Zaloguj się

View Full Version : Update -.-

Deads
01-05-2011, 17:58
Jak go nie było tak i nie ma, Mortiis ostatnio wypowiadał się w temacie z 8.42 że 7.6 jest gotowe do wprowadzania, że jutro "3dni temu" wprowadzą. jak widać nie ma go dalej.

Santano pisał że będzie 2 miesiące temu, przedłużył go o miesiąc, potem powiedział że ma być pod koniec kwietnia. Dziś jest 1 Maja i dalej nic nie ma ...

Moje pytanie do "Administracji" - Kiedy będzie UPDATE -.-?

Azbest on de tour
01-05-2011, 18:01
że jutro "3dni temu" wprowadzą. jak widać nie ma go dalej.

ty sie w czasie przenosisz? :cool:

fajnie też chciałbym wiedzieć

`Arcuś
01-05-2011, 18:03
Majkelu mój, nie wszyscy są domatorami jak Ty. Update będzie kiedy będzie, czyli na dniach. Proponuję odejść od komputera chociażby na godzinę i spotkać się z kolegami, jeśli ich posiadasz. : /

@Edit

Jak go nie było tak i nie ma, Mortiis ostatnio wypowiadał się w temacie z 8.42 że 7.6 jest gotowe do wprowadzania, że jutro "3dni temu" wprowadzą.

Siema.

$keptikz
01-05-2011, 18:17
Dziwisz sie jak musi cale update zrobic sam?
Sczerze po co jest 20 GMow na serverze jesli tylko 1 max 2 osoby cos robia?
Wzial byle kogo na pozycje to ma pomoc; x
Poczekamy jeszcze miesiac albo do wakacji. Dajmy im czas.
Z 2 strony jest "tak zgrana, madra ekipa" ze zmiany powinny byc co tydzien.

@`Arcuś
No i?
Kazdy mial okres w ktorym gral dlugo. To, ze nie grasz teraz nie znaczy, ze jestes lepszy. Moze z tego wyrosnie a moze bedzie jak zarex.

#Zarexoholik?
Widziales mnie na APO przez ostatnie 2 miesiace? Czyli jednak wychodze z domu;/
No aha i bez komentarza, nie znasz mnie. Moze tylko z bajek ułomnych
Nie rozumiem jak mozna jechac po kims jesli sam lepszy nie jestes.

Deads placze o update co jest uzasadnione bo mialo byc w styczniu a ty placzesz o byle gowno (bany) 20 latku co jest chore.
Nie nasylaj na mnie kumpli ;/ bo ja sie boje ;xxxxxxxxx

#ViVuSek
Przestan. Ile trzeba siedziec zeby zrobic update, 6 miesiecy? Chyba po 20 minut...
I jak zawsze dorobią cos mapy/2 misje.
Kazdy wie ze maja wlasne zycie ale maja tez server.
Jest XX GMów z tego 2 osoby cos robia.
Jest tez duzo ludzi na APO ktorzy zrobiliby update za nich czy to nasza wina, ze wzial byle jakiego pionka zeby stal pod depo?

Dideek
01-05-2011, 18:18
HUASHUAS XD
Skad ja wiedzialem ze taki temat powstanie !
OWNED
#
Czekaj spokojnie,my wiemy ze zyjesz APO,ale na dwor czasem tez sie przyda wyjsc - polecam !

7.6 może poczekać wpierw 8.42.
Czekamy z niecierpliwością.

wpierw?:confused:

Zarexoholik?
01-05-2011, 18:18
Emocje emocje emocje! Prześpij się to może gniew przejdzie. Jak wszystko będzie gotowe to update zostanie wprowadzony, spokojnie. : (

Moze z tego wyrosnie a moze bedzie jak zarex.

A może będzie jak ty.

Refresh
01-05-2011, 18:21
Majkel, wyloncz computer i wyjć s kolegami na pole, jeszeli koleguf posiadash. ;o
@topic
Uptade będzie myślę gdzieś na dniach. Spokojnie. Wszystko nadejdzie w swoim czasie Majki.

Moon Red
01-05-2011, 18:23
Upa bd mieli w ciagu KILKUDZIESIĘCIU GODZIN!! więc nie płacz i exp sobie...

Lolipops
01-05-2011, 18:26
7.6 może poczekać wpierw 8.42.
Czekamy z niecierpliwością.

darkdevil
01-05-2011, 18:30
I po co się czepiacie o ten update.. Skoro tacy mądrzy jesteście zróbcie sami to na własnym silniku oraz mapie i zobaczymy czy będziecie mieli z tym trudności a nie wpierdalacie się w kogoś robotę i krytykujecie..;);)

ViVuSeK
01-05-2011, 18:50
Mówili, nie ma - trudno.
Administracja ( Santano, Tygrys i inni ) ma też własne życie i nie będą "na każde wasze zawołanie". Poczekaj, a doczekasz się twojego Update, bez którego najwidoczniej nie wytrzymasz i wyrzucisz monitor z komputera przez okno. Powiedz, dlaczego innym jakoś to nie przeszkadza?

PokerowyKoc
01-05-2011, 18:53
Tak właściwie to też nie mogę się doczekać up'a ;O
No ale poczekamy pożyjemy.
Pozdrawiam Dobranoc ;o

Malahadus
02-05-2011, 09:51
Upa bd mieli w ciagu KILKUDZIESIĘCIU GODZIN!! więc nie płacz i exp sobie...
NO i nie ma beczka , a tak ze cie zapytam , skad ty ku*rwa mozesz wiedziec? :) , a no zaraz napiszesz 'nie wazne' XD!. No gdzie jest ten uptade ? mial byc do konca tyg jest juz nowy tydzien , a upta jak nie bylo tak nie ma.

Assassin Mateusz
02-05-2011, 10:01
Majki po co Ci update, jak ty tylko wałdy widzisz na apo ?:[
Update bedzie na dniach, a co do przedluzen to trzeba sie przyzwyczajac (grajac na 8.42 jest juz to dla mnie normalne). :)

<Magiczny>
02-05-2011, 10:04
Musisz sie liczyc z tym, ze bledy tez mogly jakies wystapic..
Update bedzie w swoim czasie. Nic nie pozostaje tylko czekac.

Kluczko
02-05-2011, 11:34
I po co się czepiacie o ten update.. Skoro tacy mądrzy jesteście zróbcie sami to na własnym silniku oraz mapie i zobaczymy czy będziecie mieli z tym trudności a nie wpierdalacie się w kogoś robotę i krytykujecie..;);)

Jestem tego samego zdania.

Azielu$
02-05-2011, 11:41
Ponieważ ani ja, ani Tyrgys nie gramy na 8.42 i wyższych wersjach OTS, to ciężko nam się pracuje na tym serwerze, ale postaramy się to zmienić jak najszybciej i mam nadzieję, że to Wy nam w tym pomożecie, pisząc chociażby taki temat jak ten, możemy wiele dowiedzieć się o błędach i o tym co musimy w pierwszej kolejności dla was poprawić na serwerze. Update miał być jeszcze przed świętami na obu serwerach jednocześnie, jednak jak wiadomo zawsze coś znajdzie się do poprawienia przed wprowadzeniem up'a i całość przeciąga się w czasie, dlatego postanowiliśmy, że z racji iż update na 7.6 jest już gotowy, to nie będziemy zwlekać i wprowadzimy go od razu, a update 8.42 w tym czasie będziemy dokańczać, aby możliwe szybko również go wprowadzić.
Mam nadzieję że wykażecie się odrobiną wyrozumiałości i nie będziecie płakać że nie zrobiliśmy jednocześnie dwóch update, osoby posiadające postać na 7.6 będą miały czas na pooglądanie przez kilka dni nowości na 7.6, aby później cieszyć się z 8.42.

Gdzie masz napisane, że 'jutro' wprowadzą? Mortiis napisał, że nie będą dłużej zwlekać, więc pewnie zostanie wprowadzony na dniach. Może po prostu nie ma teraz czasu? ; o

.:Edzio:.
02-05-2011, 11:43
NO i nie ma beczka , a tak ze cie zapytam , skad ty ku*rwa mozesz wiedziec? :) , a no zaraz napiszesz 'nie wazne' XD!. No gdzie jest ten uptade ? mial byc do konca tyg jest juz nowy tydzien , a upta jak nie bylo tak nie ma.

chu.. Cie to boli?

top%

jutro bd. update wiec mordeczki all.

1st_|Tago|_
02-05-2011, 12:51
chu.. Cie to boli?

top%

Pewnie ci Mortiis sms'a wyslal kiedy bedzie ....

PokerowyKoc
02-05-2011, 13:06
Nie rozumiem po się tak wszyscy ciskacie jak gówno w przeręblu.
Jak już pisałem wyżej każdy się nie może do czekać ale takie spekulacje że jutro czy za kilka godzin będzie update są nie potrzebne.
Także moja rada zaciśnijcie pośladki i czekajcie w ciszy!!!
Pozdrawiam Dobranoc:/

Octavious
02-05-2011, 13:09
i wy sie plujecie o upa co sie 3 dni spuznił? pomyslcie co maja powiedziec gracze z 8.42?

Azbest on de tour
02-05-2011, 13:22
pomyslcie co maja powiedziec gracze z 8.42?

to tam są jacyś gracze?

Deads
02-05-2011, 13:31
i wy sie plujecie o upa co sie 3 dni spuznił? pomyslcie co maja powiedziec gracze z 8.42?

nom sie spuznil tylko że się spóźnia o miesiąc wiec japson

chu.. Cie to boli?

top%

Nie wiem skąd posiadasz takie informacje ale raczej są trefne, na Tibie nie wbija ani Santano ani Mortiis.

Pewnie ci Mortiis sms'a wyslal kiedy bedzie ....

MMS'em

Lethornek
02-05-2011, 13:31
Ciężko Ci DAŁNIE poczekać ?

adrian0093
02-05-2011, 13:32
Tak przypuszczałem, że tak kretyńskiego tematu to nawet azbest by nie zrobił, co znaczy, że autore MUSIAŁEŚ być Ty majkelu..

#odp
Update będzie wczoraj :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:

Kapitan Alkohol.
02-05-2011, 14:55
Michale musze Cię zasmucic - nie wiem po co Ci update, skoro questy wprowadzone w nim będą na myślenie, co automatycznie eliminuje możliwośc wykonania ich przez Ciebie.

#top
Do cierpliwych świat należy, kiedyś napewno go wprowadzą, a póki co jest majówka, w miare ładna pogoda - polecam wyjśc na dwór i zobaczyc jaki fajny był update zima -> wiosna.

Helyezze
02-05-2011, 15:03
nom sie spuznil tylko że się spóźnia o miesiąc wiec japson
Pokrako, jaki k#rwa miesiąc???
Na 7.6 były już 4 up'y pod rząd, a na 8.42 ani jednego.
Jakiś śmieszny balans nazywasz updatem??

Top, jak dla mnie to powinni sobie odpuścic serw 7.6 na najbliższe 2 lata i zając się 8,42.

Pozdr dzieciaczki

#down
a myślisz, że dlaczego tutaj gra tak mało osób? 0 updatów, 0 zaangażowania się 0 rozbudowy mapy 0 czegokolwiek

Old-Don Ja
02-05-2011, 15:43
#Up
Ta mogli by sobie odpuścić pod jednym warunkiem ze na 8.42 grało by tyle samo co na 7.6 albo chociaż połowa z tego.
A jak na razie to 8.42 to serwer bez przyszłości.
Co do tematu, co wam się tak spieszy z tym upem? "Powoli, powili, bo się rozpierdoli;C".

Goatee 2.0
02-05-2011, 16:06
Ja na update 8.41 zamknął bym ten serwer. I tak nikt tam nie gra XD

Poczekaj deads jeszcze kilka dni. Na pewno na dniach dodadzą coś nowego na serwer ;s

Artis
02-05-2011, 16:34
Ustalić to co się ma i wtedy działać, a nie takie zwlekanie.

.Voorlon.
02-05-2011, 18:12
I po co się wszyscy wypowiadacie ?
To było pytanie do administracji a nie do graczy ^^

@top
Nie sraj żarem bo dupsko poparzysz i będziesz w tibie na stojąco grał ;/

Lethornek
04-05-2011, 19:58
Zgredek, teraz możesz się cieszyć ze wszystkimi :D :D Upragniony update został wprowadzony.

Patryk1551
04-05-2011, 20:07
Michale musze Cię zasmucic - nie wiem po co Ci update, skoro questy wprowadzone w nim będą na myślenie, co automatycznie eliminuje możliwośc wykonania ich przez Ciebie.

I wszystko jasne ;d
#t
Cierpliwości człowieku, oni nie siedzą 25h dziennie przed kompem jak ty, to wiadomo, że up może być spóźniony lub opóźniony coś jak ty ;d

Krsix
04-05-2011, 20:10
Kilku dniowe opóźnienie i już się srasz na forum. Polecam wyjść na dwór.
Na 8.42 Update miał być w Grudniu 2010r. :*** To jest opóźnienie.
Już dodali, ciesz się masz co rozkminiać.