PDA

View Full Version : X Factor ?

adrian0093
24-04-2011, 20:32
Co myślicię o tym programie panowie/panie?

Jeżeli chodzi o mnie..
Skład jurorów powinien być na pewno inny, chodzi mi tutaj o tą całą Panne Maje -.-' Była menadżerką kogoś tam i teraz jurorką w x factor - masakra, ona nie ma pojęcia o śpiewie przecież ; / ;D!

Darioo Rooker
24-04-2011, 21:07
właśnie ona najlepsza tam jest ;d

A ten program oglądam tylko dla tego kolesia co spiewał na początku dziwny jest ten świat i Genka Loske który jest zajebisty, i chce żeby wygrał.

Mateusz Soprano
24-04-2011, 21:10
Dla mnie to w ogóle tandetny program tvn-te ruskie ścierwo już nie ma czego wymyślić a jak to się mówi "Tonący brzytwy się chwyta" to zrobili mam talent pod tytułem X-factor. Nawet utalentowani niektórzy uczestnicy. Ada Szulc to fajna laska:D

Haat
24-04-2011, 21:12
Bardzo lubię oglądać programy, w których szanse na zauważenie mają młodzi, zdolni wokaliści. A co do jury, są że są oni bardzo dobrze dobrani. Czesław Mozil - ulubiony

Τettmeier
25-04-2011, 09:49
Nie oglądam, ponieważ z reguły TVN to omijany przeze mnie kanał. Słyszałem, że brat mojego kolegi tam występował, ale nie dostał się do finału, a w półfinale powiedzieli mu "jesteś fajny weźmiemy Cię na pewno" - kolejny przykład na to, że program ten jest ścierwem. :-)

Sweetka
25-04-2011, 10:03
Ode mnie z miasta wystepowal kolo niejaki Michal Szpak czy jakos tak , wyglad pedala , moze kojarzycie.

Lagga v3
25-04-2011, 10:03
Bardzo lubię oglądać programy, w których szanse na zauważenie mają młodzi, zdolni wokaliści. A co do jury, są że są oni bardzo dobrze dobrani. Czesław Mozil - ulubiony

Ja jedynie nie wiem co robi tam wojewódzki :D

Tak samo jak Haat lubię oglądac tego typu programy .

Lolipops
25-04-2011, 10:29
Wojewódzki ratuje sytuację w X Factor ,ale i tak wolę Must Be The Music bo mój znajomy wraz z zespołem dostał się do półfinału.
Zespół "Podoba Mi Się"

Elite Vegox
25-04-2011, 12:27
Ja jedynie nie wiem co robi tam wojewódzki :D

Tak samo jak Haat lubię oglądac tego typu programy .

Wojewódzki jest krytykiem muzycznym ,wiec chyba najlepiej sie zna.

Fajnie sie oglada program dzieki Czeslawowi i Kubie xDD

adrian0093
25-04-2011, 14:48
Dla mnie to w ogóle tandetny program tvn-te ruskie ścierwo już nie ma czego wymyślić a jak to się mówi "Tonący brzytwy się chwyta" to zrobili mam talent pod tytułem X-factor. Nawet utalentowani niektórzy uczestnicy. Ada Szulc to fajna laska:D

Ada Szulc - z mojego miasta XD!

Zarexoholik?
25-04-2011, 15:33
Ja uważam, że jest to taki sam syf jak inne komercyjne programy na TVN'ie. Szkoda czasu, żeby oglądać taki syf. xd

KePuczasta
28-04-2011, 05:23
Ja nawet tego nie nie oglądam, mam zamiar zachować
słuch troszkę dłużej niż do momentu obejrzenia chodź by
jednego odcinka tego... hmmm... czegoś xD
Wielbiciele tego programu nie przyjmą mnie raczej do fun clubu czy coś :p
Pozdro xD ja mam jeszcze coś w głowie i wole ten czas spędzić na bardziej
pożytecznych rzeczach xD
Elton :D

Allow
28-04-2011, 07:23
Jak nie ma nic innego to obejrzę, aczkolwiek nic specjalnego nie dostrzegam w wokalistach z tej edycji.
Uważam, że szanse powinni dać tym którzy tworzą nową muzykę, lub swoje teksty a nie tym którzy wykonują po prostu czyjś utwór.

Deads
28-04-2011, 09:27
Kolejny syf jak ten Must Be The Music, Mam talent, Kuba Majewski Show itp. We wszystkich tych programach ludzie robią z siebie debili, sprawia im to przyjemność XD?

Venarek
28-04-2011, 15:22
Kolejny syf jak ten Must Be The Music, Mam talent, Kuba Majewski Show itp. We wszystkich tych programach ludzie robią z siebie debili, sprawia im to przyjemność XD?

no ty już z siebie zrobiłeś debila, więc sam powinieneś wiedzieć, czy to sprawia przyjemność.

/top; p

Ogólnie lubię X Factor, ale wkurwiają mnie ludzie w stylu pana Szpaka - pozjadał wszystkie rozumy.

Haat
28-04-2011, 15:48
Kuba Majewski Show
Nie wiedziałem, że jest taki program... . Jak już to Szymon Majewski Show.

adrian0093
28-04-2011, 16:26

1. Nie ma takiego show jak Kuba Majewski.
2. To Ty robisz z siebie debila.

palobo
01-05-2011, 17:28
Na mój gust to jury jest bardzo dobrze dobrane:
1) czynny wokalista - Czesław
2) osoba zajmująca się rynkiem muzycznym, która ma największe pojęcie o tym na co jest popyt - Maja
3) dziennikarz muzyczny, który pomimo tego, że na muzyce zna się świetnie, to zawsze z niczego potrafi zrobić show - Kuba
Z resztą żaden z tego typu programów na dobrą sprawę nie ma na celu znalezienia talentu, tylko przyciągnięcie do odbiorników jak największej ilości widzów. Na potwierdzenie słów odsyłam do umów, które podpisuje każdy (zaznaczam KAŻDY) uczestnik.

Pzdr.

Hollow
03-05-2011, 15:54

Lepiej robić z siebie debila w telewizji niż jak Ty Majkel wszędzie gdzie tylko jest to możliwe kretynie.

#
Oglądam ale nie mam jak inni swojego faworyta , nie interesuje mnie kto wygra.

Mów mi królu
03-05-2011, 16:07
Ja tam lubie ten program, śmieszny jest; p
Jurrorzy w miare dobre wybrani !

Zdenio
03-05-2011, 16:11

Ty za to robisz największego debila na tym 4um i nawet wojewódzki Cie nie przebije ;d . _/

#top

Była menadżerką Dody . I to właśnie ona nadaje temu programowi atmosfery i cos ciekawego do niego wnosi , zauważ że w każdym tego typu programie jest jakaś babka pomiędzy kilkoma typami xd .

Kowal'2.0
03-05-2011, 16:34
Co myślicię o tym programie panowie/panie?

Jeżeli chodzi o mnie..
Skład jurorów powinien być na pewno inny, chodzi mi tutaj o tą całą Panne Maje -.-' Była menadżerką kogoś tam i teraz jurorką w x factor - masakra, ona nie ma pojęcia o śpiewie przecież ; / ;D!

Wedlug mnie ona i Kuba to sa osoby ktore powinny tam byc :) nie wiem co robi ten Czesław on nawet smieszny nie jest....