View Full Version : Azbest sie wypali??!?!!?1
Szybki jak szyba
26-04-2011, 15:17
Jest już godzina 15:18 a Azbest nie zrobił kolejnego głupiego tematu. Czy Was też to dziwi? Może największy troll forum się wypalił? Jego wczorajszy temat już zawierał małe stężenie beki a dzi¶ nie napisał kolejnego. Czyżby zabrakło mu głupich pomysłów? A może to kolejna prowokacja i nie napisał głupiego tematu specjalnie, aby cała społeczno¶ć forum my¶lała o nim i pisała nawet bez jego jakichkolwiek tematów? Czy Was również to gnębi? Tyle pytań a tak mało odpowiedzi.
Moze zrozumial jakim jest idiota i zamierza odejsc z tego forum (malo prawdopodobna wersja) albo po jego slabszej formie w ostatnim czasie planuje cos super hiper jeszcze bardziej zjebanego.
Mateusz Soprano
26-04-2011, 15:52
Assasin ty lepiej poogl±daj "Dom Lataj±cych Noży".
Nie pisze bo akurat jest przygnębiony może przeżywa okres levelu ¶redniego.
@down.
haha nie strasz nie strasz bo się zesrasz;d.Bez sprzętu? Mówiłe¶ wi¶laku krakowski że z nożem będziesz.
Szybki jak szyba
26-04-2011, 16:01
@up
ty nie pyskuj bo już za tydzień u ciebie będę i już mówiłem, że będę bez sprzętu.
@top
Może Azbest nam wytłumaczy ; o
Dostal ten dzieciak kare na kompa...i teraz placze ze nie moze trollowac na forum.
Lechista92
26-04-2011, 16:07
Azbest robi update, dlatego milczy tak jak i administracja.. ;)
adrian0093
26-04-2011, 16:14
Albo autor temtu jest kompletnym idiot±, albo chcę być taki jak azbest dlatego zakłada taki temat. Nie gratuluje rozumu :eek:
Szybki jak szyba
26-04-2011, 16:21
Zaraz wejdzie tu pogromczyni zła i napisze pod twoim postem : "100% dla Ciebie oczywi¶cie ;** "
H@H@H@
Ledwo mnie znasz, tyle już masz
planów, jakby¶ wieki mnie znał
siedzimy tu godziny pół
zahaczyłe¶ prawie o ¶lub
wybacz chłopcze, gdy się tak u¶miecham
wybacz proszę- lecz nie na to czekam...
Wszystko, czego dzi¶ chcę
pamiętaj o tym
polecieć chcę
tam i z powrotem
z ramion twych wprost do nieba, do nieba
wszystko, czego dzi¶ chcę
pamiętaj o tym
odlecieć raz
tam i z powrotem
więcej mi nic nie trzeba, nie trzeba
Zapalasz się, słyszę twój szept
"trochę starań i ¶wiat jest nasz"
powiedzmy tak- za osiem lat
adres w bloku i mały Fiat
nie łam głowy, jak ty to uzbierasz
wszystko hurtem możesz dać mi teraz
Wszystko, czego dzi¶ chcę
pamiętaj o tym
polecieć chcę
tam i z powrotem
z ramion twych wprost do nieba, do nieba
wszystko, czego dzi¶ chcę
pamiętaj o tym
odlecieć raz
tam i z powrotem
więcej mi nic nie trzeba, nie trzeba
1st R. Boonek
26-04-2011, 16:43
Nie wiem jak was ale mnie te tematy od dawna juz nie smieszyly, no moze jakby sie rozebral wytaplal w gównie i straszyl ludzi na miescie to bym sie posmial xd
100% dla Ciebie oczywi¶cie ;**
Szybki jak szyba
26-04-2011, 16:53
Dla Ciebie 99% procencikuw <33 ;*
Azbestov wymarł jak zabrali mu jego konto, teraz już mniejsze stężenie beki ale może będzie come back? :(
Dla Ciebie 99.5 PrOcEnCiKuUw ;333 <333333 :*:*;8:*:*:*;*:*
adrian0093
26-04-2011, 18:54
Ahaaaa, a co ma zwi±zanego ze mn± Pogromczyni zla? To, że daje mi 100% w temacie Popularno¶ć (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=44863&page=234) to znaczy, że mam z ni± co¶ wspólnego?
Pierdolnij się w łeb jebany kretynie.
Szybki jak szyba
26-04-2011, 19:20
S±dzisz, że jak jej napiszesz 100% to poruchasz? ;dddddddd
Mateusz Soprano
26-04-2011, 19:20
Rozmowa z azbestem na gg:
http://i55.tinypic.com/avsuv9.jpg
s±dzisz, że jak jej napiszesz 100% to poruchasz? ;dddddddd
rozmowa z azbestem na gg:
http://i55.tinypic.com/avsuv9.jpg
hahahahhahahahahhaha dobra beka xddddddd
Azbest on de tour
29-04-2011, 16:00
A może to kolejna prowokacja i nie napisał głupiego tematu specjalnie, aby cała społeczno¶ć forum my¶lała o nim i pisała nawet bez jego jakichkolwiek tematów?
no
tony od dzisiaj za kare w moim profilu na forum bedzie twoje gg
Szybki jak szyba
29-04-2011, 16:44
Azbest, martwili¶my się. Mamy się spodziewać kolejnych głupich tematów czy odpuszczasz sobie? Dzi¶ jaki¶ noł nejm bez fejmu napisał jaki¶ bezbeczny temad i chciał być Tobom :/
Azbest on de tour
29-04-2011, 16:47
Azbest, martwili¶my się. Mamy się spodziewać kolejnych głupich tematów czy odpuszczasz sobie? Dzi¶ jaki¶ noł nejm bez fejmu napisał jaki¶ bezbeczny temad i chciał być Tobom :/
od dzi¶ staram nakurwiać w dziale muzyka, zapraszam
adrian0093
29-04-2011, 19:09
S±dzisz, że jak jej napiszesz 100% to poruchasz? ;dddddddd
Wycurwiaj na plery prawiczku :(
eloeloeloeloeloeloeloeloeloe
#down
On to zajebi¶cie inteligentne zdanie skierował do mnie kolego - shut the fuck up so.
Azbest on de tour
29-04-2011, 19:30
kto¶ cie pyta o zadnie? prosi żeby¶ się wypowiadał?
#down
On to zajebi¶cie inteligentne zdanie skierował do mnie kolego - shut the fuck up so.
wypierdalaj z tematu o mnie
nie życzę sobie twojej obecno¶ci
Szybki jak szyba
29-04-2011, 20:38
Nadal s±dzę, że i tak NIE poruchasz.
adrian0093
29-04-2011, 20:56
Hehehe, dobra beka z was chłopcy '95 rocznik rozumiem, tak? Jeżeli nie to bardzo przepraszam, takie macie rozumowanie :(
Jak dla mnie, azbest nigdy nie był ¶mieszny i jak widzę, że napisał jakiego¶ posta w jakim¶ temacie, to go nawet nie czytam, zjeżdżam w dół, podobnie jest z Mateuszem Soprano. Płakać z tego powodu nie będę, że nie pisze/pisał, jest mi to obojętne.
Hehehe, dobra beka z was chłopcy '95 rocznik rozumiem, tak? Jeżeli nie to bardzo przepraszam, takie macie rozumowanie :(
no i co za problem, masz cos do ludzi rocznik '95? rocznik jak kazdy inny, zalezy jaki czlowiek a nie z ktorego roku : / wlasnie z ciebie beka teraz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.