View Full Version : [HOT] FABU?A - MADE IN 2 | prod. Poszwixxx | OFICJALNY TELEDYSK | HD [/HOT]
swiety mikolaj
02-05-2011, 22:45
FABUŁA - MADE IN 2 | prod. Poszwixxx | OFICJALNY TELEDYSK | HD
Premiera drugiej płyty FABUŁY została zaplanowana na początek czerwca a już dziś wytwórnia STEP RECORDS oraz białostocki zespół mają przyjemność zaprezentować Wam kolejny teledysk, który tym razem powstał do tytułowego utworu "Made In 2".
http://www.youtube.com/profile?feature=iv&annotation_id=annotation_752094&user=FabulaFrontVideo#p/u/0/_sQQtRtahNo
Jak dla mnie, konkretny kawałek.!
Teledysk tez niezły pozdro.
xd
Coś zajebistego! jaram się nieziemsko tą płytą. Teledysk średni, mało ciekawy. :0
Mów mi królu
02-05-2011, 22:54
Bardzo mi się podoba, teledysk też nic strasznego !
Czekam na płytkę
Białystok!! :D
#zajebisty teledysk ;)
Kowal'2.0
03-05-2011, 11:54
Jakos pierwsza czesc tego kawalka podobala mi sie bardziej no ale to rzecz gustu :)
Niuchacz
03-05-2011, 12:21
Kawałek zajebisty, jaram się !
Zarexoholik?
03-05-2011, 19:24
Dno i glony, pewnie dlatego, że wieje komercją. Wszystko pod publikę!
Τettmeier
04-05-2011, 15:17
Dno i glony, pewnie dlatego, że wieje komercją. Wszystko pod publikę!
haahhahahahaha
topic
No, poezja. Ja już wielokrotnie tutaj pisałem że jaram się Fabułą, to jest raczej jasne. :) Podziwiam chłopaków za przywiązanie do miasta, osiedla, ja takowych cech, jeśli można to tak nazwać, niestety nie posiadam, a chciałbym. F do A!
swiety mikolaj
09-05-2011, 17:02
haahhahahahaha
topic
No, poezja. Ja już wielokrotnie tutaj pisałem że jaram się Fabułą, to jest raczej jasne. :) Podziwiam chłopaków za przywiązanie do miasta, osiedla, ja takowych cech, jeśli można to tak nazwać, niestety nie posiadam, a chciałbym. F do A!
Musiałbyś byc bardziej wbity w tak zwany 'pół światek' twojego osiedla.
Wtedy zrozumiałbyś dlaczego chłopaki są tak przywiązani do BSTOKA.
Tak jak ja do Opola;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.