View Full Version : Wielkanocna Niespodzianka
Chciałbym podsunąć pomysł na wielkanocny event :cool:
http://i54.tinypic.com/2ryko5k.jpg
żeby w najbliższym czasie jakiś Tutor/Gm porwał gdzieś tego zajączka
z ogrodu i gracze by go szukali , kto znajdzie tego zajączka otrzyma
rabbit present (oczywiscie nagroda może byc inna ale taka pasuje na wielkanoc) , zajączek mógłby byc wszędzie , na różnych wyspach , na terenach facc aby nikt nie miał pretensji ze to tylko dla pacc i h lvl'i , małe lvl'e mogły by zarobic pare kcc
gm może też brac w tym udział , pilnował by zajączka i potwierdziłby kto znalazł i zasłużył na nagrode
albo drugi :
http://i55.tinypic.com/25g9ts1.jpg
aby w Chickach zrespiły sie dragon egg (bardzo rzadka szansa na zdobycie)
albo porozrzucać po mapce dragon egg , i kto znajdzie wykona misje bez wydawania kasy
Bardziej podoba mi się szukanie królika :)
Jestem na tak, zawsze coś urozmaici grę. Nad nagrodami bym popracował, ale ogólnie pomysł git.
Lethornek
23-04-2011, 23:10
Też bardziej jestem za pierwszą propozycją, ciekawie by było, low lvle zamiast kupować kcc na allegro by mogli troche zarobić na rabbit present :D
1st R. Boonek
23-04-2011, 23:12
w sumie to samo mozna zrobic z dragon egg, chociaz ktos kto znajdzie zrobi sobie misje :\ albo pare ich powyrzucac na mape i elos... a rabbit present nic nie wart... :C
zaznaczylem nie ale jestem na tak (miss click)
bardzo ciekawe propozycje :D
mysle jednak dadza exp x10 i tyle :c
Obie propozycje mi się podobają. Szczególnie z dragon egg. Będzie można wykonać misję nie kupując jaja :]
Mc Maciek
23-04-2011, 23:39
Na święta zapewne będzie przygotowane coś ciekawego (ja nic nie wiem!) :)
Jasny xD
23-04-2011, 23:42
Ciekawy pomysł ale czy go wprowadzą wątpie.
Bardzo fajny ten pierwszy pomysl!
Popieram i licze, ze wejdzie w zycie.
Domcio Old
23-04-2011, 23:59
fajne propozycje :) takiego eventu juz dawno nie bylo na APO :) By mogli zrobic cos w podobe tego :D
Myślę że ekipa wymyśliła już szybciej coś innego no chyba, że są tak zapracowani eventem i dadzą exp x10...
adrian0093
24-04-2011, 01:02
Wydaje mi się, że oba pomysły są niczego sobie :>
Bardziej szczerze mówiąc podoba mi się ten pomysł z dragon egg, ponieważ jak już ktoś UP sie wypowiedział - nie trzeba wydać kasy na zaliczenie misji ;)
Jestem jak najbardziej na tak.
Przemusiek
24-04-2011, 01:22
Oby 2 pomysły są spoko a to z dragon egg mi się bardziej podoba ^^
Jestem na Tak .!
No no przemyślane ;D Mi się podoba ta pierwsza propozycja, ale chciałbym też drugą i sobie misje wykonać xD
Courtis53
24-04-2011, 01:52
No ja też jestem na tak, ale ten królik to chyba jest czyiś wiesz? ;p Można sobie wykupić zwierzaka i go nazwać do domku ^^ ja bym tego królika nazwał jakoś inaczej - Wielkanocny zajączek czy coś.
ValermanII
24-04-2011, 02:05
"Wielkanocna Niespodzianka"
Skoro to ma być niespodzianka to lepiej będzie, jak do tego czasu nikt nie będzie wiedział co to będzie. Jeżeli ma być jakiś event to administracja zrobi po swojemu. Może Was czymś zaskoczą i rzeczywiście będzie to niespodzianka.
E.Leclerc
24-04-2011, 03:18
Super pomysł cos mogliby w koncu zrobic bo wieje ch**** na tym serwie
Everlast
24-04-2011, 08:14
Dobry pomysl z tym zajączkiem XD urozmaiciloby to w jakis sposób grę. Oczywiście jestem na Tak.
Lethornek
24-04-2011, 08:30
Na święta zapewne będzie przygotowane coś ciekawego (ja nic nie wiem!) :)
Obstawiam Update ! :D
Kosik Czarny 2v0
24-04-2011, 08:40
Jestem jak najbardziej na tak!
Fajne by było czegoś takie poszukać nawet bym się zalogował :))))
Ale jak znam życie bd exp 10 + Upek jakiś wiosenny ;))).
Jestem na TAK za tym króliczkiem :D Bardzo fajny pomysł. :)
Ale myślę, że lepiej by było jakby można było go wrzucić do plecaka lub zabić bo tak to podbiegną dwie osoby i nie będzie wiadomo kto był 1. :s
Zarexoholik?
24-04-2011, 09:34
Lepiej pieska Pitekka i Zareksa! XD
Jestem na NIE, bo to jest Tibia, a nie szukanie zajączka. Chcesz poszukać to znajdź na necie jakieś gry na wielkanoc.
Jesteś nudziażem z bardzo duzym lvl'em i nie widzisz ze na tym servie wieje nudą bo żyjesz tylko expem i pk'owaniem innych, gosciu ... troche wyluzuj :cool:
Nudziarzem jak coś korasie. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dzięki ze popieracie propozycje , wiem ze ekipa jest "zapracowana" i mogli już cos wymyślic ale ja tylko posunąłem swoją :P
Jednak kilka postów skomentuje ;)
No ja też jestem na tak, ale ten królik to chyba jest czyiś wiesz? ;p Można sobie wykupić zwierzaka i go nazwać do domku ^^ ja bym tego królika nazwał jakoś inaczej - Wielkanocny zajączek czy coś.
Wiadomo ze zajączek jest czyjs ale wczoraj z kumplem wlasciciela domku lapalismy go bo uciekl z domku , jednak uciekł nam do miasta i ktos go walnal z exori , jakby bylo juz cos takiego wprowadzone nalezalo by go zrobic npc albo wyposazyc w utamke :P
"Wielkanocna Niespodzianka"
Skoro to ma być niespodzianka to lepiej będzie, jak do tego czasu nikt nie będzie wiedział co to będzie. Jeżeli ma być jakiś event to administracja zrobi po swojemu. Może Was czymś zaskoczą i rzeczywiście będzie to niespodzianka.
Pisałem ten temat gdzies po 12 w nocy to nie chciało mi sie wymyślac jakiegoś super tematu wiec go tak nazwałem. I tak jak napisałem up , podsuwam tylko propozycje :rolleyes:
Lepiej pieska Pitekka i Zareksa! XD
Jestem na NIE, bo to jest Tibia, a nie szukanie zajączka. Chcesz poszukać to znajdź na necie jakieś gry na wielkanoc.
Jesteś nudziażem z bardzo duzym lvl'em i nie widzisz ze na tym servie wieje nudą bo żyjesz tylko expem i pk'owaniem innych, gosciu ... troche wyluzuj :cool:
rabbit present nic nie wart
może dla ciebie nic nie wart , ale dla kogoś 10+ kcc to jest dużo , pisałem wczesniej ze wiekszosć dla lov lvl
i tak wiekszośc kasy pochodzi z allegro to nie ma wiekszego problemu
i jeszcze jedno , jak komuś się nie podoba to niech lepiej nie pisze
Pomysł nie przemyślany powiedział bym wręcz , ze głupi jestem na NIE :(
Gebels (:
24-04-2011, 10:36
Na tak, zawsze jakoś urozmaici taki event grę ;). Bardziej bym był za expem x10 przez cały czas tych świąt :D. Pozdrawiam.
Jestem na nie głupi pomysł a dlaczego właśnie tego zajączka każdy może sobie dorobić i inaczej go nazwać więc nawet jeśli nie był by to zajączek ale Gm by się gdzieś schował a jak już zajączek nie z domku tylko by zrobili z inną nazwą ; D
i nie takie przedmioty jak ty podałeś
Pogromczyni zla
24-04-2011, 10:47
Jestem na tak. Obie propozycje mi sie podobają. Zawsze jakaś forma zabawy jest.
DObra propozycje , obie ;)
Niech tylko to zauwazy ktos z administracji !
Zaznaczyłem tak , pomysł sam w sobie jest dobry , ale pewnie nie zostanie on zrealizowany.
Fajny pomysl :)
Nagroda tez dobrze dobrana,jestem za 1 propozycja ;p
John Cena
24-04-2011, 16:37
Pomysł mi się podoba zwłaszcza ten z dragon egg,jestem na tak
Assassin Mateusz
24-04-2011, 16:47
2 propozycje bardzo mi sie podobaja. Oczywiscie jestem na tak! ; ]
Mi się akurat podoba i jestem Za
.Vasquez.
24-04-2011, 17:51
Mi się spodobała bardzo ta pierwsza propozycja aby gracze szukali zająca a nagrodą będzie Rabbit Present :)
Super ! Male lvl bd mialy szanse zeby zarobic pare Kcc ;)
jestem na TAAK
Może i dobra propozycja, ale zapewne na dniach ukaże się update i to chyba by wystarczyło ;)
Elitarny
25-04-2011, 16:46
Podobają mi sie obydwie propozycje , no cóż moze cos wejdzie w zycie :D:D .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.