View Full Version : Chada - WGW (INFO)
Poniżej lista utworów znajdujących się na "WGW":
01. Intro
02. Wracam Do Gry
03. Na Tych Osiedlach 2
04. Od Apelu Do Apelu
05. ***** Skurwiel
06. Mam Się Dobrze
07. Rap Najlepszej Marki
08. Dla Mojej Ferajny
09. Trzeba...
10. Ferment
11. Niesiemy Prawdę
12. "L"
13. Czemu?
14. Skłócony z Życiem
15. Rap Zaufania
16. Zrywam z Umiarem
17. Brudne Pożądanie
18. Wszystkiego Nie Najlepszego
19. Tak Na Koniec
http://i54.tinypic.com/rlb61h.jpg
Więcej informacji pojawi się już wkrótce.
Premiera nowego albumu Chady to 27.05.2011 - z tego co napisał na facebook'u.
Czekam :)
Zarexoholik?
27-04-2011, 18:45
Nie przesłucham, a co za tym idzie nie kupię. Wydawanie na siłę i ogólnie nagrywanie na siłę mu nie służy.
swiety mikolaj
27-04-2011, 23:12
Wytwórnia Step Records oraz warszawski raper Chada z przyjemnością oznajmiają zakończenie lwiej części pracy nad płytą WGW (skrót od słów "Wiara Gwarancją Wygranej"). Drugi album Chady wchodzi właśnie w fazę mixów. Oznacza to, że wszystkie potrzebne wokale zostały już nagrane a premiera samego krążka zbliża się nieubłaganie.
Po doskonale przyjętym "Procederze" Chada powraca z całkowicie nowym materiałem. Płyta "WGW" w całości została nagrana w opolskim Kurnik Studio. Jedynie gościnne zwrotki kilkunastu raperów powstały w innych zakątkach Polski.
Gościnnie na "WGW" usłyszymy elitę mainstreamowych raperów, w dosłownym tego słowa znaczeniu. Za wyprodukowanie albumu odpowiada m.in. Dj Creon, RX, DNA, L PRO, Chmurok, Buszu, Fabster i inni. Więcej informacji już wkrótce.
CZEEKAM!!!
Lubie niektóre utwory Chady, lecz dla mnie nie jest on raperem lecz jedynie recytatorem.
Płytke przesłucham, jeśli mi się spodoba to kupie.
Nie przesłucham, a co za tym idzie nie kupię. Wydawanie na siłę i ogólnie nagrywanie na siłę mu nie służy.
Beka z ciebie osle, widać dużo wiesz o tym raperze. Był w więzieniu przez jakiś czas. Dlatego dopiero wydaje WGW, a przesłuchać nie mogłeś bo jej jeszcze na necie nie ma.
#Ja z chęcią kupie gdy się pojawi w Empiku ;)
Azbest on de tour
28-04-2011, 20:20
nagrywanie na siłę mu nie służy.
Wytłumacz (albo niech ktoś mi wytłumaczy) czemu cały czas wydawało mi się, że Chada jest kobietą?
Album bardzo słaby, jednakże liczba tracków świadczy o motywacji poznańskiego rapera. Jednakowoż bardziej sobie cenię jakość od ilości, więc ocena tego dzieła jest dla mnie oczywista.
Nielegal
28-04-2011, 21:00
ej azbest chada jest z warszawy bo byl w "a pamietasz jak"
Wytłumacz (albo niech ktoś mi wytłumaczy) czemu cały czas wydawało mi się, że Chada jest kobietą?
Album bardzo słaby, jednakże liczba tracków świadczy o motywacji poznańskiego rapera. Jednakowoż bardziej sobie cenię jakość od ilości, więc ocena tego dzieła jest dla mnie oczywista.
Po pierwsze oceniasz album jako słaby, nawet jeśli jeszcze nie wyszedł i go nawet nie słuchałeś, po drugie to warszawski raper, a pewnie wydawało Ci się że jest kobietą bo go nigdy nie słuchałeś.
party starter
29-04-2011, 09:42
tyle za on ma racje, chada to kobieta posluchaj sobie tego i nie pierdol
http://www.youtube.com/watch?v=CEeVkjM8h5g 1:43 dla niedowiarkow
@party starter
Pusty jesteś to jest nuta Chady i featurinigiem wjechała Gabi, która jest kobietą, a to że ma taki wers w tej nucie
"Chada puszcza w miasto solo, minęło troche czasu" ( To wers w, którym mówi o solówce Tomka Chady )
Masz tu i zobacz sobie kto to jest Chada - KLIK (http://pl.wikipedia.org/wiki/Chada)
Azbest on de tour
29-04-2011, 15:53
to jest nuta Chady i featurinigiem wjechała Gabi, która jest kobietą, a to że ma taki wers w tej nucie ( To wers w, którym mówi o solówce Tomka Chady )
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/52904-no-rzeczywiscie.jpg
n a j o m i .
29-04-2011, 16:15
Beka z ciebie osle, widać dużo wiesz o tym raperze. Był w więzieniu przez jakiś czas. Dlatego dopiero wydaje WGW, a przesłuchać nie mogłeś bo jej jeszcze na necie nie ma.
On napisał to w czasie przyszłym ;[
topic
czekam na płytkę : )
Kaziu Extreme
29-04-2011, 21:12
Od jakiegos czasu spodobal mi sie styl Chady, a najbardziej 'Czas rozliczen' jesli plyta zajebista jak Reedukacja to ja kupie.
odświeżone informacje o WGW:
Za stronę muzyczną płyty odpowiadają uznani na rynku producenci, jak i nowe twarze, o których niebawem będzie głośno. Tak oto na "WGW" usłyszycie bity od L-PRO (01, 02, 05, 12, 16), DJ Creon (06, 09, 13, 19), Buszu (03,11), Szczur (08), RX (07), DNA (15), Radonis (04), Chmurok (10), Fabster (14), Młody (MD) (17) i Tha Wildwest Production (18). Za gramofony odpowiedzialny jest DJ BRK oraz DJ Element.
Gościnnie na krążku usłyszymy zwrotki od takich raperów jak Eldo, Pezet, Pih, Diox & Hades (Hi-Fi Banda), DonGuralEsko, Sokół, Brahu, Małolat, Jarecki, Ero, Sobota, Hukos oraz Sitek. Oficjalną tracklistę znajdziecie poniżej:
01. Intro
02. Wracam Do Gry
03. Na Tych Osiedlach II (zobacz teledysk) (http://www.youtube.com/watch?v=zNev4yAuibc)
04. Od Apelu Do Apelu
05. ***** Skurwiel (gościnnie: HADES, DIOX)
06. Mam Się Dobrze (gościnnie: JARECKI)
07. Rap Najlepszej Marki (gościnnie: MAŁOLAT) (zobacz teledysk) (http://www.youtube.com/watch?v=CeC31m4_4OM)
08. Dla Mojej Ferajny (gościnnie: ERO)
09. Trzeba...
10. Ferment (gościnnie: SOKÓŁ, BRAHU)
11. Niesiemy Prawdę (gościnnie: JARECKI, HUKOS, SITEK, PEZET, PIH, DONGURALESKO)
12. L
13. Czemu? (gościnnie: ELDO)
14. Skłócony z Życiem
15. Rap Zaufania (gościnnie: SOBOTA)
16. Zrywam z Umiarem
17. Brudne Pożądanie
18. Wszystkiego Nie Najlepszego
19. Tak Na Koniec
Dodatkowo możemy zdradzić, iż powyższa tracklista nie przedstawia wszystkich utworów znajdujących się na płycie... .
Kolejne informacje odnośnie "WGW" i singla "RNM" już niebawem. Tymczasem jeszcze w ten weekend spodziewajcie się trzeciego singla!
ojojojoj po featach patrze ze bedzie totalny rozpierdol XDDD Eldo nawet sie pokazal, nie spodziewalbym sie (:
Tracklista mnie zniszczyła, zamawiam płytę ; o!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.