View Full Version : Loot z najsilniejszego potwora.
Cześć,
od razu przejdę do rzeczy.
Więc, loot z potwora o nazwie Minos jest żałosny. Dziś, zabijając go, uwaga lootlśmy aż 1sc, blue motylka i hefajstos hammer'a! Czyż to nie przegięcie? : D Trzeba tam iść około godziny, czas, w którym się go zabija to średnio 25min +/-, a loot zazwyczaj trzeba dzielić na trzy osoby.
Jak dla mnie jest to porażka, minimum z tego potwora powinno lecieć 5kcc w samej kasie, a nie..
No widzisz,a dla mnie to nie jest porażką
Mało Ci kasy?
Nara !
Według Ciebie to jest mało? nie róbmy z APO drugiego Mazurka. Niech zostanie tak jak jest.
No widzisz,a dla mnie to nie jest porażką
Mało Ci kasy?
Nara !
Jakbyś miał większy lvl niż 1k to byś pisał inaczej. Nie byłeś nigdy na żadnym bossie, więc zamilcz.
#t
Jestem na tak, skopiuje tutaj moją wypowiedź dotyczącą loota z Minosa z innego tematu:
Minos - to co pisałem wyżej. Z niego właśnie powinny lecieć te najlepsze przedmioty:
Burning Hearth
Pandemonium Armor
Magic Sapphire Helmet [?]
No i do tego jeszcze jakieś pierdoły typu softy itp.
Zarexoholik?
01-05-2011, 18:50
Śmieszna sprawa, bo czasem spadnie prawie 5kcc + hammer + 3 motylki. Nigdy nie miałem sytuacji, że spadło nm poniżej 15 sc. Zresztą jak ci przeszkadza z niego loot to może nie zbieraj? Mogliby dodać jakieś itemy typu: soft boots, winged helmet, crystal arrow i sporadycznie pandemonium armor.
PokerowyKoc
01-05-2011, 19:01
Hmm jeszcze faktycznie nie byłem na żadnym bossie na tym ots'ie ale jeżeli naprawdę loot jest kiepski to trzeba go poprawić :p
Dobra tak jak pisał "Karpek" a mianowicie ten temat był już poruszany w dziale propozycje :O
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92640
Pozdrawiam Dobranoc :/
Co ??
Primo- bierzecie kase od ludzi za bloczenie minosa wiec z samego tego wpada wam niezła kaska ( nie wiem ile bierzecie ale myślę, ze pow 5kcc)
Secundo- Loot w cale nie jest zły, bierzesz 5kcc +2kcc loota= 7kcc na 2 osoby (bloczące) wychodzi po 3,5kcc, mało? nie licząc sprzedaży motyli.
Jest też możliwość, że 5kcc block 5kcc loot i jesteście po 5kcc na łebka +motyl/e.
Loot jest dobry, bez przesady nie trzeba nic zmieniać.
Kasta :*
01-05-2011, 19:26
Lot na APO w ogóle jest pomieszany, tak samo jest na rooku, z bosów słabiej leci niż ze zwykłych potworów...
No miałeś widocznie pecha, a co do lota to tak, jest ewidentnie słaby ;/
Jak wiecie ostatnimi czasy pomagam w wykonaniu misji na dobicie Minosa i stwierdzam ze loot jest dobry moze i raz spadnie 1sc ale nastepnym razem moze spac nawet 4kcc !!!! Mysle ze dla ekipy max 4 osobowej to powinno wystarczyc i na dodatek z kazdego Minosa leci Hefajstos Hammer ktorego da sie sprzedac na szybko za 2kcc ;) Oczywiscie plus kasa za czyszczenie.
Moim zdaniem nie trzeba nic zmieniac.
Lolipops
01-05-2011, 19:54
Masz rację loot z bossó jest żałosny szczególnie że trzeba go dzielić
Co ??
Primo- bierzecie kase od ludzi za bloczenie minosa wiec z samego tego wpada wam niezła kaska ( nie wiem ile bierzecie ale myślę, ze pow 5kcc)
Secundo- Loot w cale nie jest zły, bierzesz 5kcc +2kcc loota= 7kcc na 2 osoby (bloczące) wychodzi po 3,5kcc, mało? nie licząc sprzedaży motyli.
Jest też możliwość, że 5kcc block 5kcc loot i jesteście po 5kcc na łebka +motyl/e.
no ok, a jak nie idą bloczyć? to wtedy jest już kiepsko ;/ więcej to zarobie na path niż na tym minosie.. zwiększyć tego loot'a i bd dobrze
no ok, a jak nie idą bloczyć? to wtedy jest już kiepsko ;/ więcej to zarobie na path niż na tym minosie.. zwiększyć tego loot'a i bd dobrze
Czy Cie ktos zmusza isc na Minosa ?? Ja tam tylko chodze zeby komus pomoc w misji :) Z LOOTEM JEST WSZYSTKO OK
Z każdym potworem tak jest. :c Dzisiaj poszedłem sobie na Devil Atoma i z jednego spadło 8sc, a z drugiego 1. Myślę, że z Minosa mogłyby lecieć wh, softy, c arrow i bardzo rzadko itemy od Santorr'a [pharao sword, ripper lance, crystal wand]. Hajs niech leci tak jak teraz. ;s
Kimus The Master
03-05-2011, 19:59
Też mnie to denerwuje że tak słabo leci!! Zwiekszcie loota z Minosa!!
NaPółEtatu
03-05-2011, 20:28
gdyby nie fakt, ze ekipy biora hajs za blokowanie minosa to byloby do dupy, a tak to elos ;[
Lord Szadi
03-05-2011, 20:49
No może i tak powinno lecieć co najmniej 20 sc z jednego jak na miniona może iść bloker 1,2k i jak ma szczęście ma z lota ok.20kcc a z minosa 10kcc+ to jest według mnie bardzo niestabilne.
Domcio Old
03-05-2011, 22:02
to jest poprostu APO ... mortisowi przeszkadz ze jest duzo kasy na servie... choc to tylko tibia i powinno sie grac dla rozrywki a nie ciagle cos krytykowac... Mortiis nie powinnien zwracac nawet uwagi ze jest duzo kasy... bo przeciez ta kasa jest dla graczy a nie dla niego ....
a co do tematu tego loota powinni poprostu powiekszyc
ZGADZAM SIE Z PANEM UP
Co administracje obchodzi ile kasy na servie ? Jest dla nas.
Po 2 cały czas mniej mniej chcą. Przychodzi uptade, walną wardy że leci po 30 cc z każdego i już cała praca w dupe... A potem zmiany i reszta na minusie.
nie róbcie z apo mazurka ;s.
Jestem na NIE!
Można dodac do loota softy i wingeda, a nie cudujecie z p armami etc.
1st_|Tago|_
04-05-2011, 09:31
No może i tak powinno lecieć co najmniej 20 sc z jednego jak na miniona może iść bloker 1,2k i jak ma szczęście ma z lota ok.20kcc a z minosa 10kcc+ to jest według mnie bardzo niestabilne.
Pomyliles potwory sobie w głowce.
Dementor
04-05-2011, 10:52
Ja oczywiście jestem za powiększeniem loota. :) Jak na takiego potwora to jest z niego naprawdę za słaby loot... :)
Przemusiek
04-05-2011, 12:23
Powaliło cie ? To tam cały czas ekipy by siedziały dla loota -,- OGARS
Lethornek
04-05-2011, 19:51
To samo się tyczy rooka jak i maina :>
Zarówno Minos, Master atom jak i Dark Princess i DLR <<< Nawet się nie opłaca na nich siedzieć...
Mało ? Wiadome że się namęczyliście ale to jednak macie coś z tego.
Po kilka kcc na łebka.
Turok Rookslayer
24-07-2011, 09:09
Oczywiście, że nie. Jeszcze mało Wam kasy ? 0.o
Jak Ci mało kasy to zamiast na Minosa idz na Pathfindery :rolleyes:
Oczywiście jestem na NIE bo i tak jest od zajeba*** kasy :confused:
First Time
24-07-2011, 09:32
Mozna by bylo dodac 1-2kcc w samej kasie nie wiecej, no chyba nie powiesz, ze na 1.5k+ lvlu nie zarobisz dobrze.
John Cena
24-07-2011, 09:49
Mało wam jest już kasy,apo i tak ma za dużo kcc a wy myślicie żeby mieć jak najwięcej jestem na nie..........
Z jednej strony sam wiem ze mogli by lekko polepszyc loota ,i nie przesadzac , bo puzniej jest placz ze za duzo kasy na serwie..
Mimo wszystko jestem na tak.
Chyba zły dział.
Szczerze, to może leciutko zwiększyć loot'a można, i dodać tak jak mówili użytkownicy do loota jakieś softy itp.
Turok Rookslayer
24-07-2011, 11:04
Chyba zły dział.
Szczerze, to może leciutko zwiększyć loot'a można, i dodać tak jak mówili użytkownicy do loota jakieś softy itp.
Można dodać np. c arrow, softy, post office hat, wh ...
Ciasny Wiesiek
24-07-2011, 11:09
Chcesz zarobić idź na Wardy albo pathy -.- minos nie jest od kampienia na nim całymi dniami -.-
stoweczka2
24-07-2011, 11:21
Dobry jest loot nie ma co zmieniać nie kazdego by kreciło jak zarobia na bossie tyle kasy załosne
Master Maniek
24-07-2011, 12:17
Jest w sam raz a nawet za dobrze :(. Motylek i hammer spoko ale hajs? :eek:
Sasha Rookslayer
24-07-2011, 14:35
Z Bossów Rooka: Dark Priestes i Demon Lord Rooker, też kurw* gówo wypada, bo Administracja zmieniła loota, a jeszcze mówi, że ktoś ma pecha, siedzie na tym Syfie czy. DLR juz 17 Godzin i żadne Fire axe, Sl (gdzie leci często) dsm, c legi tylo jakies Gsy i Aole, tak samo z Dark Priestes bije się ją kurw* z 20 minut z ekipą i jeszcze chu*a leci....
aha zawsze wam mało xD kiedyś wcale nie było takich npc jak spider/allo/sonia tylko jak dodali te npc to od razu na servie tyle kasy ; )
przecież jak znów będzie lecieć coś z każdego do będzie znów za dobry lot więc dobrze jest
Uzumari xD
24-07-2011, 20:28
Już sie wypowiedziałem w temacie na rook'u. Więc tutaj też musze..
Słaby loot ? Kiedyś go nie bylo, nie było zadnych amuletów, i się grało! Kasę się zdobywało.. teraz jak widzę ten weapon za 450kcc to myśle z dupy idzie tyle kasy wziąśc.. kiedyś 100kcc i to było dużoo..
Pozdro. Aaa lot ZMNIEJSZYĆ!
Co ??
A jak nie biorą od łepków kasy bo idą z kumplami na loota tylko:confused:
Po 1-2kcc na osobe??:confused: Mnie to dziwi że zwłaszcza na większych lv to się nie opłaca:mad: Zwiekszyc kaske i można dodać te softy, winged i c arrow:o
Elitarny
29-07-2011, 12:15
Nie polepszac , jak CI sie nie podoba to nie chodz na minosa ;)
Widocznie tylko raz ubiłeś Minosa na misji do uw i panikujesz..
ubij więcej niż 5x a zobaczysz że loot jest zajebiści* dobry..
Takanori~
01-08-2011, 14:48
Powiem ci tak... Na twoim lvl mozesz chodzic i huncic co tylko zechcesz ... Fakt trzeba na to zapracowac, albo wydac troche zl, ale tak jak padla propozycaj msh ? Jakies pandy czy cos ? Ludzie ogarnijcie sie wtedy ceny tych przedmoitow byly by zalosne... Domki cale setow, klapy i innych pierdol... I tak apo moim zdaniem lekko przesadza...
Lethornek
01-08-2011, 17:46
Kiedyś chodziłem z Szymkiem nie raz, loot nie był taki zły, raz Ci poleciał 1sc i płacz...
<Magiczny>
01-08-2011, 18:00
Ty chcesz jednego zabic i miec juz pandemke? Loot jest wystarczajaco dobry, wiec jak ci sie cos nie podoba to go nie zbieraj albo spierdalaj na mazurek.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.