View Full Version : Fabu?a ft. Peja & Ewa Prus - Porozmawiajmy.
http://www.youtube.com/watch?v=WFq60QQQm4o
Palę się.
Zarexoholik?
28-04-2011, 17:25
Gaszę się. Jako¶ zbytnio mi się nie podoba, beat sł±bizna, a ewcia - dno. xd
EE tam, jak dla mnie dobry track :(
eeee tam arcu¶¶¶ , to jest choyowe jak paczka gwoĽdzi :rolleyes:
Τettmeier
28-04-2011, 20:00
Co za track, ciary. Takiego wła¶nie kozackiego materiału się po Fabule spodziewam. 'Dzieło sztuki' to był prawdziwy rozpierdol, a to będzie jeszcze lepsze. F do A polskiego rapu klasyk! Zajebi¶cie się jaram każdym singlem i czekam z niecierpliwo¶ci± na płytkę. Peja pojechał zajebi¶cie, a, szkoda gadać, wszyscy na wysokim poziomie. Co za bit!
Azbest on de tour
28-04-2011, 20:03
uważam iż zestawienie personalne w tym tracku nie komputuje się i ten wokal ewy jest chropowaty niczym papier ¶cierny
ps. s±dzę, że peja już j± wyobracał
Rozjebalo mnie w pozytywnym znaczeniu
Lord Szadi
28-04-2011, 20:42
Według mojego gustu nie jest takie złe,jak nudy to wpadnie w ucho.
Czy Ty musisz wszystko hejtowac pajacu pierdolony? Nic Ci sie nie podoba, a sluchasz jakiegos scierwa. Jesli Ci sie nie podoba to prosze Cie nie wypowiadaj sie w tym dziale.
Track dobry, nawet bardzo dobry
Ty nawet tej Ewci nigdy nie słyszałe¶ zapewne o¶le, znawca rapu - Zarexoholik wielki hejter.
#Zajebiste beat, tylko refren troszke słabiutki Zwrotka Peji this is good
Ry¶ku xD
28-04-2011, 22:07
Peji zwrotka kozak , reszta też ok , tylko ta ewa co¶ mi nie pasuje .
n a j o m i .
28-04-2011, 22:27
No fajne, wpada w ucho ;ddd. ale ta Ewcia mi nie pasuje ; no i jak pisz± wyżej - zwrotka Peji good : D
Belfus Adri
28-04-2011, 22:34
¦rednio mi się podoba ten track, widzę że coraz więcej damskich wokali jest w nowych utworach :)
Tumanbuga
28-04-2011, 22:47
F do A polskiego rapu klasyk! Chimera pożera ¶cierwo xD.
Ostry materiał , jaram się jak narazie 3 na 3 pokazanymi trackami. Czekam na MI2 i zobaczymy co dalej. Jak dla mnie Poszwixxx zamiótł kawałek ale reszta jak zawsze na wysokim poziomie , Peja też ładnie , takie kolaboracje z kobiecym wokalem wychodz± zajebi¶cie w przypadku Fabuły. Kur*a , jak dla mnie obecnie najlepsza rap grupa w naszym kraju , chce więcej.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.