PDA

View Full Version : [Gracz] Zabcia by Splaxor

Splaxor
30-04-2011, 01:22
Chciałbym Wam wszystkim przedstawić wywiad z jedną z nielicznych dziewczyn na Naszym serwerze. Jest na pewno znanym graczem. Przez niektórych lubianym, a przez niektórych nienawidzonym. Jedno jest pewne! Na pewno każdy chce się dowiedzieć więcej o Zabci. Serdecznie zapraszam do lektury.

Dementos: Przedstaw się wszystkim czytelnikom i napisz jak masz na imię, ile masz lat i skąd pochodzisz?

Zabcia: Więc tak, mam na imię Kamila lat 20 a jestem ze Szczecina.

Dementos: Czym się zajmujesz w życiu?

Zabcia: Czym się zajmuje hmmm.....ciężko to stwierdzić no ale zajmuje się domem to chyba najważniejsze nie muszę chyba mowić co robię ponieważ chyba każdy zna obowiązki domowe.

Dementos: Uczysz się jeszcze czy może skończyłaś edukację?

Zabcia: Skończyłam liceum i aktualnie szukam pracy.

Dementos: W jakimś konkretnym zawodzie szukasz pracy?

Zabcia: Takiej, w której się dużo nie namęcze :) nie no ale tak na poważnie to najlepiej w sklepie.

Dementos: Jakiej muzyki słuchasz?

Zabcia: Różnej, co mi wpadnie w ucho i się spodoba to tego słucham :) nie mam tak jak nie którzy że tylko hip-hop albo coś tam innego...po prostu co mi się spodoba to słucham....najlepszym stwierdzeniem będzie że wszystkiego po trochu :)

Dementos: Interesujesz się filmem? Jaki jest Twój ulubiony gatunek filmowy? Ulubiony film?

Zabcia: Czy się interesuje oglądam to co lubię. Gatunek filmowy to jak każda dziewczyna romantyczne :) ulubiony film często mi się to zmienia kiedyś to było Romeo i Julia a teraz Zmierzch ( i wszystkie jego części)

Dementos: Czy masz jeszcze jakieś zainteresowania prócz muzyki, filmu i porządków domowych?

Zabcia: hmmm porządki domowe to nie zainteresowanie tylko obowiązek jak się samemu mieszka to nie ma kto ugotować i posprzątać :) ale można powiedzieć że interesuję się zwierzętami :)

Dementos: Czy masz jakieś zwierzątko w domu?

Zabcia: Tak mam świnke morską :)

Dementos: Czy w Twoim życiu jest może jakaś druga połówka?

Zabcia: Tak jestem z chłopakiem ponad 3 lata i razem mieszkamy :)

Dementos: No to serdeczne gratulacje.

Zabcia: A no dziekuje :)

Dementos: Jakbyś miała siebie opisać w trzech słowach to jakich słów użyłabyś?

Zabcia: Ciężko w trzech słowach siebie opisać.

Dementos: Postaraj się :)

Dementos: Na pewno masz jakieś zalety.

Zabcia: Niebieskooka, malutka dziewczynka :)

Dementos: ok :)

Dementos: Może teraz przejdziemy do pytań związanych z grą. Jak trafiłaś na APO?

Zabcia: Kiedyś byłam wielką przeciwniczką tej gry ale pewnego razu chłopaka brat sobie grał i oddał mi postać pograłam miesiąc i się skończyła moja przygoda na tamtej postaci.... a teraz to tak z nudów chłopakowi powiedziałam żeby mi założył postać na stronie.

Zabcia: Ściągnął all i tak zaczęłam grać.

Dementos: Grałaś już na innym OTSie?

Zabcia: Tak, na mazurku ale tylko przez godzinę :)

Dementos: Opisz krótko swoją postać. Jaki ma lvl, skille i mlvl?

Zabcia: Jak na chwilę obecną mam 1386 lvl skile: club-114, sword-121, axe-88, distance-11, shield-128; a mlvl 14.

Dementos: Jest to Twoja pierwsza postać?

Zabcia: Tak pierwsza ale nie jedyna :)

Dementos: Jakie masz jeszcze?

Zabcia: Oprócz tej to jeszcze 2x ek, ms, ed i na rooku.

Dementos: Na RL Tibii mialaś jakieś ciekawe osiągnięcia?

Zabcia: Nie.

Dementos: Jakie są Twoje ulubione miejsca do zdobywania doświadczenia?

Zabcia: Queen na vol :) jest tu jeden resp który mi się podoba i dobrze mi się na nim expi :)

Dementos: Kto na serwerze jest Twoim najlepszym znajomym?

Zabcia: Raczej nie odpowiem na to pytanie ponieważ jest kilka takich osób a nie chciała bym kogoś urazić jak bym pominęła.

Dementos: Co sądzisz o ekipie serwera? Administracji i GMach?

Zabcia: Nic nie sądzę :) tylko nieraz trzeba kilka raportów napisać żeby łaskawie odpisali ale cóż... mają co robić.

Dementos: Przejdzmy teraz do forum. Jaki masz nick na forum?

Zabcia: Zabeczka.

Dementos: Jakie są Twoje ulubione działy, w których lubisz się wypowiadać?

Zabcia: Nie wypowiadam się :) jedynie ss'y wklejam.

Dementos: Który z Moderatorów, Cleanerów wykonuje według Ciebie najlepiej swoją pracę?

Zabcia: A wiesz nie interesuje mnie to zbytnio :)

Dementos: Czy chciałabyś kogoś pozdrowić?

Zabcia: No możliwe że znalazło by się kilka osób:)

Dementos: To masz okazję, aby ich teraz pozdrowić.

Zabcia: hmmm to pozdrawiam: Averion Druida, Don Ja, Niklasa, Maniaczek the best, Xelixa, Tiuso, Angel Blood, Arcona, Dark Monstera, Schadow Lechu i to na tyle:)

Dementos: Bardzo dziękuję za wywiad i życzę udanego poszukiwania pracy i 2.000 lvla na APO.

http://img545.imageshack.us/img545/1164/wywiadfoto.png (http://img545.imageshack.us/i/wywiadfoto.png/)

Magik
30-04-2011, 18:19
Lol, no fajnie. :D Tylko trochę mało pytań, mogłeś ją bardziej pomęczyć. xd
Mały błąd:

Zabcia: Zabcia: Tak jestem z chłopakiem ponad 3 lata i razem mieszkamy :)

Deads
30-04-2011, 18:33
Bez spiny ale małe pytanka, a chłopak na ciebie zarabia czy na pacc? XD

#No fajny wywiad nic nowego się nie dowiedziałem ale lus.
10/10 mogłeś więcej pytań zadać

Mr Fsza
30-04-2011, 18:47
HEH dobry wywiad w sam raz. fajne kolorki dobrałeś . i fajnie się czyta .

FULL ;p. 6/6

adrian0093
30-04-2011, 20:10
Szata graficzna troszeczke nie wchodzi w grę :( Gdybyś zmienił nicki, jakieś podkreślenia, pogrubienia jedynie części pytań etc..
Osoba.. Nienormalna...

Zabcia: Tak mam świnke morską
WARDA DOMOWEGO, ELO

Zabcia: Niebieskooka, malutka dziewczynka
Nie oszukuj samej siebie.

Wywiad oceniam na 4/6 (:

ZaBeCzKa
30-04-2011, 20:10
nie jak narazie rodzice mnie utrzymuja :)

Citko7
01-05-2011, 00:28
Kończąc liceum raczej kierowałbym się na studia lub do szkoły policealnej a nie szukał pracy w sklepie o.O N/c [ Jeśli wiesz co to znaczy ]

Splax trochę mało pytań, wgl sądzę że to Twoja znajoma, bo kogo by obchodził wywiad z Żabcią, lepiej zrób z Frankiem ( nie chce założyć konta na FB ) albo Ernestem. ( Ten to nie wiem czy chce XD ) - Moje czopy.

W ogóle to cześć ; D

@Adi

" WARDA DOMOWEGO "

Spadłem z krzesła w chuj, co rzadko mi się zdarza. XDDDDD

Diabolix
01-05-2011, 00:30
Wywiad słaby. Pytań mało, bez żadnych wprowadzeń. Nie ma sensu robić czegoś takiego "na dowal". Oceniam na 2/10.

Zgroza- 20 lat, dziewczyna, pełno błędów, zero interpunkcji. Bez przesady, jeszcze ta ambicja, żeby zostać sprzedawcą w sklepie. Powodzenia.

ZaBeCzKa
01-05-2011, 01:03
a wiecie co wam powiem??!! tylko tyle... mam gdzieś co o mnie myślicie.... nie znacie mnie, wiec nie oceniajcie:)

Karpek
01-05-2011, 10:50
Już nie było z kim wywiadu przeprowadzić? XD

#t
Wywiad taki sobie. Osoba udzielająca wywiadu najpierw piszę, że mieszka sama, a potem, że z chłopakiem [?] Pytania takie zwykłe, ale dobre. Średnio mi się podobał. 3/6.

Azielu$
01-05-2011, 10:59
Osoba? n/c xdd Chyba na serio nie miałeś już z kim robić wywiadu. ;dd Z Twojej strony wywiad bardzo dobry, z jej strony średni.

ThoX!c
01-05-2011, 11:36
Wywiad bardzo czytelny, choć trochę za mało pytań. Co do osoby też nic nie mam ;p
Pozdrawiam i czekam na następne wywiady ;)

`Arcuś
01-05-2011, 14:27
Nie macie już z kim wywiadów robić, masakra. Ciekawy wywiad, lecz niestety nie mogę powiedzieć tego o osobie z którą go przeprowadzałeś. 7/10. :0

G_R_U_L_I_X
01-05-2011, 14:34
Dementos: Uczysz się jeszcze czy może skończyłaś edukację?

Dementos: W jakimś konkretnym zawodzie szukasz pracy?

Zabcia: Takiej, w której się dużo nie namęcze nie no ale tak na poważnie to najlepiej w sklepie.

Kolejny dowód na to, że liceum to gówno. Nie znajdziesz roboty po liceum. Darmozjada bym na chacie nie trzymał. Chcesz robotę to jak pianka na stacji benzynowej z laptopem na brzuchu. Do pełna żabcio.

Everlast
01-05-2011, 16:02
Wywiad ze strony przeprowadzającego b.dobry lecz ze strony Żabki albo jest malo interesująca albo slabo odpisywala na zadawane pytania.

5/6 XD

Neko^
01-05-2011, 16:19
Jeżeli chodzi o wywiad i jego detale to b.dobry.
Osoby z którą przeprowadziłes wywiad nie skomentuje :mad:

Zarexoholik?
01-05-2011, 17:09
Mylisz się, na serwerze gra dużo dziewczyn, tylko, że udają chłopaków (pozdro jeblicz).

Wywiad może być, kolory bym pozmieniał, bo są oczojebne. xd

Awe
01-05-2011, 17:26
"No no no Zaba zajebiście nawineła, Życiowe i prawdziwe, żeby było wiecej pytań to zajebisty wywiad."

Szkoda ze w grze jest nawina jak mało kto i jak ktoś ma okazje to ją opierdala : >
Dla autora 6/6
Zaba 3/6

Zdenio
01-05-2011, 18:58
Wywiad technicznie jest zrobiony średnio takie 4/6 i zmień te kolory bo dają po gałach . Co do pytań to mało ich było gówno się dowiedziałem . Ogólnie za wywiad daje Ci 4/6 , ale to tylko na zachęte byś się postarał i namęczył na następnym wywiadzie .

ViVuSeK
01-05-2011, 19:10
Ogólnie wszystko jest dobrze zrobione, tylko trochę mało tych pytań.
Kolory też mi si podobają, cóż, wywiad nie jest idealny, ale dam ci 6/6, zrób następne ; )

Soi
01-05-2011, 19:45
Nie znam kobiety, wywiad fajny miło się czytało, nie był długi i nieciekawy jak to zwykle bywają.
Fajne kolorki ;) Ocena: 8/10

Diabolix
01-05-2011, 19:55
a wiecie co wam powiem??!! tylko tyle... mam gdzieś co o mnie myślicie.... nie znacie mnie, wiec nie oceniajcie:)

Będziemy cię oceniać, bo jest to temat, jakby nie było, o tobie. Powiedziałaś nam tutaj o sobie wiele rzeczy, jakbyś chciała, powiedziałabyś więcej. Z tego, co tutaj czytam, to jesteś właśnie taką osobą, którą skomentowałem.

Porażka z ambicjami. 2000 lvl na APO nic ci nie da, tyle czasu na to poświęcisz, a nawet, jakbyś chciała sprzedać postać, to wyjdziesz na tym źle. Jak ja mam takiej osoby nie ocenić? Prawda jest taka, że jesteś gówniarą, która nie dojrzała do życia na własny rachunek, nie wiem, jak "chłopak" z tobą może wytrzymać. Mogę mu, jedynie, pogratulować, chociaż i tak stwierdzę, że jest idiotą (nazwij go, jak chcesz, dla mnie nim będzie, jeżeli ma zamiar utrzymywać ciebie).

Wywiad już oceniłem, mojego zdania nie zmieniam- 2/10 za całokształt.

@Edit

jak wcześniej pisałam mam gdzieś co kto o mnie myśli ponieważ to są zaje.... pixele a nie którzy z was traktują to jak życie normalne.... gówniarą moge być jeżeli ci tak na tym zależy mam to gdzieś pozdro :)

Trochę nie trafiłaś, szkoda. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz grałem na APO, musisz jeszcze postrzelać, może kiedyś trafisz. Jesteś dla mnie gówniarą, ale mi na tym nie zależy. Nie interesują mnie ludzie tacy, jak ty czy inne osoby na tym forum.

Nie wydajesz się inteligentną osobą, więc nie próbuj o mnie pisać, bo ci nie wyjdzie.

TuK!
01-05-2011, 21:06
Dobry wywiad, miło się czytało. 6/6 ;].

ZaBeCzKa
02-05-2011, 01:33
jak wcześniej pisałam mam gdzieś co kto o mnie myśli ponieważ to są zaje.... pixele a nie którzy z was traktują to jak życie normalne.... gówniarą moge być jeżeli ci tak na tym zależy mam to gdzieś pozdro :)

Vinai
02-05-2011, 09:56
Dobry wywiad , nic dodać, nic ująć:D

Farrah
02-05-2011, 10:00

jak bys miala w dupie to bys nie odpisywala dla nobkow ; O srednio mi sie podobal szczerze to myslalem ze zabcia to chlopak ; [ a tu taka niespodzianka ; O praca w sklepie nie jest taka zla zawsze masz breloczki od piwa za free ;S

John Cena
02-05-2011, 19:39
Wywiad mi się podoba tyko trochę mało pytań
.Zaznaczyłem 6

Alvaros
03-05-2011, 12:56
Wywiad dobrze przeprowadzony, pytań jest wystarczająco dużo, tylko sama zainteresowana mogła wypowiadać się bardziej rozbudowanie. Stąd też ten wywiad nie nabrał rozmachu. 5/6

GULICHRUPEK
03-05-2011, 12:56
Wywiad moze byc 7/10 zabcia ci go troche zjeba** xDD Rodzice mnei utrzymuja ^^ dobre "Nie kupie majka bo wole kupic fajki " no i elos :)

Lewy
03-05-2011, 16:16
A ja Ci powiem tak.Gdybyś naprawdę szukała pracy to byś ją znalazła.Istnieje coś takiego jak Urząd Pracy, są oferty pracy w internecie i gazetach.Wystarczy szukać, rozsyłać CV lub chodzić po miejscach pracy i je zostawiać.Ale jak woli się wiecznie w Tibie grać to nawet przez następne 10 lat pracy nie znajdziesz.Trzeba było wybrać ewentualnie studia.Nikt Ci nie zapuka do domu i nie zaoferuje pracy...

Co do wywiadu - ujdzie.Krótko, zwięźle i na temat :)

stoweczka2
03-05-2011, 22:29
Bardzo Dobry Wywiad nie powiem ze doskonały wiec daje 5 pozdrawiam !;)

KePuczasta
03-05-2011, 23:13
Lekkie zagmatwanie w odpowiedziach...
Ale spoko, looz - to tylko stres przed tym żeby jej nikt nie pocisną xD
Pzdr Żabeczko xD

Max 6/6

http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png

Dementor
04-05-2011, 11:05
Wywiad spoko. Jak dla mnie 9/10. :) Przydałoby się troszkę więcej pytań. :)

Przemusiek
04-05-2011, 12:18
wywiad 6/6

Nie pasuje mi tylko osoba z która jest ten wywiad : /

Elitarny
04-05-2011, 12:29
Żabeczka , dobry wywiad : D

Saru
04-05-2011, 23:10
Mylisz się, na serwerze gra dużo dziewczyn, tylko, że udają chłopaków (pozdro jeblicz).

Wywiad może być, kolory bym pozmieniał, bo są oczojebne. xd

Wejdz na skype znią to Ci udowodni :>
Na pewno ją polubisz :)

@Edit
Fajny wywiad :)
I dzięki za pozdro ;p
Błąd - "Shadow Lechu"

Allow
05-05-2011, 08:29

Jeśli masz gdzieś, jeśli Ci nie zależy, to na jakiego wała się wypowiadasz?

Jak wcześniej Diabolix wspomniał, jesteś gówniarą.
Wywiad kiepski, słabe odpowiedzi, dno i glony : ).
Twój poziom rozwoju jest adekwatny do KePuczastej ala [Pkmn]. A zaimponować możesz 13 letnim dzieciaczkom, którzy mają marzenia o dziewczynie która by biła z nimi levele na orc riderach <3333333333 : *********

żałosnym szczylom stanowczo mówimy NIE
żegnam _/

Zemsta Mnicha
05-05-2011, 20:38
dobry wywiad ;D ale ona w nim klamie Look :

Zabcia: hmmm porządki domowe to nie zainteresowanie tylko obowiązek jak się samemu mieszka to nie ma kto ugotować i posprzątać ale można powiedzieć że interesuję się zwierzętami

Zabcia: Tak jestem z chłopakiem ponad 3 lata i razem mieszkamy

FAIL!!!!

Citko7
05-05-2011, 20:59
dobry wywiad ;D ale ona w nim klamie Look :

Zabcia: hmmm porządki domowe to nie zainteresowanie tylko obowiązek jak się samemu mieszka to nie ma kto ugotować i posprzątać ale można powiedzieć że interesuję się zwierzętami

Zabcia: Tak jestem z chłopakiem ponad 3 lata i razem mieszkamy

FAIL!!!!

Może ma psa, kota, żółwia czy inne biedne zwierzątko, którym się interesuje i wraz z czasem przyzwyczaiła się do Niego, tak że myśli iż jest jej chłopakiem? XD

TO TYLKO JEDNA Z WIELU TEZ, PROSZĘ NIE PISAĆ IŻ KOGOŚ OBRAŻAM. NORMALNI WIEDZĄ O CO CHODZI.

ZaBeCzKa
06-05-2011, 01:25
Fajny wywiad :)
I dzięki za pozdro ;p
Błąd - "Shadow Lechu"
oj no przepraszam i tak Cie lubie

Lewy
07-05-2011, 00:10
Co do pracy to dzieciaki niech się nie wypowiadają bo za dużo bajek się naoglądaliście.Zobaczymy w przyszłości jak i niektórzy z Was będą musieli iść do roboty.Żadna praca nie hańbi!.

Xienus o.O
07-05-2011, 18:49
kilka razy rozmawiałem z Zabą na skype...

wywiad fajny 5/6

ale lepiej zrobić wywiad z Kepuczastą ;d

@edit
Boonek podobno zarywa do niej

Lethornek
08-05-2011, 21:10
Ładny wywiad :D
Lethornie 10 / 10 xD

Saru - za pisanie post pod postem jest ban :>

Koka_xD
09-05-2011, 20:15
Kolejna dziewczyna na servie ujawniła się!
----
Dziewczyny, bierzmy się w garść i pokonajmy chłopaków XDD

--
wywiadzik fajny, dużo się o Kamili dowiedziałam.

@Pogromczyni zla
Aha. Miło ..

@Splaxor
Razem Nam się uda ;d

Lord Szadi
10-05-2011, 14:47
Fajny wywiad czytelny wszystko co trzeba 5

Pogromczyni zla
10-05-2011, 14:59
Wywiad niczego sobie, jednak nic nowego się nie dowiedziałam. Mogłeś zapytać czy nocuje na lotnisku. Miałam okazję parę razy z nią "porozmawiać" na skype i dźwięk który słyszałam był bardzo podobny do lądujących/startujących samolotów. Nie żywię sympatii do Zabci.

Kończąc liceum raczej kierowałbym się na studia lub do szkoły policealnej a nie szukał pracy w sklepie
Podbijam oraz życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy mając tak zaawansowane wykształcenie.

nie jak narazie rodzice mnie utrzymuja :)
Ja pierdole, weź się nawet nie przyznawaj. Zamiast wziąć się za siebie grasz w pixele, które Cię rzekomo nie obchodzą. Ręce mi opadają gdy czytam Twoje odpowiedzi. Gubisz się w tym co mówisz. Ogar sto pro, prawda?

Kolejna dziewczyna na servie ujawniła się!
Dziewczyny, bierzmy się w garść i pokonajmy chłopaków XDD
wywiadzik fajny, dużo się o Kamili dowiedziałam.
Po przeczytaniu Twojego posta wjebałam poker fejsa.
http://img841.imageshack.us/img841/4449/pokerfaceo.jpg

Szponek
13-05-2011, 19:17
Spoko. Wszystko jak jak trzeba i na swoim miejscu reput leci :)

Palladyn Zlosci
13-05-2011, 20:28
Ogólnie wszystko ok, fajnie się czyta tylko krótki daje 5/6

Klukos
22-05-2011, 21:31
Wywiad bardzo dobry daje 5/6

Carmell
04-06-2011, 14:01
Moglby byc troche dluzszy ten wywiad ;)

Ale ogolnie nie jest zle.

4/6 ;]

Arczi
01-07-2011, 23:09
Wywiad na poziomie APO. Tyle ode mnie :P

Finarfina
11-07-2011, 12:27
To wkońcu mieszkasz sama czy mieszkasz z chłopakiem? A może twój chłopak to ta świnka morska ;o :eek::eek::eek:
Z Twojej strony wywiad Ok masz plusa bo wszyscy się dzięki Tobie przekonali, że ropucha nie umie zdania składać i trochę się myli w tym co mówi :cool: :p

mtflyfek
13-07-2011, 06:17
No niestety ale tej Zabci nigdy nie zdzierze. Gratuluje wywiadu bardzo dobry i podobal mi sie ale tej dziewczyny nie lubie. Dziekuje ;)