View Full Version : Taski v2.0
.Voorlon.
27-04-2011, 15:38
Witam, wiem że jest temat o taskach, ale tylko od lvl 700-900, a co ma powiedziec 1k ek ?
Moja propozycja brzmi tak: aby dodac wiecej tasków, czyli np, na 1klvl ma sie 700 queenow, 400 wise i 300 perf, i do tego dodać te taski co byly od 700-1k tylko do zabicia 2x wiecej potworów, tak samo z taskami 1,5~~, do tych co są na ten lvl dodać taski z przedziału 1-1,5k
Co o tym myslicie ?
Moim zdaniem jest lipa, bo na 1k ek queeny po 2 jest lekki hard, o perfach juz nie mowiac i na wise kończąc.
Zgadzam się z tym Ponieważ Druid i Sorcerer mają najgorzej bo mają mało Hp i trudno jest zabijać takie potworki na tych lv. a bylo by lepiej jak dla każdej Profesji było lajtowo robić Taski a nie ek ma Lepiej...
Grapcio ^^
27-04-2011, 16:00
Zgadzam sie z tobą w 100% 1k ek czasami 2 queeny ledwo a co ma powiedzieć ms/ed na respach vol gdzie niema jak biegać.
Domcio Old
27-04-2011, 16:23
oczywiscie jestem jak najbardziej na tak ...
Taki naprzyklad sorc nie da rady juz 3 quuen na 1k lvl ( no moze da ale naprawde z wielkim trudem) wiec dobrze by bylo jak by pozmieniali te taski od 1k lvl :)
nie wiem która już propozycja na temat tasków xD.
nikt nie powiedział że ma być łatwo.
zobaczycie po upie co zrobią a co nie bo ma być dużo nowych potworków ;d
down
czytaj co napisał Pan Santano
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=90188
a tutaj zobacz co napisał Pan Mortiis
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92477&page=4
7,6 zakończone więc w tym tygodniu Upadate się raczej szykuje ;)
jak się czyta to się wie ;0
^^
Jestem na Tak, sam gram ed i wiem, że czasami na queenach jest za ciężko, bo nie ma jak spierdzielać. Propozycja myśle, że przemyślana, powinno to wejść ;)
PokerowyKoc
27-04-2011, 16:58
nie wiem która już propozycja na temat tasków xD.
nikt nie powiedział że ma być łatwo.
zobaczycie po upie co zrobią a co nie bo ma być dużo nowych potworków ;d
Mr Fsza a co masz jakieś info ?? co będzie na upie ??
A co do tasków to mam takie samo zdanie jak fsza ponieważ nikt nie powiedział że ma być łatwo to jest quest na Ultimate Weapon(pozwala nam wejść) :P
<Magiczny>
27-04-2011, 17:26
Juz tak jest dobrych pare miesiecy i nikt sie nie skarzyl :o
Jestem na NIE, jest dobrze.
Może to tylko ja nie ogarniam, ale na 700 ed/ms ma ciężko ubić np. xxx MSC... 2 solo i więcej nie dam rady. : O
#
Jestem na TAK.
jestem na nie.
knight wezmie wiecej queenow na klate ale mniej wali od ed.
wiec czas jest stosunkowo taki sam :)
Jestem na tak,druidem biorac 2-3 queeny na 1010+ po 1. Bilem 1h po 2.Czesto padalem(nie przez to ze jestem noobem tylko ze to za silne na taki lvl)
Peace.
Lethornek
27-04-2011, 17:49
ED / MS w sumie nawet 2 queeny ma ciężkoo na 1 k lvlu więc powinny zostać dodane jakieś UM / MSC :l
Cursed John
27-04-2011, 17:57
Nie wbiłem jeszcze takiego lev, żeby to sprawdzić (jeszcze ^^), ale jeżeli Wam to pomoże, to absolutnie jestem na tak ;)
Zarexoholik?
27-04-2011, 18:40
Również się zgadzam. Gracze z 1k levelem mają problemy z taskami, a wszystko przez to, że zostały źle dobrane. Mam nadzieję, że przy wprowadzeniu update będzie możliwość wybierania nowych tasków.
Oczywiście, że tak. Na 1,1k lvlu lepiej się expi na msc niż queen. Taski powinny być w szerokim zakresie..
Oczywiscie na tak.
Ulatwi to dosc znacznie gre, poniewaz to co jest teraz to juz przesada.
Tak zle podobierane taski?
1st R. Boonek
28-04-2011, 01:19
Ej dobra wez nie placz.. nie masz obowiazku robic zadnych taskow... nie dawno to wprowadzili a wczesniej tez wyobraz sobie ludzie expili i nic nikomu sie zlego nie stalo
ofc jestem na nie
Przemusiek
28-04-2011, 04:13
No to jest porażka , niech dodadzą jakieś normalne taki typu MSC/UM'y
Nie każda profesja na swoim lvl'u ubije np warda, queena, wiska.
#Najlepiej dodać te nowe potwory do tasków które się pojawią na UPDATE
nie mowcie, ze tylko ed/ms ma trudno, bo np 1,5k-2k sa pathy, a jesli chce sobie je zrobic 1,5k ek/rp to musimy je bic pojedynczo, chyba, ze wam sie chce biegac temple > pathy, bo po 2 mozna expic, ale byle jakie combo i np. ja 1,5k rp splywam
taski sa dobre, bo gdyby byly na wszystkie potwory, to ludzie mieliby XXX pkt, a tak trzeba sie nameczyc
Nie wiem co wam w tym przeszkadza... Ja moim 1k ek spokojnie i bez żadnych problemów robię taska na queeny. Jedyna rzecz w tym przedziale jaka mnie dziwi to 90 Tiger King'ow, po co to? Proponuje zamiast tego dać np. 2k bally.
Elitarny
28-04-2011, 13:51
Zdecydowanie na Tak , jak juz robić taski to opłacane a nie tracic na tym wiecej niż sie dostanie : ))
Jestem na "tak"
Niech zrobią taski dla każdej profesji Opłacalne i w miarę do zrobienia
<loleq>
Też jestem na tak, po za tym Tiger King jest bezużyteczny, bo nie ma loot'a. A skoro jest kingiem to powinen być :D.
uważam że to trochę dziwne 1000 lvl ma do zabicia tyle potworków co ja na 800
ale już nie powinni zmieniać mogą uprościć przy upadate.
Moim zdaniem jest lipa, bo na 1k ek queeny po 2 jest lekki hard
hard to jest jak zasuwam 6oo ek na cod queen biorąc po 3-4 queen (oczywiście full eq + map click) :)
mi to jest tam obojętne xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.