View Full Version : Nokia n95
Siema. Kończy mi się umowa i nie podpisuję nowej. Po prostu chcę kupić nowy telefon. Ostatnio myślałem nad Nokią N95, ale nie wiem.. Czytałem opinie i takie tam ale co wy sądzicie o tym?? Możecie podać inne tel. na allegro ale tylko do 300 zł...
Jak macie zamiar podawać dotykowy to nie wiem, nie chcę żeby padał ale wolę z klawiszami. Najlepiej bez QWERTY. No chyba że polecacie ale nie wiem. Aplikacje etc. to takie jak nokia n95 itp.
Nagrodzę reputami 2 kontem bo tu narazie nie mogę.
A i czy jest jakaś DUŻA różnica między Nokią N95 a Nokią N95 8gb?
http://allegro.pl/swietna-nokia-n95-8gb-czarna-pelny-zestaw-i1593330937.html
http://allegro.pl/idealna-nokia-n95-caly-zestaw-2gb-gwarancja-12m-i1596762862.html
http://allegro.pl/nokia-n95-komplet-nawi-super-stan-okazja-i1590843576.html
Narazie tylko to znalazłem.. Proszę o szybką odp.
Bierz n95 mam ją od dłuższego czasu i nic się nie je*ie . n95 od n95 8gb się różni pamięcią i 8gb ma troszke większy wyświetlacz ;] to tyle ;p
Mortarius
06-05-2011, 14:22
Hmm co do n95 miałbym wątpliwości.Niby wszystko fajnie telefon marzenie ale ten cały slider jest strasznie nie wytrzymały.Jesli masz skłonność do bawienia się telefonem przy każdej wolnej chwili to nie polecam bo kiedyś rozdzielisz go sobie na dwie połowy przez ten slider ;d Według mnie dobrym telefonem byłby Sony Ericsson Hazel.Telefon ma wszystko a aparat nagrywa jak marzenie.Oprócz tego w sumie wszystkie aplikacje i możliwości spokojnie dorównują n95.
Precision
06-05-2011, 15:39
Miałem Nokię N95 prawie dwa lata. Trochę cegiełka z niej, ogólnie telefon dobry. Robił zdjęcia w dobrej jakości, muzyka grała wystarczająco głośno. Można też było na niej oglądać filmy, tylko na dzisiejsze czasy ekran ten nie jest zbyt duży.
Minusem komórki jest batera, mi przy w miarę rozsądnym użytkowaniu wytrzymywała dwa dni. Przy pełnej baterii telefon był w stanie wytrzymać trzy godziny filmu na Youtube, jasność ekranu 100%. Niezbyt mnie to zadowalało jednak telefon godny polecenia jak za tą cenę. Teraz zmieniłem na Samsunga, też na Symbianie tyle że w nowszej edycji i jestem jeszcze bardziej zadowolony.
._.Kwasny._.
06-05-2011, 16:03
kiedys na wkurwie rozjebalem n95 w 15 czesci, oddalem do naprawy bo chcialem odzyskac zdjecia, zaplacilem 400zl, bieglem sobie z psem, wypadl mi znow i znowu wyswietlacz pierdolna, slabo wytrzymale ale ogolnie zajebiste, jak bd dbal to kup sobie, yo
Kwasu noobie gadasz głupoty , kupiłeś chyba NokLe a nie Nokie ;]
Mialem N95 od nowosci. Ogolnie telefonik fajny oprocz symbiana. Telefon robil czasami resety/zwiechy. Slider sie wypracowal po 2 latach. Ogolnie fajny telefonik, ale ja bym nie celowal w nokie. Sprobowal bym Samsunga Monte. Bardzo fajnie zaprojektowany telefonik z wifi. Dotykowy wyswietlacz, no i za 300zl to dostaniesz prawie nówke.
Mialem nokie n95 naprawde godna uwagi.
Teraz mam Samsunga Wave cudo ;ddd
N-series
29-05-2011, 12:50
Up tam ktoś slider sie rozpada ?hahaha mialem od nowosci n95 2.5 roku jak była nowa na rynku , coś za coś , nie piszcie ze cegla bo jak sie zlozy to bardzo fajna jest , teraz mam n900 i jest wieksza i nie przeszkadza mi to , albo funkcje albo rozmiary
korzystałem z niej ostro nie raz mi spadla nawet w piasku wyladowala ogladlaem na niej filmy sluchalem mp3 gadu wszystko nawet piwo potem otwieralem , telefon nie do zdarcia
zajebisty telefon, przynajmniej 2 osoby które znam maja ten telefon. tak jak pisal karel, telefon nie do zdarcia :D
Dementor
31-05-2011, 11:56
Ogólnie telefon nie jest zły ;). Jeśli chcesz nokie to spokojnie możesz brać, lecz jeśli chodzi o mnie to wolałbym chyba sony ericssona lub samsunga... :) Jeszcze się troszkę zastanów i zobacz inne. :)
Telefon jest wyśmienity! Najlepsze telefony moim zdaniem produkuje Nokia. Miałem dziesiątki telefonów, żaden inny niż Nokia mi nie pasuje. Mam od 3 lat N95 8 GB aktualnie często ją zmieniam ponieważ używam jeszcze N96 i E52, ale jak najbardziej N95 to dobry telefon pod każdym względem.
John Dolmayan
01-06-2011, 19:15
Chlopie bierz ten telefon od razu, za 450 zl jest zajebisty, kumpel mial i mialem okazje sie przez dluzsza chwile nim bawic i jest rewelacyjny. Telefon naprawde godny polecenia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.