View Full Version : Temple.
Co wy na to, aby zrobić temple na Senjii? :D
#down
Zawsze można dorobić ...
Pan Pomidor.
07-05-2011, 12:34
Jestem na nie, bo miejsca na senji na to nie ma :o
Jestem na nie. Nie w każdym mieście musi być temple. Zresztą z City do Senji to niecała minuta drogi. :o
Mc Maciek
07-05-2011, 12:56
Ja bym Senji nie ruszał, była taka zawsze i niech zostanie :)
Bastek10
07-05-2011, 12:59
Zresztą z City do Senji to niecała minuta drogi. :o
Tak samo jak na ev i sky.
Jest mi to obojętne,gdyż zamieszkuję city.
Lethornek
07-05-2011, 13:00
Na senji jest dobrze. Z city to max minuta, z soran 30 sekund... Więc po co tam temple ?
JestEM NA tAK trochę senje powinni przebudować ;D.
Po co ? Daleko masz od City na senje ?
#Jestem na nie i wątpię że to przejdzie
Zarexoholik?
07-05-2011, 14:37
W sumie jakby w każdym mieście było temple to lajtowa sprawa. Ludzie po glebce na mobach na senji by mieli znacznie bliżej i szybciej by wrócili na respa. Jestem na TAK.
NaPółEtatu
07-05-2011, 15:16
W sumie jakby w każdym mieście było temple to lajtowa sprawa. Ludzie po glebce na mobach na senji by mieli znacznie bliżej i szybciej by wrócili na respa. Jestem na TAK.
nie wszyscy maja XXX amulet, ktory ma doladowania, inni kupuja sl/aol : o
_
nie
Kimus The Master
07-05-2011, 16:21
Jestem na NIE! z City na senja jest bardzo blisko...
KePuczasta
07-05-2011, 16:40
Jestem na NIE..
Droga tam ani nie jest trudna, ani nie jest długa...
:D
<Magiczny>
07-05-2011, 16:55
W kazdym miescie jest temple to dlaczego nie w senjii?
Jestem na TAK!
stoweczka2
07-05-2011, 17:10
Oczywiście ze na nie Nie Opłaca sie tam robic temple ponieważ mało osób tam przesiaduje po 2 jest bardzo blisko ;)>
Domcio Old
07-05-2011, 17:23
jestem na tak... powinni zrobic cos na tej senji bo nic tam pratycznie nie ma i nie zmienana od lat :)
i by sie przydalo temple na senji bo ludzie chodza tam expic na bally, ms, wise man, i czasami APO :)
Krulowiec
07-05-2011, 18:24
Jestem na NIE..
Droga tam ani nie jest trudna, ani nie jest długa...
:D
No a jaka jest trudność w dotarciu na EV? : \
# topic
Jestem na TAK, ponieważ jeżeli ktoś lubi zimowe klimaty, to zamieszka na zimowej senji (:
Jest mi to obojętne gdyż zamieszkuje w Capital City.
1st R. Boonek
07-05-2011, 21:55
A ja jestem na tak... jest to jedno z glownych miast wiec czemu nie?:o akurat temple sie przydaje, ja np. przenosze sie do miasta w ktorym expie zeby blizej bylo :]
Jestem jak najbardziej na tak niech bedzie w każdym mieście :P / przez przypadek kliknąłem NIE ;p
Nie, szkoda czasu administracji na temple które nie jest praktycznie potrzebne :| Ma ktoś z was ustawione żeby w temple logać ?? Może z 10 osób na serwie.
NIE
ja jestem na tak jak najbardziej, jest to często odwiedzane miasto, więc czemu ma tam nie być tego temple? xd
Wydaje mi sie ze nie jest to az tak potrzebne.
Sinisther
08-05-2011, 09:27
Dobry pomysł. Ale wątpie w to ;)
1st_|Tago|_
08-05-2011, 09:58
Jestem na nie.Nie potrzebne jest temple na senji,przynajmniej dla mnie.
Morez Anad
08-05-2011, 11:20
A ja jestem na tak.
Przydałoby się przerobić senje.
Moim zdaniem dorabianie temple na Senji jest w ogole niepotrzebne... Tak jak tam ktos pisal UP Senja zawsze taka byla i niech tak zostanie z reszta z city czy innego miasta jest to kawalek zeby wrocic na poszczegolne respy na Senji.
John Cena
08-05-2011, 12:40
Jestem na tak,ponieważ w prawie każdym mieście jest temple to czemu w senji ma nie być................
jestem na tak czemu nie zawsze blizej na resp...
Lord Szadi
08-05-2011, 19:02
Na Senji temple jest chyba nie potrzebne mało osób tam chodzi tylko na głównie na APO lub Balle byłem dziesiątki razy na Senji i z 2 razy widziałem kogoś żeby tam przechodził więc chyba nie jest potrzebne.
Senja podoba mi się taka jaka jest teraz , żadne zmiany nie są potrzebne , kilka sekund Cie nie zbawi :)
NIE
Gebels (:
08-05-2011, 23:26
Nie, szkoda czasu administracji na temple które nie jest praktycznie potrzebne :| Ma ktoś z was ustawione żeby w temple logać ?? Może z 10 osób na serwie.
NIE
Czasu administracji? Co ty za głupoty pierdzielisz. Oni zamiast zrobić jakiegoś questa ciekawego i trudnego dla low lvl, to dodają itemy ku$@! questy typu UW/SHAMAN SKIRT dla 2,5klvl++ chociaż i tak cena tych itemów spada w dóóóół .. A dziwią się, że gra stałe 200 osób:(.
@topic Mi jest to obojętne.
Zupelna strata czasu.
Jestem na nie. Nieprzydatne.
Elitarny
10-05-2011, 16:14
NIE , moim zdaniem zbedna propozycja , z city do soran masz 30 sek :):):):)
Nie potrzebne ;| Wolisz temple w senji czy może jakiegoś quest'a nowego? ^^ Żal czasu na dorabianie tego, a zresztą jak już tu napisała połowa, to jest chwila, żeby tam być.
Ja bym Senji nie ruszał, była taka zawsze i niech zostanie :)
Zgadzam się z tym nie w każdym mieście musi być temple. Masz w city daleko nie masz:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.