View Full Version : MIsje u Dao
Nestorek ^^
04-05-2011, 21:15
20:40 Dao: Powiem ci w tajemnicy.. ZOSTALISMY ZDRADZENI! Zdrajcow jest wiele, odeszli ode mnie, odeszli od nas! Jak oni smieli!
20:40 Dao: Ale to my bedziemy gora! Wygladaja tak jak ja, jest ich wiele! Gdy ich zobaczysz, na pewno ich poznasz! Wroc, gdy zabijesz 20 zdrajcow!
Kto to?!:confused::eek:
Pan Pomidor.
04-05-2011, 21:19
Zapewne masz szukać NPC/monstery wyglądające jak Dao i je zabijać.
Tak Samo Wyglądający jak "Dao" to zapewne Bally musisz zabić ??
Troszkę pomyśleć i jest Odpowiedzi =]
Tak Samo Wyglądający jak "Dao" to zapewne Bally musisz zabić ??
Troszkę pomyśleć i jest Odpowiedzi =]
To słabo ci to myślenie wyszło.
#t
Co restart pojawiają się na mapie.
Falk avar
04-05-2011, 23:41
Podobno te potforki respią się co reset na całej mapie Apo, ale nie wiem czy to prawda :)
Raczej mało prawdopodobne.
Co restart pojawiają się na mapie. I ciekawe skąd to wiesz?
Wygladaja tak jak ja, jest ich wiele! Podobno wiele jest też Bally albo Inny Potworów...
Na wardach jest jeden co restart :)
@down
Może dlatego że masz misje z Poha?
edit
@
Zapewne są to misje u npc Lony :O lecz nie jestem na 100% pewny ale raczej tak :O
A co do misji u npc Dao to całkiem ciekawy pomysł mieli.
Pozdrawiam.
Wszystko co teraz napisałeś zostało wymienione powyżej w postach -.-
Siedzialem na Bally i na Fire Devil'ach - i nic.. ale za to odkryłem, że mam do zabicia około 300 Beholderów.. niby skąd ?!!
To chyba z misji z solo rumami ...
ps: Potwierdzam ^^ to chyba nie bally, i słyszałem że są na respach ale jakich ? o_O
PokerowyKoc
05-05-2011, 02:03
Siedzialem na Bally i na Fire Devil'ach - i nic.. ale za to odkryłem, że mam do zabicia około 300 Beholderów.. niby skąd ?!!
Zapewne są to misje u npc Lony :O lecz nie jestem na 100% pewny ale raczej tak :O
A co do misji u npc Dao to całkiem ciekawy pomysł mieli.
Pozdrawiam.
ludzie chyba o to chodzi.
http://i51.tinypic.com/2mmwcqb.jpg
Sensimila <3
05-05-2011, 08:39
Tak to chodzi o te potworki ukazane powyżej na screenie. Wyglądają jak bally, są tej nazwy i ukazują się w różnych miejscach na mapie, tylko czy stałych miejscach?
http://i55.tinypic.com/290ri4n.jpg
Bambucha Rook
05-05-2011, 12:04
a moze ktos napisac gdzie je jeszcze widzial? procz na wardach?
#Down
tyle to i ja wiem tylko gdzie one sa rozmieszczone?
Ci zdrajcy nazywają się Renegade. Jest ich 20 na mapie. Każdy w innym miejscu.
Tych Renegade jest na mapie ok. 100 w różnych miejscach. (tak przynajmniej ktoś z tut/gm napisał)
Szukajcie a znajdziecie!
:|
http://img706.imageshack.us/img706/2246/ahag.png
@down
Na respach :)
@Lolipops
ta, ale musze was zmartwic nic tam nie znalazłem xd
Lord Szadi
05-05-2011, 19:04
http://i55.tinypic.com/290ri4n.jpg
he ciekawe gdzie ich zabił :D
Lolipops
05-05-2011, 19:33
Powiem ci że woder dłuższy czas kręcil się dzisiaj na meshach cod.,
Zemsta Mnicha
05-05-2011, 20:04
a o co chodzi z ta kobieta ugryziona przez cobre na cod czy cos takiego ?:D aa i o jaki miecz chodzi ?:X i mniej wiecej here ona jest ?:<
Bambucha Rook
05-05-2011, 22:35
Tych Renegade jest na mapie ok. 100 w różnych miejscach. (tak przynajmniej ktoś z tut/gm napisał)
Szukajcie a znajdziecie!
:|
http://img706.imageshack.us/img706/2246/ahag.png
@down
Na respach :)
@Lolipops
ta, ale musze was zmartwic nic tam nie znalazłem xd
mozesz uchylic rabka tajemnicy xD?
Grapcio ^^
06-05-2011, 14:12
Dedas a jaki jest następny soloroom i następna misja ??
Dedas a jaki jest następny soloroom i następna misja ??
Buty miekkie oddać " Softy " sol room coś słabe bo na dwa hity ;d
A co dalej to sami się dowiecie nie będę wam odbierał satysfakcji z robienia misji :)
Goatee 2.0
06-05-2011, 18:26
A gdzie jeszcze respią się te Renegate? xd
A o co chodzi w 2 misji u Dao z tym sztyletem i gdzie jest ta kobieta?? PLS o pomoc :):)
Buty miekkie oddać " Softy " sol room coś słabe bo na dwa hity ;d
A co dalej to sami się dowiecie nie będę wam odbierał satysfakcji z robienia misji :)
kolejne misje..
10:49 Dao: Wiec potrzebuje trzech przedmiotow, dajacych szybkosc. Przynies mi jak najszybciej buty szybkosci, skrzydlaty helm i czapkepracownika poczty!>>10:59 Dao: Masz dla mnie boots of haste, winged helmet oraz post officers hat?!
next:
10:59 Dao: Dzieki! Naprawde mi teraz pomogles! W kolejnej misji bedziesz musial wejsc w bramy piekiel i spowodowac cierpienie wladcow..
10:59 Dao: Wroc tutaj majac 66 crystal coins! Za te pieniadze bedziesz mogl przedostac sie do mrocznej odchlani, gdzie nie bede mogl ci pomoc.
10:59 Dao: Musisz wiedziec, ze nie bedziesz mogl stamtad wyjsc, dopoki nie wykonasz zadania. Jedyna droga wyjscia jest smierc.
>>> zad..
11:02 Musisz zniszczyc 492 potworow! Jednak pamietaj, nie mozesz zginac, wtedy ta misje zaczniesz od nowa! Powodzenia! na 2 hity spadają
next znowu jest arena :)
12:10 Dao: Wez kilof i postaraj sie zniszczyc jakis grob!
next misja:>> przynieść devil's milk :D.. kupimy u Soni za 10 kcc
a potem już trzeba wbić 15 lv ;d
15lv done teraz
09:10 Dao: Gratuluje! Udalo ci sie! Teraz musisz znalezc tajemnicza bestie, wladce demonow - Master Atoma! Zloz mu siebie w ofierze!
ofiara została złożona ,a teraz solo room (z nagroda) i czekam za partnerem ;p
next mam do zabicia Fallen Queen (podobne do queen)
przynieść krew devila, mastera
jak się coś dowiem, to dopisze
A o co chodzi w 2 misji u Dao z tym sztyletem i gdzie jest ta kobieta?? PLS o pomoc :):)
Kobieta ta znajduje się w COD na giant spiderach w pobliżu dark lordów. Trzeba mieć przy sobie Cobrafrani Dagger. Napisz do mnie w grze (Neco), a napewno Ci pomogę przy tej misji ;-)
Jaka jest sily tych zdrajcow? Zaleznie od tego gdzie sie zrespil czy ustawiona od razu na jakas wartosc?
kolejne misje..
10:49 Dao: Wiec potrzebuje trzech przedmiotow, dajacych szybkosc. Przynies mi jak najszybciej buty szybkosci, skrzydlaty helm i czapkepracownika poczty!>>10:59 Dao: Masz dla mnie boots of haste, winged helmet oraz post officers hat?!
next:
10:59 Dao: Dzieki! Naprawde mi teraz pomogles! W kolejnej misji bedziesz musial wejsc w bramy piekiel i spowodowac cierpienie wladcow..
10:59 Dao: Wroc tutaj majac 66 crystal coins! Za te pieniadze bedziesz mogl przedostac sie do mrocznej odchlani, gdzie nie bede mogl ci pomoc.
10:59 Dao: Musisz wiedziec, ze nie bedziesz mogl stamtad wyjsc, dopoki nie wykonasz zadania. Jedyna droga wyjscia jest smierc.
>>> zad..
11:02 Musisz zniszczyc 492 potworow! Jednak pamietaj, nie mozesz zginac, wtedy ta misje zaczniesz od nowa! Powodzenia! na 2 hity spadają
next znowu jest arena :)
12:10 Dao: Wez kilof i postaraj sie zniszczyc jakis grob!
jak się coś dowiem, to dopisze
Powodzenia wbiciu 15 poziomów doświadczenia.
#Powiem wam tyle że po 2 arenie z potworami których trzeba wybic 900+ dostanie się książkę która pokazuje nam jakie mamy misje :)
John Cena
31-05-2011, 16:38
powie ktoś dokładnie gdzie się respią zdrajcy
powie ktoś dokładnie gdzie się respią zdrajcy
Senja - resp APO
Volcano - resp Path 3x (drugi po prawej)
Volcano - resp Queen
Cod - resp Ward (za teleportem najbardziej po lewo)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.