Zaloguj się

View Full Version : [Rook] Exevo pan na rooku.

PokerowyKoc
03-05-2011, 20:37
Witam moja propozycja jest taka jak w temacie.
Chcę by wprowadzono czar "exevo pan" na rooku.
(jest to czar dzięki któremu możemy robić sobie jedzenie).
Tak więc myślę że exevo pan nie jest złym pomysłem ponieważ pewnie nie raz ktoś z was miał taką sytuację że exp'i na slimach, duchach itp a tu food się skończył i pupa.
Jeżeli była już taka propozycja to sory.
Pozdrawiam.

Vinai
03-05-2011, 20:43
Jestem na tak , przyda się taki czar bo daje jedzenie a jedzonko na rooku bardzo mi się przydaje :P

Xelix
03-05-2011, 20:45
Jestem na nie, rookgard ma być trudny do pokonania, nie powinno być w ogóle żadnych czarów, a to że wprowadzili parę to nie znaczy że może być aż tak łatwo...

Lord Szadi
03-05-2011, 20:45
jestem na takpodoba mi się ta sprawa ponieważ cały czas rośnie mana i hp i jest jakieś urozmaicenie ale trzeba by było wprowadzić jakąś blokadę np: 2 użycia na minute,dlatego że co 2 sek nie ma sensu było by dużo śmieci i spamu jedzeniem.
Lecz druga sprawa mięso jest tanie więc nie wiem czy to się opłaci :(

<Magiczny>
03-05-2011, 20:47
Na rooku teraz bardzo latwo sie gra! Idz sobie na trolle i wyloc :o

Na NIE.

PokerowyKoc
03-05-2011, 20:48
Jestem na nie, rookgard ma być trudny do pokonania, nie powinno być w ogóle żadnych czarów, a to że wprowadzili parę to nie znaczy że może być aż tak łatwo...

Widać że nawet nie grasz na rooku...
Po pierwsze tą propozycje kieruje w większości do ludzi którzy mają zamiar zostać na rooku.
A po drugie omg wytłumacz mi w jaki sposób to zaklęcie ułatwi wbicie 15 lvl i wyjście na main ??? Bo chyba o to ci chodziło ?

Dideek
03-05-2011, 21:35
Jestem na tak bo to az tak "bardzo" nie ulatwi gry,poprostu czasem sie przyda ;)
TAK !

Kimus The Master
03-05-2011, 21:58
Jestem na NIE!! Z Wielu potworów leci żarcie poprostu idziesz expic zabierz wiecej żarcia..

Domcio Old
03-05-2011, 22:09
jestem na nie.. rook wyspa poczatkujacych :) macie utevo lux i utevo gran lux to powinno wystarczyc... :) rook powinnien bys trudny a jest juz prawie jak main tylko brakuje ue

Nexav.
03-05-2011, 22:17
jestem na nie.. rook wyspa poczatkujacych :) macie utevo lux i utevo gran lux to powinno wystarczyc... :) rook powinnien bys trudny a jest juz prawie jak main tylko brakuje ue

i exana pox XDDDDDDDD
ale to już przesada, jak Ci brakuje jedzenia to kup sobie/wyloć i noś przy sobie:confused:

Deads
03-05-2011, 22:37
Nie wiem po co robić z roka maina, fajnie czasami się oderwać od codzienności i pograć na roku. Jest to nie potrzebne w ogóle i nie ma po co takich błahych rzeczy dodawać.

#jestem na nie

palobo
03-05-2011, 23:41
Rook to wyspa początkujących, którzy czarów mogą nauczyć się dopiero na wyspie zaawansowanych. Z taką myślą był on stworzony, koncepcja przez ekipę została nieco zachwiana i zamiast zastanawiać się jakie czary można jeszcze wprowadzić, pomyślałbym nad całkowitym USUNIĘCIEM czarów.

#t
Nie.

KePuczasta
03-05-2011, 23:49
Jedzonko na rooku naprawe bardzo sie przydaje...
Chodz leci z wiekszosci potworkow :p
Ja osobiscie jestem neutralna, chodz zaznaczyłam tak, bo nie
przeszkadzalo by mi jak by wprowadzili ten czar -.^ :D

Na jedzonko to mogę cię zaprosić. :D

Nie podziekuje xD -.^

Pit
04-05-2011, 00:18
Jedzonko na rooku naprawe bardzo sie przydaje...
Chodz leci z wiekszosci potworkow :p
Ja osobiscie jestem neutralna, chodz zaznaczyłam tak, bo nie
przeszkadzalo by mi jak by wprowadzili ten czar -.^ :D

Na jedzonko to mogę cię zaprosić. :D

Po cholerę taki zbędny czar na rooku, ani nie musicie robić run, ani nie treneujecie skilli tak, że potrzebna wam tona jedzenia, z potworów macie jedzenia kupe. Jestem w zasadzie neutralny, ale zaznaczam nie. :D

John Cena
04-05-2011, 14:24
Jestem na nie,ponieważ na rooku jest już dużo ułatwień, a na rooku powinno być trudno

Blood Raven
04-05-2011, 14:31
Jestem na nie, już was kompletnie pogięło z tymi propozycjami na rooku, może dodajcie ue albo exori i po kłopocie od razu?

Calii
04-05-2011, 14:46
Otóż powiem tak jest to kompletnie nie potrzebne ,a dlaczego ?
Dlatego ,że praktycznie z każdego potworka leci food ,a mianowicie wracając do slimów masz stealth ringi rozumiem jeżeli Ci ujdzie troszkę hp to od tego są life fluidy ,które większości graczy używa no chyba ,że nie stać kogoś to proponuję ghosty szybki zarobek również na ghostach wystarczy dorwać pustego viala i tym sposobem dostarcza Ci +10 hp.
Zatem jestem na nie.

#down

Zarex nie grasz na rooku to się nie wypowiadaj . Mówisz ,że APO nie ma problemów z capem to teraz troszkę zdziwko poleci w twoją stronę. Gdyż ja i reszta graczy wybiera się na respa to nie wyobrażasz sobie ile capa zajmuję taki gbp ihów ,czy też gbp of life fluids nie ma kompletnie miejsca na nic. A to ,że Ty na mainie kupisz sobie zasrany gbp manasków lub uhów to capa masz do w ch**** i w ch*** więcej.

Zarexoholik?
04-05-2011, 14:51
Na APO nie ma problemów z capem, więc możesz spokojnie wziąć 100x ham/meat. Także bezsens. Jestem na NIE.

`Arcuś
04-05-2011, 14:58
Na APO nie ma problemów z capem, więc możesz spokojnie wziąć 100x ham/meat. Także bezsens. Jestem na NIE.

Podbijam.
Dodanie jakichkolwiek czarów na rook to już przesada.. Wybacz ale jestem na Nie!

TeDoo
04-05-2011, 15:10
Chyba jestes niepoważny...
może odrazu niech dodaja exive co? żebyś kumpla mógł znaleźć -.-

Topic
NIE !

ViVuSeK
04-05-2011, 16:01
Moim zdaniem tego typu czary nie są potrzebne na Rooku.
Jeśli komuś się kończy jedzenie - trudno, nikt nie powiedział, że powinno być łatwo. I bierz pod uwagę fakt, że jak powiedział Zarexoholik - nie ma żadnego problemu ze zdobyciem 100 udek kurczaka, ryb itd. Nie ma sensu dodawać głupot ;)

Pozdrawiam!!!!!!

Mr Fsza
04-05-2011, 18:21
Jestem na tak przydało by się coś takiego bo małych lvli nie stać czasem na takie coś .
a może dodać nowy ring po którym założeniu będzie się dało używać tego czaru ring długi quest lub od npc za 1kcc

Lethornek
04-05-2011, 19:46
@up
Nie stać kogoś aby iść nazbierać jedzenia ? AHA.

Taki właśnie urok rooka żeby sobie jedzonko zbierać....

Idź sobie nawet na jakieś Rabbity, owce czy inne sarny i sobie nazbieraj...

Lolipops
04-05-2011, 20:11
Co to do ch... jest ?
Na rooku są jacyś rook druidzi czy co?
Jestem na NIE.
I tak macie za dużo

Przemusiek
05-05-2011, 11:09
NIE ROBCIE Z ROOKA MAINA -,-

Jestem na NIE

Carmell
05-05-2011, 13:12
Kolejny ras to samo , ROOK TO ROOK !

Citko7
05-05-2011, 13:32
Nie wiem po co robić z roka maina, fajnie czasami się oderwać od codzienności i pograć na roku. Jest to nie potrzebne w ogóle i nie ma po co takich błahych rzeczy dodawać.

#jestem na nie

Dla Ciebie oderwanie się od codzienności to polatać po rooku i bić coś tam, zamiast na mainie i napierdalać świnki morskie? [ AHA XD ]

Gram na rooku i jestem na nie.
I tak jest exana pox i luxy, więc po co jeszcze coś.

@Fsza.

Piździsz, że małych lvli czasem nie stać na żarcie a chcesz dodawać ringa za 1kcc?
Sądzisz, że wtedy będzie ich stać? [ AHA XD ]
Ogarnij swój mózg. o.O

Been
05-05-2011, 13:59
Nie, nie, nie. po co ci kolejny czar ma Rook. jak nie masz jedzenia to Idz na Piggi.