Zaloguj się

View Full Version : Teledyski, video - CHADA - "Zapowied? p?yty WGW prosto ze studia"

swiety mikolaj
06-05-2011, 16:01
Wytwórnia Step Records oraz warszawski raper Chada z przyjemnością ogłaszają rozpoczęcie zbierania przedpremierowych zamówień na długo oczekiwany album "WGW". Preorder drugiej, solowej płyty Chady ruszył w internetowym sklepie muzycznym www.preorder.pl oraz w nowo powstałym, oficjalnym sklepie rapera www.chadasklep.pl. Krążek dostępny jest w czterech, różnych pakietach. Premiera została zaplanowana na 27 maja.

Przede wszystkim położyliśmy nacisk na jakość i wykonanie płyty "WGW" oraz produktów związanych z premierą krążka. Oprócz możliwości zamówienia nadchodzącego albumu Chady w przystępnej cenie 29.99 zł (za ponad 19 utworów!), uruchomiliśmy także różne pakiety zawierające m.in. wysokiej jakości koszulkę "Chada WGW" w kolorze białym oraz szarym, czy pięknie zaprojektowany (kształt karty do gry) singiel "Rap Najlepszej Marki" z gościnnym udziałem Małolata. Więcej informacji na temat pakietów "WGW" oraz oficjalnej tracklisty naszego wydawnictwa znajdziesz na www.chadasklep.pl oraz www.preorder.pl.

Dodatkowo informujemy, że wszystkie płyty zamówione na www.chadasklep.pl zostaną własnoręcznie podpisane przez Chade, podobnie jak to miało miejsce w przypadku preorderów albumu "Dowód Rzeczowy Nr 1" Piha.

Oprócz tego informujemy, iż w przeciągu najbliższego tygodnia na łamach dobrych portali muzycznych zostanie opublikowany pierwszy teledysk promujący WGW. Klip poprzedzi publikacja materiału wideo z mixowania krążka w Kurnik Studio oraz trailer samego teledysku. Oprócz tego przygotowaliśmy inne materiały, które powoli będziemy udostępniać słuchaczom. Spodziewajcie się niespodziewanego.

http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1304677094

!!

Tracklista

01. Intro
02. Wracam Do Gry
03. Na Tych Osiedlach 2
04. Od Apelu Do Apelu
05. ***** Skurwiel
06. Mam Się Dobrze
07. Rap Najlepszej Marki
08. Dla Mojej Ferajny
09. Trzeba…
10. Ferment
11. Niesiemy Prawdę
12. „L”
13. Czemu?
14. Skłócony z Życiem
15. Rap Zaufania
16. Zrywam z Umiarem
17. Brudne Pożądanie
18. Wszystkiego Nie Najlepszego
19. Tak Na Koniec

!

Będzie rozpierdol!!
To jedyny i czysty temat, w którym zaprezentuje 27 maja WGW.
Pozdro!

Chciałbym dodac ze zostana w tym temacie umieszczane teledyski jak i całe info do płyty WGW.
Na początek.

Chada Małolat - Rap najlepszej Marki.(wgw)
zapowiedz.

http://www.youtube.com/embed/3OLwx8sCJ-0?autoplay=0&hd=1&KeepThis=true&TB_iframe=true&height=340&width=560?autoplay=0&hd=1

Deads
06-05-2011, 17:09
Był już podobny temat.

#Płyta roku tak samo jak Reedukacja tylko zastanawiam się czy dobije to złota ;D

NaPółEtatu
06-05-2011, 17:24
Był już podobny temat.

#Płyta roku tak samo jak Reedukacja tylko zastanawiam się czy dobije to złota ;D

i zapewne ja kupisz, bo zapomniałeś dopisać

_
może sprawdzę, wątpię.

Skryper.!
06-05-2011, 17:57
oj bedzie rozpierdol bedzie;:D:D:D

heh zaraz zarex zacznie hejtowac

Zarexoholik?
09-05-2011, 00:45
heh zaraz zarex zacznie hejtowac

I tak nie zdasz matury, bo nie ma poziomu niższego niż podstawowy. : (

#topic

Choy mnie obchodzi co powiedział chada... Chada w każdym kawałku coraz słabiej. Pewnie dlatego, że stale o tym samym. Powiewa kowalem i nudą. : (

#swiety mikolaj

A czy ja napisałem o jakimś konkretnym kawałku, czy ogólnie o tym co wydaje mózgu? : <

Marna Podróba Azbesta
10-05-2011, 14:06
Ale ty zareks dowcipna hehehe

a kawałek słaby jak kubek nescafe zareksa :<

swiety mikolaj
10-05-2011, 15:42
/do 2x up z góry\

Nie ma to jak jebac komentarze , a nie obczajac co jest w linkach
Nie ma kawałka leszcze...