View Full Version : MAD - misja npc <ROOK>
Maciek Diablik II
03-05-2011, 09:37
Mam taka propozycje, nie wiem czy dobra, ale mysle ze kto gra na rooku to sie zgodzi. Mianowicie, u Mada zeby wykonac misje trzeba sprzedac items warte 25k cc (tak jest na mainie). Proponuje aby na rooku zmniejszyc to jedno 0, czyli i tak bedzie bardzo trudno, bo items na rooku do mada 2,5k cc to sporo ale jest to realne ;) Co wy na to?
<Magiczny>
03-05-2011, 09:38
Za niedlugo bedzie update i beda tam zrobione misje na klikanie oraz npc, wiec wstrzymaj sie jeszcze z ta propozycja.
w sumie dobra propozycja ale wtedy bo tak by się też zmieniło na main chyba że inne npc.
z Elity Rookardu ktoś pisał właśnie że na rooku u mada za 250cc jest
ale to nooby i nawet bana nie dostaną za wprowadzanie graczy w błąd .
bo pewnie mają znajomego jakiegoś gma tak samo jak z d set na rooku pozdro.!
tylko zaraz będzie nie mam dowodów czy coś w tym stylu tylko że tematów w dziale rookard powstało trochę..
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=66632
a ile w grze oszukują ZAWSZE
Propozycja mi się podoba,jestem na tak,ale poczekaj jeszcze do update,zapewne cos wprowadza
Najpierw nie chcecie robić z rook'a main'a, a teraz do tego dążycie... Misje są przeznaczone na quest, który robi się na mainie. Moje zdanie jest takie, że wszystkie misje na rooku powinny zostać zablokowane, ewentualnie zostawione już bez zmian.
Ale ta misja jest potrzebna na mainie do wykonania UW 1 z 30 na NPC.
#Jestem na nie
.Voorlon.
03-05-2011, 11:10
Ofc, że nie... i powiedz po co? Zrobisz UW na rooku ? Jak tak to cisnij to 25kcc ;)
Magik - jak by misje na rooku zostały zablokowane to by to było nie w porządku do innych .
A co do propozycji jestem na tak . tylko może do spidera dać za odpowiednią sumę. 25sc. ;D
i spider powinien liczyć za ile się sprzedało itemki u niego ; )
Pan Pomidor.
03-05-2011, 11:58
Dobra propozycja, ale trzeba byłoby stworzyć osobnego npc.
Turok Rookslayer
03-05-2011, 12:02
Jebło ? 2.5kcc na rooku u Mada ? Będziesz sellał itemy warte 30 platynek ? Uważam, że 2.5sc u Mada na rooku to jest duzo.
John Cena
03-05-2011, 12:15
Jestem na tak,ale 25sc to przesada bardziej bym był za mniejszą kwotą.
25sc to dobra cena, trzeba to zmienic bo 25kcc to przesada... :|
GULICHRUPEK
03-05-2011, 13:45
Propozycja dobra ale troche duzo trzeba zbierac ;/ zmniejszyc troche tych sc
Zarexoholik?
03-05-2011, 19:16
To misja do questa, który znajduje się na mainie to raz. Dwa, że za nią dostaniesz tylko dodatkowy exp! Aż tak ci na nim zależy? To zbieraj/skupuj itemy i sprzedawaj... Jestem na NIE.
Szczepek
03-05-2011, 19:47
Jak Dla Mnie to Bardzo Dobry Pomysł , Przesada 25kcc na Rooku , Pozdro..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.