOH. Więc chyba coś nie teges :D?
Co do Dark Princess, tylko Fsza ją sam zabije, normalni gracze ( 400+ ) potrzebują conajmniej 2-3 IH'erów, też nie jest łatwo coś z niej wylocić :l
Goatee 2.0
22-04-2011, 14:36
Ty chyba śmieszny chcesz być. Ten SL na rooku jest w ogóle nie potrzebny. Najlepiej jakby był tylko dostępny z questa na DSM/SL.
Knight Lukas
22-04-2011, 14:52
Nolia nie narzeka na loota. Więc chyba jest dobrze :)
A tak serio to jak zwykle coś dodadzą potem zjebią :|
Nie zostawiać tylko SL'a z dość dobrym rate bo potem jego cena spadnie.
Wystarczy zwiększyć loot'a o trochę.
//edit
14:53 Nolia: ***** nic nie leci
14:54 Nolia: zmienili loota
-O wypowiedz prosze graczy z rooka!!! inni nie są brani pod uwage!
Ty nie decydujesz kto jest brany pod uwagę :)
@topic
Napiszę to samo co we wcześniejszych tematach, które założyłeś bez sondy (brawo za umiejętność zakładania tematów)
Częstotliwość wypadania SL'a nie powinna zostać zwiększona, a wręcz przeciwnie powinna być zmniejszona. Za jakiś czas może być tak, że 100 lvl będzie latał z SL'em, ponieważ będzie to item wart 100cc, a co za tym idzie będzie płacz.
Jestem na Nie...
chcesz lota z dla bo cały czas na nim siedzisz. ?
po co ci to jak i tak sprzedajesz po dużej cenie .
Sl leci z Demów, pricesa i Skeleton lord.
daj więcej to ci ktoś sprzeda jak nie masz.
dzięki Demon Lordowi na rooku jest tyle sli w każym domku u kogoś praktycznie
z Dark Prciess rzadko Sl leci? ....
co 4 co 3 pricessy i Sl . cały czas tam ktoś praktycznie jest : )
z Skeletonów Lordów Sl leci bardzo rzadko .
ogólnie po upie ma być więcej demów podobno.
kiedyś sl 1kcc i nikt nie płakał że nie ma.
a teraz Sl 400cc a kasy tyle na Rooku i płaczesz bo mało . ?
będzie lecieć częściej Sl to stanieje do 50cc ;d
tak samo z C legami które przed Demon Lordem były warte około 500cc
a teraz 60??.
Nic nie zmieniać a jak coś to dodać coś mniej wartościowego .
będzie Ani II i nowe questy to zarobisz.
Devorious
22-04-2011, 15:13
Jak dla mnie, to owe amulety w ogóle nie powinny znajdować się na wyspie początkujących.
Także jestem na nie.
Ciasny Wiesiek
22-04-2011, 15:15
A ja jestem na tak :) Ponieważ sam wczoraj padłem i straciłem 4 lvl -.- to jest hmm ~43mln expa i nie piszcie mi , że jestem noobem czy coś bo padłem oczywiście poprzez zlurowaną Dark Princess + 15 dark lordów .....
Co do loota z DLR'a to porażka siedziałem 12h i co do loota to porażka.
Co do leszcza UP " Splaxora " : Dlaczego uważasz , że cena sl'a będzie 100cc ? Jeśli ktoś wylotuje już go to dla siebie zostawi a nie będzie selał .... A tak w ogóle na rooku miałeś 50 lvl i najwięcej się wypowiadasz tylko po to aby sobie posta nabić -.-
Zgadzam się z tobą w 0%
Oczywiscie jestem na nie,Sl powinien być unikalny,a nie jedna osoba 30 sli i tak co drugi gracz..
NIE
Nie, cieszczie sie, że sle w ogóle lecą z potworków kiedyś były tylko z questa i dawali rade. Niedługo na 100lvlu z slami będą latać..
NIE
#down
Stary gdybym chciał to w tydzień siedząc na dlr mam z 10-20 sli a nim padnę 10-20 razy to sporo czasu minie. Tylko sprzedajecie swoje sle gdy macie więcej niż 2 a potem płacz jak się skończą...
Btw Fsza ma największy lvl i jakoś nie płacze o sle..
Lethornek
22-04-2011, 16:04
Zgadzam się z tobą w 0%
Oczywiscie jestem na nie,Sl powinien być unikalny,a nie jedna osoba 30 sli i tak co drugi gracz..
NIE
Wymień mi proszę takie osoby, nikt nie ma nawet 10 :> Fsza ma z 7, Crusader razem z Sasha też coś koło tego i tyle.
Nie, cieszczie sie, że sle w ogóle lecą z potworków kiedyś były tylko z questa i dawali rade. Niedługo na 100lvlu z slami będą latać..
NIE
Kiedyś były na serwie 200 lvle a nie 800 -.-
Co do leszcza UP " Splaxora " : Dlaczego uważasz , że cena sl'a będzie 100cc ? Jeśli ktoś wylotuje już go to dla siebie zostawi a nie będzie selał .... A tak w ogóle na rooku miałeś 50 lvl i najwięcej się wypowiadasz tylko po to aby sobie posta nabić -.-
Ty nie rozumiesz jakie są prawa rynku? Jeżeli jest czegoś dużo to jest to coraz tańsze. Chcesz zwiększenia częstotliwości wypadania SLa i wtedy będzie ich o wiele więcej tak. Chyba, że uważasz, że zwiększenie ilości wypadania SLi zmniejszy ich ilość na serwerze i co za tym idzie ich cena pójdzie w górę? Pozdrawiam Cię Rozwarty Wieśq...
P.S. Miałem dużo większy lvl na rooku.
Pewnie że NIE........
aż tak mało zarabiasz uuuUUU
ostatnio z 2 mies temu też narzekałeś na lot.
. masz sle to sprzedajesz na trade ..
mogłeś nie sellać a zachować dla siebie.; ; ).
i o co ci chodzi....... znów narzekasz ?.
z task będziesz miał kasę a up już niedługo.
nie płacz że nie zarabiasz...
od tego sl przybywa cały czas kasy na rooku. ; ).
Nie można zwiększyć częstotliwości wypadania SLi, bo wtedy będzie ich za dużo i spadną z ceny chyba, że tego oczekujesz... Ja mam odmienne zdanie na ten temat i głosuję na nie.
Sasha Rookslayer
22-04-2011, 17:56
Jestem na NIE.
Loot z DLR jest dobry, ja ciągle na nim siedze i ciągle lootam itemki.
Chcesz SL lootnać? TO Siedz na nim dłużej albo kup odemnie za 600cc ;)
Proste, nie rozumiem po co robisz te Tematy...
Loot jest Dobry z Dlr.
Ty chyba śmieszny chcesz być. Ten SL na rooku jest w ogóle nie potrzebny. Najlepiej jakby był tylko dostępny z questa na DSM/SL.
Zgadzam się.
#t
Ale macie curwa problem! Brakuje wam SL na Rooku!
Facepalm.
Jestem na nie. Starlight na Rooku powinni mieć tylko nieliczni. Bardzo dobrze, że osłabili tego loota z DLR.
John Cena
22-04-2011, 18:10
Jestem na tak,od dłuższego czasu nikt sl nie sella
Zarexoholik?
22-04-2011, 18:30
Moim zdaniem sl powinien wypadać tylko z bossów, a nie ze zwykłych mobów. Lataj w aolu.
Jestem na NIE.
Lethornek
22-04-2011, 20:10
Moim zdaniem sl powinien wypadać tylko z bossów, a nie ze zwykłych mobów. Lataj w aolu.
Jestem na NIE.
Dla twojej informacji DLR ( Demon Lord Rooker ) Jest Bosem który respi się co 20 min :)) :eek: :eek: :eek:
Dark Princess co 30 min i się ją bije ok. 15 min we 3 :> Więc nie płacz że wylatuje z mobów :l
TO MOŻE WYCOFAJMY NA JAKIŚ CZAS NPC OD AMULETÓW NA MAIN BARDZO MNIE INTERESUJE CO BY SIĘ DZIAŁO ? BIEGALIBYŚCIE W AOLU NA NP. 2.5K LVLU ???
LVL SIĘ ODBIJA 2H, NA 400+ SPADA PO 3.5LVLA. KOMU SIĘ CHCE TO ODRABIAĆ ?
Edit:
down
200 może i nie ale zrozum że ( Dawipek: 380 - na aolu, Wściekłe Pięści Węża: 400 - na aolu, Nolia: 440 - na aolu, Specker 460 - na aolu). Dlaczego ? Od wczoraj zabiłem ok. 30 demon lordów a loot: 8x boh, 3 platinum amulet = 11cc
Czy to nie troszke dziwne ?
2x down
Nie przejmujesz się że padłeś ? Tracąc 5sc za SL, przelicz sobie 1cc rook - 100cc main ehh nawet za tyle już nikt nie sprzedaje,
Nie grasz to ZAMKNIJ PYSK DZIECIAKU nie pisz :)
TO MOŻE WYCOFAJMY NA JAKIŚ CZAS NPC OD AMULETÓW NA MAIN BARDZO MNIE INTERESUJE CO BY SIĘ DZIAŁO ? BIEGALIBYŚCIE W AOLU NA NP. 2.5K LVLU ???
Byłoby to idealne rozwiązanie, a wiesz dlaczego? SLe byłyby dostępne tylko i wyłącznie z potworków, a co za tym idzie ich cena poszłaby w górę :)
@topic
Dalej uważam, że SLe nie powinny być standardową ochroną 200 lvli. To nie jest majn!
Courtis53
23-04-2011, 07:38
Dla twojej informacji DLR ( Demon Lord Rooker ) Jest Bosem który respi się co 20 min :)) :eek: :eek: :eek:
Dark Princess co 30 min i się ją bije ok. 15 min we 3 :> Więc nie płacz że wylatuje z mobów :l
Nie porównuj maina do rooka no proszę Cie.. rook w ogóle nie powinien mieć amuletów, no chyba, że tylko te aol'e. Jak padniesz, szybko lecisz do miejsca, żeby odzyskać swój ekwipunek, a takto zero, nic nie leci i w ogóle się nie przejmujesz, że padłeś.
Jestem na nie.
.Vasquez.
24-04-2011, 17:57
I ***** bardzo dobrze, że nie ma dużo sli.To jest rook nie powinno być nic z lepszych items..Kiedyś było fajnie nie było dsm tylu, tych wszystkich itemów co ułatwiły grę na rooku..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.