Zaloguj się

View Full Version : Casey Haynes pogromca szkolnych napinaczy

_woto_
05-05-2011, 18:55
Jak mysle wiekszosc z was widziala filmik

http://www.youtube.com/watch?v=Wh3-FmFZ8VU&feature=related

Patrzcie jak mozna szybko stac sie slawnym dzieki YT :D

http://www.youtube.com/watch?v=b_rZn8YKEzU&feature=None_education

Chlopak spoko ;p

#edit
teraz pasuje? :D
zanim napniesz - zastanow sie :P

@pomidor
wpisz sobie Casey Haynes i zobaczysz jak ludzie go bronia ;p i nawet chwala za to co zrobil xd

Pan Pomidor.
05-05-2011, 19:06
Propsy dla niego za to, że jebnął tamtym gościem, ale aż się dziwię, że nie ma żadnych konsekwencji tego, że mógł tamtemu kręgosłup złamać :O

Szulcyk Aka Esine
05-05-2011, 21:55
Justin bieber to dopiero szczęsciaż Cassey'a spotkać ;D

Nie no gość dobry z nokautowaniem tamtego xD
Aż wstać nie mógł

Pan Pomidor.
06-05-2011, 15:55
Justin bieber to dopiero szczęsciaż Cassey'a spotkać ;D

Mógł Justinowi zrobić to samo :D

Krulowiec
06-05-2011, 16:05
Propsy dla niego za to, że jebnął tamtym gościem, ale aż się dziwię, że nie ma żadnych konsekwencji tego, że mógł tamtemu kręgosłup złamać :O

W polsce dostał by zawiasy (:

Nie rozumiem po co robić z tego jakieś widowisko, jebnął go bo go wkurwiał , w samoobronie XD

# Sambo Rastaa

Nie wiem co wniosłeś tym mądrym tekstem do tego tematu, ale okej przepraszam, że napisałem zawiasy, jak mogłem popełnić taki błąd, niewybaczalny.

Skryper.!
06-05-2011, 17:53
No ***** tego Biebera napierdalali w szkole i dlatego spotkał sie grubciem, ktory najebał szkolnego napinacza:D:D

Sambo Rastaa
06-05-2011, 22:29
W polsce dostał by zawiasy (:

Nie rozumiem po co robić z tego jakieś widowisko, jebnął go bo go wkurwiał , w samoobronie XD

tak "koleszko" zawiasy dzieciak 12-14 letni ;] pozdro ;]

Piko
06-05-2011, 23:22
prokurator nie chciał by nawet sobie rąk zajmowac taką sprawą :P
@top
Haynes pokazał gdzie jest miejsce każdego napinacza i cwaniaka który nie szanuje przeciwnika :)

Diabolix
06-05-2011, 23:42
W sumie, to wiele innych rzeczy zrobić nie mógł. Nie ma się co dziwić, że chłopak go podniósł, bo ile tamten mógł ważyć?

Podbijam zdanie kolegi, który wypowiadał się na temat nie szanowania przeciwnika.

Adasik
07-05-2011, 00:30
Gość do niego skakał to mu wykur**ł i skończył skakać, a co do Bibera to sram mu na klate i mógł mu zrobić to samo :D

Patryk1551
08-05-2011, 02:11
NAJS OWNED. Najlepszy moment jak wstawał po tym kontakcie z glebą xd
A Bieber mnie chuj interesuje, bo i tak dalej nie wiem kto to jest.

1st R. Boonek
08-05-2011, 02:54

yyy on go nie pobil, on sie bronil a to roznica :]

#t no fajnie, ale ja na spotkanie z bieberem bym sie nie zgodzil xd

btw. fajnie sie ten typek podnosil XDD szkoda ze nie ma glosu

#down thx

_woto_
08-05-2011, 13:48
szkoda ze nie ma glosu

http://www.cda.pl/video/14160d1/Tak-koncza-szkolni-napinacze

Zarexoholik?
09-05-2011, 01:06
No ***** tego Biebera napierdalali w szkole i dlatego spotkał sie grubciem, ktory najebał szkolnego napinacza:D:D

HEHHEHEHEHHE! Ale śmieszne! HEHHEHEHHEHEHE! Ogarnij się. /fp

#topic

Fajny grubasek, podobny do tedego i kowala. Peja za nawoływanie do pobicia został ukarany, a ta świnia w Polsce by już była w poprawczaku. beka

Waiting For the Cumshot
09-05-2011, 17:04
Gruby ma parę w łapach ;P Ogólnie na Justina mam wyjebane (nie, nie jestem osobą, która go nie lubi albo uwielbia), ale ładnie się zachował w tej kwestii, Aż się łezka podwija, huep huep .....

Pan Pomidor.
09-05-2011, 18:09
HEHHEHEHEHHE! Ale śmieszne! HEHHEHEHHEHEHE! Ogarnij się. /fp

Jego tekst nie był śmieszny, ale Twoje wyśmiewanie się z niego jest żałosne, bo sam zapuszczasz denne i mało inteligentne linki do filmików, z których rżysz tylko Ty (:

Fajny grubasek, podobny do tedego i kowala. Peja za nawoływanie do pobicia został ukarany, a ta świnia w Polsce by już była w poprawczaku. beka

Z Adasikiem się kumplujesz, a wcale chudszy od niego nie jest :confused: Chciałbym zobaczyć, jak ten grubcio robi to z Tobą, to by było coś, hehe.