PDA

View Full Version : Wkurzaj?c reklama innego servera

E.Leclerc
25-04-2011, 10:59
Siema. Mam taki problem a mianowicie wszedlem kiedys na jakis ruski server zanim sie polaczylem sciagaly mi sie wszystkie potrzebne skladniki na ten server, kiedy sie z niego wylaczylem to po uruchomieniu na nowo csa mam na ekranie startowym 3 ruskie linki...jak naciskam klawisz ze spreyem to wyskakuje mi reklama servera tego ruskiego. Wie ktos moze jak to usunąc??

Demon
25-04-2011, 11:39
folder steam, steamaps, twoj niczek, cstrike_polish, config.cfg i szukasz linijki z owym bindem na sprayu, mozliwe, ze beda tam tez reklamy [raczej nie XD]

Patryk1551
25-04-2011, 12:12
Znajdź linijkę
bind "t" "impulse 201" i pewnie będziesz miał say coś tam to wystarczy, że usuniesz tego say xd
btw. masz steama 2k5 i nie wiesz jak sobie z tym poradzić ?

E.Leclerc
25-04-2011, 12:24
Znajdź linijkę
bind "t" "impulse 201" i pewnie będziesz miał say coś tam to wystarczy, że usuniesz tego say xd
btw. masz steama 2k5 i nie wiesz jak sobie z tym poradzić ?

Ja na tym steamie wieki nie gralem :P mam go od dawna bo dawno go kupilem i zarejestrowalem ale prawie w ogole sie na tym nie znam :P

@Topic
Dzieki za pomoc :)

@Edit

folder steam, steamaps, twoj niczek, cstrike_polish, config.cfg i szukasz linijki z owym bindem na sprayu, mozliwe, ze beda tam tez reklamy [raczej nie XD]

Czym ten config otworzyc??

Ok juz otworzylem :P