View Full Version : Polscy m?odociani przest?pcy.
Mateusz Soprano
27-04-2011, 18:41
Nie wiem czy było jak było to na pewno większość z was nie oglądała:
http://www.youtube.com/watch?v=8StWXXotf0w&feature=related
obok są inne części-razem ich jest 3.
@down.
Yhy.
Szybki jak szyba
27-04-2011, 18:46
Było, zrobię z tobą to samo o czym oni mówią już w ten weekend majowy.
Zarexoholik?
27-04-2011, 18:48
Beka z tej patologii. Zakładam, że niektórzy z nich grają na apo. : [
Było.
#niżej
Synu to mówi do ciebie prawny opiekun - to raz. Nieszczęśliwy to jesteś ty - to dwa. Nie wiem co w twoim slangu znaczy 'obracać jak śmiecia', ale ja z takimi ludźmi nie mam do czynienia, pewnie dlatego, że nie zadaję się z patologią. : (
Współczuje ci!
Skryper.!
27-04-2011, 20:22
Beka z tej patologii. Zakładam, że niektórzy z nich grają na apo. : [
Było.
Ale ty synu jestes pierdolniety. To sa nieszczesliwi młodzi ludzie a ty masz "beke"... W sumie taki małolat obraca cie jak smiecia, wiec w oczy nie posmiejesz sie z niego;/
adrian0093
27-04-2011, 21:30
Standardowa patologia rodzinna, nie umieją zapanować rodzice to wychodzą diabły z dzieciaków =]
Tam nie ma mądrych ludzi, z tego, co oni powiedzieli. Młodzi są i tylko kasa i koledzy im w głowie, nic dobrego z nich raczej nie będzie. Mam wrażenie, że już kiedyś oglądałem ten dokument.
Azbest on de tour
30-04-2011, 20:12
0:22 - Grulix
1:00 - Janq19 (ciekawe, czy go pamiętacie xD)
1:15 - chyba Zarex
1:30 - Tony
2:06-2:18 - Ja
tak to bardzo smutne, że zamiast pić po kryjomu - oni nie pili po kryjomu a przy okazji kogoś zabili
Mateusz Soprano
30-04-2011, 21:05
1:30 - Tony
Haha dobre azbest dokładnie ten mnie najbardziej rozśmieszył:D i ten młóody narkoman,ale ten z 1:30 to taki nobek że masakra.
krew mnie zalewa jak widze tych "koxow" ktorzy udaja prawdziwych "dresow".
Old marsi
01-05-2011, 01:02
Wiecie dlaczego w Polsce jest tak duzo mlodocianych przestepcow i mlodych "gangsterow" ?
Powiedzcie mi, co te dzieciaki maja robic ? Zadnych boisk do grania, wszedzie wyganiaja, zadnych silowni a jak jest to chuj wie ile kosztuje i ciagnie ich do kradziezy i do rzeczy jakie robia. Szkoda mi ich, bo w kazdym innym zachodnim kraju czekalaby ich lepsza przyszlosc, tyle.
Polskie prawo jest takie ze grozilo mi od roku do lat dziesieciu za kradziez kilku kostek slomy czy tam siana:D
Nie ogladalem filmiku, nie chcialo mi sie. Musialem sie pochwalic...
Wiecie dlaczego w Polsce jest tak duzo mlodocianych przestepcow i mlodych "gangsterow" ?
Powiedzcie mi, co te dzieciaki maja robic ? Zadnych boisk do grania, wszedzie wyganiaja, zadnych silowni a jak jest to chuj wie ile kosztuje i ciagnie ich do kradziezy i do rzeczy jakie robia. Szkoda mi ich, bo w kazdym innym zachodnim kraju czekalaby ich lepsza przyszlosc, tyle.
Gówno prawda, odsetek przestępstw jest taki sam w krajach zachodnich jak i środkowo-wschodnich. Wina leży po stronie rodziców, widać to po samym sposobie wysławiania się..
Większość z nich, wnioskując po tym co mówią, nie powinna już wyjść na wolność.. Ich resocjalizacja polega na tym, że cały okres jaki tam siedzą poświęcają na wymyślanie coraz to nowszych sposobów na rozbój. Przykład - rudy gość, który 'przekręci' swoją ex i jej nowego faceta.
Beka z goscia co jak ma z "szuflad" 5k to kupuje cukierki i Najk xd
Ale jaki rodzic takie dziecko , proste.
Cytuje koment z YT
KAŻDEGO Z TYCH HEROSÓW ŁĄCZY JEDNO ŻE NIKT SIĘ NIE ODWAŻYŁ SAMEMU KOGOŚ POBIC TYLKO JAK MÓWI KAŻDY Z NICH " Z KOLEGAMI " BO LEPIEJ BIC W 3 NA 1 NIŻ 1 NA 1 NIE ?
Patryk1551
01-05-2011, 19:13
Ale ty synu jestes pierdolniety. To sa nieszczesliwi młodzi ludzie a ty masz "beke"... W sumie taki małolat obraca cie jak smiecia, wiec w oczy nie posmiejesz sie z niego;/
Jacy oni nieszczęśliwi? Większość z nich to jakieś cwaniaczki, które napierdalają grupowo, bo się telefonu im nie da.
#t
Nie lubię oglądać takich filmików, denerwuje mnie takie zachowanie jak koleś opowiada z radością o tym jak on napierdalał bezbronnych ludzi z kolegami.
Mateusz Soprano
01-05-2011, 19:26
Jacy oni nieszczęśliwi? Większość z nich to jakieś cwaniaczki, które napierdalają grupowo, bo się telefonu im nie da.
#t
Nie lubię oglądać takich filmików, denerwuje mnie takie zachowanie jak koleś opowiada z radością o tym jak on napierdalał bezbronnych ludzi z kolegami.
No dokładnie mało tego że z kolegami.Nawet jakby był jakiś gość postawny co umiał by nawalić nawet tych 3 gówniarzy.Ale oni cwaniacy bo z zaskoczenia kamieniem w łeb i nie wstaje a później jak gość bezbronny to robią co chcą kopią leją jak szmatę.Też nie lubię takiego czegoś.
Nikt nie lubi policji z tych tumanów.
Firma(zespół tworzący raz(jeżeli to można rapem nazwać)) wydaje swoją płyte.Na świecie nie ma policji.
1.Płyty nie są sprzedawane tylko kradzione ze sklepów.
2.Żaden członek zespołu nie może nigdzie wyjść bo gówniarze wiedzą że są bogaci i by każdego napadli.
3.Nie mówiąc o ich domach jeśli by się dowiedzieli gdzie mieszkają.
4.Nie ma Policji,więzienia? To jest bezkarność, każdy bije morduje kradnie co chce i kogo chce.
A te cwaniaczki z bidula i inni gówniarze by chcieli by policji nie było.Hah w domu by siedzieli i matka by się nawet bała do sklepu pod domem po cukier wyjść.
Ale cóż wy sobie twierdźcie dalej że Policja jest niepotrzebna i powinno jej nie być.Fakt może przesadza w niektórych sprawach ale nikt święty z nas nie jest i w więzieniu nie siedzą same niewiniątka.
Ja już rzygam takimi ludźmi, akurat mieszkam w Warszawie na Mokotowie, tego typu dresów jest z 10 na każde osiedle. Większość z nich nigdy by nie podeszła do Policjanta i coś powiedziała, że mu nie pasuje a na osiedlu to jeden lepszy od drugiego. Albo biją w 10 osób jednego gościa i wielkie koxy.
Siedzą takie debile na osiedlach co nie mają pomysłu co ze sobą zrobić a jedyna perspektywa na zycie to przestępstwo-wiezienie-przestępstwo-więzienie i do końca ich zycia musisz na skurwieli płacić bo on ani wykształcenia ani chęci do pracy...
Kowal'2.0
01-05-2011, 23:01
Smutne ale prawdziwe niektorzy musza kraśc zeby miec co do garnka wlozyc ;/
Synu to mówi do ciebie prawny opiekun - to raz. Nieszczęśliwy to jesteś ty - to dwa. Nie wiem co w twoim slangu znaczy 'obracać jak śmiecia', ale ja z takimi ludźmi nie mam do czynienia, pewnie dlatego, że nie zadaję się z patologią. : (
Współczuje ci!
Ty w ogole nie masz z ludzmi do czynienia :) jak mozna miec do czynienia z ludzmi skoro nawet na dwor nie wychodzisz i procz kolegow ze skype nie masz nikogo :(
Cytuje ciebie: Współczuje ci!
Oglądałem to kiedyś , i nie mam nic do powiedzenia na ten temat , poprostu patologia.
Szulcyk Aka Esine
05-05-2011, 22:03
Nie każdy z takich osób jest z złej rodziny.
Są osoby z dobrych rodzin i kradną, więc nie gada.
Różne środowiska i każdy łamie prawa.
N-series
05-05-2011, 23:18
oglądałem to jako iż mieszkam w 40tys miescie wiekszosc sie zna i nie ma w mojej okolicy takich brudasów naszczescie
Szulcyk Aka Esine
06-05-2011, 07:25
N-series
U mnie akurat takie cwaniaczki są tylko bekowe.
Nie biją się i nie kradną jedynie palą i podskakują do wszystkich, ale ręki nie podniosą na nikogo z młodszych bo po mnie jakiś 10 latek przylatuje i po mojego brata : ).
U mnie w mieście jest taka patologia, że 1/3 miasta marihuane pali (10tyś osób miasto).
Ja też jestem z tego patologicznego miasta no wiecie : |.
W podstawówce też już takie cwaniaki były jak jeden z nich tylko był sam to całą klasą na takiego czekaliśmy tylko takzw. samosąd która nasza klasa przeprowadziła ok. 40-60 razy w 5-6 klasie podstawówki.
Pozdrawiam jest to dobry sposób na rozj*banie dresów i anarchi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.