View Full Version : Zmiana zamku na evul
1st R. Boonek
06-05-2011, 13:30
Proponuje calkowicie zmienic, przebudowac lub naprawic zamek na evul bo to jest ***** smieszne... wchodzac na sama góre zlapalem 5 debugow... no bez przesady japie....
Popieram... Tygrys czy Mortiis mówili z rok temu że ten zamek zostanie przebudowany. Ale wiesz opóźnienia tutaj są na porządku dziennym. Powinni zrobić go od nowa albo kompletnie zburzyć i zrobić nowy ładny (Tygrys przecież taki zdolny :D)
Brzydki jest ten zamek, najwyższy czas go przerobić. Jak są jeszcze debugi to tym bardziej. Jakaś motywacja będzie ;d
PokerowyKoc
06-05-2011, 14:55
Jestem na tak:O I też proponował bym zrobić katakumby w podziemiach zamku.
A tam jakieś mocniejsze potwory:o
Lord Voldemort
06-05-2011, 15:05
Absolutnie sie z Toba zgadzam 1st R. Boonku, gdyz przemieszczanie sie po zamku to kompletna porazka - co schody to debug. To pewnie przez miliard smieci na podlodze na kazdym z poziomow zamku, ale mysle ze mozna to jakos schludnie ogarnac.
Jestem na tak. Te debugi są już tam w chooy czasu i nikt z tym nic nie robi. Niech przebudują cały zamek najlepiej.
Lolipops
06-05-2011, 15:50
Ten zamek to jedyna pamiątka z Old Apo.Więc jestem na nie.
Jestem na Tak wszystko powinni przebudować nowym map editorem i powoli im to jakoś idzie ; D.
W sumie to masz rajce i nie wypada go przerabiać, no ale jest już stary i zniszczony więc, naprawić go trzeba.
Pan Pomidor.
06-05-2011, 15:58
Tygrys od 1410 sypie nawijkami, że się za to zabierze. Ja bym tam wsadził jakiś prosty budynek, nie więcej niż godzina roboty i po kłopocie.
KePuczasta
06-05-2011, 16:47
Jasne ze jestem na TAK!
Ten zamek jest tak zbugowany ze nawet moja stara patrzac jak gram sie zbugowała xDD
LoL :p;)
Mi się on poprostu nie podoba , jestem ZA przerobieniem go ;)
Tam nawet nic nie dodają z misji, bo zawsze jest bug. Mogliby to w końcu przebudować albo zamknąć ten zamek na czas przebudowy -.-
#Taaaak
pixelmax95
06-05-2011, 17:40
Debugi są spowodowane dragonami:(
Wystarczy usunąć tam potworki albo stawić tam black knighty/hero.
<Magiczny>
06-05-2011, 17:43
Nie zgadzam sie za przebudowaniem, ale moga tam dac jakies inne potworki.
adrian0093
06-05-2011, 17:57
Wystarczy Ci domek pianki.
#t
Jestem na tak, uciekac tam na pk/rs to pewna śmierć w grze XD!
Jestem oczywiście na tak!
W zamku prawie na każdym kroku możemy spodziewać się debuga, proponuję albo to naprawić, albo jak powiedziałeś przebudować ;)
Nie raz tak padałem nawet 200-250lvlem... :|
Wchodzisz na 1-sze schodki odrazu debug a wbrew pozorom 2 dle i drag tak malutko nie biją i można spokojnie paśc poniżej 300 lvla.
DO ZMIANY!
~M!l!w@y~
06-05-2011, 20:01
Oczywiście jestem na TAK...
Tam są debugi hmm od zawsze...
Więc pasowało by to zmienić.
Jestem na tak:D Te debugi też mnie już wkurzają :) xD
Salik Shooter
06-05-2011, 21:13
Pomimo tego, że nie gram na APO to zawsze poprę godne uwagi propozycje. Wiemy, że ekipa pracuje nad update v2 na 7.6 i w przyszłości ma plany update 8.42(?) ale ten zamek został skierowany do poprawy już dawno.
Ofc na tak.
NaPółEtatu
07-05-2011, 10:20
wsumie i tak tam nie chodze, ale jak ktos tam spierdala to czlowieka chuj strzela
_
tak
Lethornek
07-05-2011, 13:03
Taaa.... Te debugi to masakra :D lecz wystarczy klawiaturą wejść na schody i debuga nie będzie :], każdy click map = debug ;D
Pozdrawiam ekipe zarexa w tym temacie xD
Fajnie sie was zabijało na debugu xd
jestem na tak, wiele razy na pk w evul się tam padało właśnie przez te debugi
Zarexoholik?
07-05-2011, 14:34
Ile razy o tym pisali? Miał być zmieniany już tyle razy i do tej pory NIC! Oczywiście, że powinni go zmienić. Najlepiej usunąć, a NPC od softów przenieść.
Gebels (:
09-05-2011, 18:23
Na tak. Zameczek pamięta początki old apo :o.
Sonda mowi sama za siebie - 61 na tak i 3 na nie.
Co do tematu jak najbardziej na tak.
Debugi nie powinny miec miejsca.
Mortarius
11-05-2011, 23:36
Ja tam nie wiem czy debugi tam są czy nie ;d w każdym razie to fajna miejscówka tylko że za mała.Można by ją jakoś rozbudować i oczywiście naprawić z tych błędów o których tu mowa.Byle tylko nie ruszać drogi do npc podczas robienia soft boots quest :>
Mała żółta karteczka z informacja dla Tygrysa została przyklejona w odpowiednim miejscu, więc jak tylko skończy obecne prace, powinien poprawić cały zamek, a w zasadzie zmienić na nowy, może większy?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.